2777
2789
از خدا می‌خوام هرچی که تو قلبته به بهترین شکل انجام بشه حالا چرا سفید وطوسی؟😅

چون الان تو دیوار دنبال خونه میگشتم یه خونه دیدم وااااای محشررررر 

کابینت هاش هم طوسی بود 😂

حالا چه رنگن؟طوسی نبود که😅

مرسی عزیزدلم برای دعات 

تو برنامه بلو باکس بندی کردید؟؟ یه باکس باز کنید فقط قسمت رُند فعال کنید ،میتونی مبلغشو خودت انتخاب ...

نه فعلا تو دفتر نوشتم و کارت دارم برای هر موردی اینحوری باکس بندی کردم 

مثلا یه کارت گوشت

یکی میوه و سبزیجات

یکی لبنیات 

و....

ببینم چی میشه اگ قبول کنن تو بلو باکس بندی می کنم که فقط یه کارت داسته باشم

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شبتون خوش

خانوما من ۳۰تومن قرعه دارم سرماه بهم میدن نصفشو شوهرم میدونه نصفشو بهش نگفتم  دوسدارم برا خودم طلا بخرم حالا پیام مسکن ملی اومده که ۵۰باید بریزید حساب الانم تقریبا ۲۰تومن داره شوهرم دقیقا ۳۰کم داره نمیدونم همشو بهش بدم یاهمون نصفه رو ...موندم واقعا هرکسی پیاممو دید راهنماییم کنه

مامان نی نی مبارکت باشه انشالله ۷۰ گرمی بشه برات عزیزم تقریبا ۶۰هزار اجرت گرفته چیا خریدی برای نی نی ...

سلام عزیزم 

ببخشید من یه سوال داشتم ، من اگه بخوام ماهانه یک گرم سکه بخرم، یک گرم سکه ب همون نرخ روز مثلاً سه میلیون و پونصد به اضافه ی ۱۰۰ تومن دست مزد فروشنده حساب میشه ؟ دیگه مثه خرید طلا اجرت و این حرفا نداره؟ وقتی بخوام بفروشم چقدر حساب میشه 

سلام شبتون خوشخانوما من ۳۰تومن قرعه دارم سرماه بهم میدن نصفشو شوهرم میدونه نصفشو بهش نگفتم دوسدارم ...

عزیزم این که دیگه مشخصه

اگر میدونید همسرتون میتونه بدون این پول یا بدون فروش طلا پولو جور کنه خب با پول قرعه طلا بخرید ولی اگر پولی نداره پول قرعه را بهش بدید

یکم گنگ شد واسم هفته ۱۹ باید بشه ۱۹۰ هزارتومان پس یک میلیون و نهصد هزار از کجا اومد؟؟اگر بخوام در چا ...

سلام

ببین من متوجه شدم.

هفته قبل مثلا ۱۸۰ تو قلکش ریخته این هفته ۱۹۰ ریخته، هفته آینده ۲۰۰ میریزه....  اونطور نیست که هر هفته فقط ۱۰ هزار تومان بریزه تو قلک...

اینجوریه که مبلغش هر هفته بالا میره...

دوستان سلامبا صد تومن چکار کنم ؟ بذارم‌بانک روش وام بگیرم؟ یا طلا بخرم یا سکه..

اگر فعلا نیازی به وام ندارید تبدیل به طلا یا سکه ( بنا بر نیاز و علاقتون) کنید

من به شخصه تحمل ندارم پول نگه دارم تا از روش وام بگیرم

شایدم دلیلم این هس که تو این مدت ممکنه پولم بی ارزش بشه و دلیل دومم این هس در صورت نیاز یه پول زود خرج میشه ولی اگر طلا و سکه باشه آدم زودی نمی‌فروشه تا پول دستش بیاد

سلام شبتون خوشخانوما من ۳۰تومن قرعه دارم سرماه بهم میدن نصفشو شوهرم میدونه نصفشو بهش نگفتم دوسدارم ...

اگر همسرت باقی پول رو نداره حتما شما پول خودتو بیار و برای مسکن ملی اقدامتو بکن

من‌جای شما بودم پولمو رو‌ میکردم بلاخره خونه برای شما هم میشه به نوعی

راستش من اصلا از این مخفی بازی ها خوشم نمیاد پول من و همسرم نداره

زندگی مشترکه گلم قرار نیست مال من و اون جدا باشه

درسته من کارت جدا دارم و همسرم هیچوقت بازخواستی نمیکنه ولی واقعا پس انداز مخفی و قایمکی ندارم

البته اینم بگم همسرم بسیار با من رو راست هست و هیچ وجهه پنهونی نداره الان هزار تومن بهش بدن سریع میریزه تو کارت مشترکمون و صداقت داره و یک رنگه

بر خلاف پدرم که همه‌ چیزشو مخفی میکرد و اخرشم فهمیدیم خیلی تو زرد هست😏😏😞😞😞

مثلا من‌ اگر جای مادرم بودم همیشه پس انداز مخفی داشتم ماشین و همه چیزو به نام خودم میکردم ولی مادرم زن ساده و بدبختی بود ذره ای پیچیدگی نداشت و نداره 

در حالیکه در مقابل اون همسر باید زرنگ میبود

نقطه مقابل پدرم همسرمه

هیچگونه پیچیدگی نداره صاف و زلال همه چیزش عیان هست

بدون اینکه بخوام  و اصلا درخواستی کنم ماشین به نامم زد، هر مبلغی به کارتم میزنه اصلا نمیپرسه چیکارش کردی طلا چند گرم داری ؟؟؟میگه به زنها در طول تاریخ ظلم زیاد شده دیگه روا نیست بعد ازدواجم ما مردها با بی عدالتی بهشون ظلم کنیم😞😞شاید بخاطر رشته کاری یش هم هست که میگه خیلی زنها مورد ظلم و نابرابری قرار گرفتن در طی تاریخ…

منظورم این بود گلم روحیات همسرتو ببین

مثلا یکی عین مادر من در مقابل همسر زرنگش باید خواسش به ایندش میبود که از سر ترس و بیچارگی نمونه تو اون زندگی و ادامه بده چون زن مقاوم و مستقل و با اعتماد بنفسی نبود 

ولی یکی عین همسرم به دلیل صداقتی که طی این ۱۲ سال ازش دیدم منم اگر پولی نیاز داشته باشه با کمال میل میارم وسط و پول من و اون نداره واقعا

حالا شما هم اگر همسرت تو این موارد خوبه حتما کمکش کن 

زندکی مشترکه گلم میدون جنگ و بکش بکش که نیست

موفق باشی عزیزم 

بنظرم خونه بهتر از ۱۵ میلیون طلاس.. بش بگو از کسی قرض گرفتی

خونه که صددرصد بهتره ولی منم خیلی طلا فروختم و بهش پول دادم که دیگه بهم نداده ...همین الانشم شاید ۵۰تومنی به مامانم بدهکار باشه که ب روی خودش نمیاره یعنی بنده خدا نداره که بده

اگر همسرت باقی پول رو نداره حتما شما پول خودتو بیار و برای مسکن ملی اقدامتو بکنمن‌جای شما بودم پولمو ...

پیام بالایی گفتم گلم خیلی بهش پول دادم و شایدم ۳۰گرم ب بالا طلا فروختم و دیگه هم بهم نداده 

گفتم اینبار دیگه هرچی دارم رو ندم یه چیزی برام بمونه 

بچه هایی که خردادماه طلا و سکه و … خریدین خیلی مبارکتون باشه با انرژی مثبت و قدرت جذب انشااله این ماه هم خرید کنین.

دوستانی هم که مثل من هنوز موفق نشدند امیدوارم این ماه ، ماه شما باشه و طلاهای خوشگل جذب کنین.

عکس اون طلا یا سکه مد نظرتون رو save کنین هی نگاهش کنین قدرت جذب رو دست کم نگیرین ها😉

بنویسین تو دفترتون که فلاان چیزو تا فلان تاریخ خریدم 

به زمان حال بنویسین و باور داشته باشین اتفاق میفته 

خیلی موثره این 

من بارها به این روش به خواسته هام رسیدم

ما میتونیم 

نبینم کسی بی انرژی و ناامید باشه ها

❤️❤️

با آرزوی  موفقیت برای همتون 

میتونه جور کنه ولی مثلا شاید دوماهی طول بکشه

جلوی همسرت الکی زنگ بزن به خواهرت بگو اینقدر دارین به ما قرض بدین تا دو ماه دیگه براتون واریز میکنم ..ولی پول رو در نهایت بده درسته قبلا دادی بهت نداده ولی بحث خرید خونه فرق داره گلم 

2810