عزیزم اینجا حرف های زیادی زده میشه که شاید خیلی هاش به دردمون نخوره
شما خودت ببین کدوم برا زندگیت مفیده استفاده کن
منم با این نظری که الان گفتید اصلا موافق نیستم
چون شوهرم بدونه که قناعت میکنم و صرفه جو هستم بالطبع او هم قناعت کار و صرفه جو میشه
بدون هماهنگی خرید نمیکنه. پولا را حیف و میل نمیکنه
بریزو بپاش نداره... قرض و بخشش نمیکنه
ولی برای مثال عاشق لوازم خونگی هستم و در کنارش لوازم آشپزخونه م را کم کم تکمیل کردم... پس این کارم به همسرم نشون میده پول الکی حروم نمیکنم ولی به خواسته م توجه میکنم
فقط از عید نوروز تا حالا دقیقا ۵۰ ت برا خونه وسیله برقی و لوازم آشپزخونه خریدم..( اکثرشون وسایل های بزرگ و درشت هستن که به جشم میان)
. شوهرم با اکثرشون هم مخالفت کرده و میگه لازم نداریم.. منم در جوابش گفتم مثلا از اینا خوشم اومد خریدم
واقعا هم راست میگفت ضروری نبودن ولی چون دلم میخاست خریدم
یا به همسرم میگم این لوازم لازم داریم برا همین خریدم...
خب اینا نشون میده به خواسته خودم هم توجه دارم
هرچند شوهرم بارها بهم گفته و میگه همش چشمت میدوهه
و الکی این لوازم یا اون وسیله را خریدی... اکثرا منم سکوت میکنم ولی ته دلم خوشحالم که خریدمش چون با دیدنش لذت میبرم
و البته همیشه همسرم بهم میگه پولا را زود تموم میکنی و نمیزاری بمونه... ( کلی میگه هم شامل پس انداز هس هم خرید لوازم خونگی)
یا مثلا میگن از همسرمون مخفی داشته باشیم شاید برای بعضیا واقعا لازم و کاربردی باشه ولی من اگر بخام چنین کاری کنم میدونم شوهرم وقتی بفهمه ناراحت میشه یا حقوق کمی که دارم بخام نگه دارم تا باهاش یه تکه طلای خوب بخرم باید چند ماه جمع کنم و آخر سرم شوهرم ناراحت میشه که نفعمه حقوقم چی شد. پس متقابلا بهم میگه تو هم کاری به حقوق من نداشته باش.... و اگر اینجوری بشه واقعا ضرر میکنم پس برای من جواب نمیده
و به نفعم هس باهاش رو راست باشم ،،، چون اینجوری اختیار پولای خودش هم میتونم داشته باشم و بهتر میتونم مدیریت کنم
برای همین هس که در جریان تموم کارا قرارش میدم چون اینجوری با کمک هم زودتر به هدف مون میرسیم و دلمون باهمه
پس شما هم ببینید کدوم حرف به نفع زندگیتون هس و کدوم به ضرر...