2777
2789
همه رو خودش می گیره ببین من فقط برنامه ریختم باکس بندی کردم همینفقط یه ۳۴۰ دارم من برای آرایسگاه یه ...

تو برنامه بلو  باکس بندی کردید؟؟ یه باکس باز کنید فقط قسمت رُند فعال کنید ،میتونی مبلغشو خودت انتخاب کنی،من ۵هزارتومنو انتخاب کردم ، هر مبلغی کارت بکشه برای اینکه پول رند بشه تا ۵تومن میاد به اون باکس ، ۱_۲تا۵هزارتومن 

من یه باکس اسمش نوشتم me هیچ مبلغی خودم واریز نکردم فقط با همین رند شدن ۲۰۰هزارتومن برام‌جمع شد از میلی خرید زدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شبتون بخیرنههر هفته مبلغ به تعداد هفته به پول تبدیل میشهیعنی هفته اول ۱۰ هزاردوم ۲۰ هزارسوم ۳۰ ...

یکم گنگ شد واسم هفته ۱۹ باید بشه ۱۹۰ هزارتومان 

پس یک میلیون و نهصد هزار از کجا اومد؟؟

اگر بخوام در چالش شرکت کنم چقد کنار بزارم که با شما همراه بشم؟؟

سلام عزیزم ببخشی بازهم سوال🙈من ازمهروام گرفتم براساس گردش حسابم،تابرج ۱۱امسالم قسط داره تموم نشده.ح ...

سلام عزیزم بله میتونید باز با حسابتون کار کنید و براساس میانگین حساب وام بگیرید . 

ممنونم عزیز دلم از تبریکت وار دعای خوبت 😘❤️الهی که کلی اتفاق خوب منتظرتون باشه ۸۰متره از نزدیکان ...

ستاره جان مبارکت باشه عزیزدلم 😍

دست راستت روی سرمن و همه بچه ها😁

چه کیفی داره رفتن و اسباب کشی به خونه جدید 🥰🥰

ستاره جان مبارکت باشه عزیزدلم 😍دست راستت روی سرمن و همه بچه ها😁چه کیفی داره رفتن و اسباب کشی به خو ...

ممنونم عزیزم ❤️الهی که قسمت همتون باشه و بزودی همینجا اعلام کنید 🌹آره مخصوصا برای من که تا حالا وسیله ای تعویض نکردم حتی وسیله خورده ریزه هم دلم نیومد بخرم همش به خودم امروز رو وعده دادم الان هم می‌خوام از یه سرویس جا ادویه ای خوشگل شروع کنم 😁

ممنونم عزیزم ❤️الهی که قسمت همتون باشه و بزودی همینجا اعلام کنید 🌹آره مخصوصا برای من که تا حالا وسی ...

اووووووف قلبم به تپش افتاد ❤️❤️

جالبه که خونت رو تصورکردم چقدهم شیک بود با کابینت های سفید و طوسی😅😅😂

منم تقریبا توی این پروسه هستم و درحال نقد کردن دارایی ها 

همش استرس دارم یه ساعت حالم خرابه یه ساعت حالم خوبه 

بچه ها لطفا برام دعا کنید لطفا 🙏🏿🙏🏿

دعا کنید بخرم و برم توش زندگی کنم و اونچه که سالهاست توی قلبم هست رقم بخوره 

اووووووف قلبم به تپش افتاد ❤️❤️جالبه که خونت رو تصورکردم چقدهم شیک بود با کابینت های سفید و طوسی😅😅 ...

از خدا می‌خوام هرچی که تو قلبته به بهترین شکل انجام بشه 

حالا چرا سفید وطوسی؟😅

سلام و عرض ادب

من پنجاه گذاشتم بانک ملی که بعد ۳ ماه پنجاه بده ..۲۳ درصد و فکر کنم ۲ یا ۳ ساله

میخوام با وامش طلا بخرم...حداقل ۶ ماه دیگش بفروشم...

بنظرتون من چیکار کنم..؟ نظر همه محترمه برامون🙏👌🌷

2810