2777
2789
این دفعه خراب نکردی برعکس آباد کردی😁😁😁😁به هیچ کس هم نگو حتی مادرت چون که گفتی احتمال تنش هست پس ...

ممنون گلم سلامت باشی   بله الان اصلا فرصت مناسبی نیست به کسی بگم به قول شما و دوستان اینجا فعلا چراغ خاموشم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام عزیزم اگر اینطوری باشه که خیلی خوب هست زمان سپرده گذاریش .من الان در راه مشهد هستم ان شا الله چ ...

سلام عزیزم.

من قبلا ۳۰ وام فوری از بانک مهر ایران گرفتم حالا سوالم اینه اگه معدل حساب داشته باشم بازم میتونم وام فوری بگیرم یا نه حتما باید قسطاش تموم بشه؟

بعد عزیزم بانک ملی طرح مهربانی چی حتما باید شاغل باشم بهم وام بدن یا اگه فقط ضامن داشته باشم کافیه؟

طلاهامو برای خرید زمین فروختم ، میخوام هر طور شده طلاهامو بخرم بزارم سرجاش😍😍

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب و اما گزارش امروز من تا به این ساعت

صبح میخواستم سینک ظرفشویی رو برق بزنم 😉

دیدم مایع سفید کننده امون تموم شده

از اونجایی که به صورت عمده میگیرم 👌

بازم میخواستم عمده بگیرم

مال قبلی رو تقریبا سه ماه یا شاید بیشتر داشتم ..

گفتم دخترم چی ناقص داریم تو خونه ؟بگو یاداشت کنم

گفت مامان مایع ظرفشویی امون روبه اتمام و ژیلت امون تموم شده ..و مایع سفید کننده🌸

اومدم به باکس خرید عمده یه نگاه انداختم دیدم موجودی این باکس ۳۱۶۰۰۰تومن هست 👌

یه حساب سرانگشتی کردم ...دیدم بله همین حدود میشه

موقع رفتن یه نگاه هم به یخچال انداختم ببینم کم و کسری ندارم ...یه بارکی برم بیرون

یه نگاه به یخچال انداختم دیدم برگ درخت انگور ( مو )داریم

که یه عزیزی برامون آورده بودند ❤️خدا به مالشون هزاران برکت بده

گفتم پس شام ...دلمه میذاریم

تمام وسیله هاش تو خونه بودند ...یه ماست گرفتم ۲۵

یه کم هم خودم سبزی دلمه برداشتم ۱۲تومن

که انشالله بعد از ظهر بشینیم با دخترا بپیچیم 😉😍

و یه شام خوشمزه برای اهالی خانه درست کنم ❤️

رفتم از باکس خرید عمده ..

یه دونه پریل ۴لیتری ۱۴۸/۰۰۰

یه دونه سفید کننده ی گلرنگ ۴کیلوگرمی ۵۶/۷۰۰

یه دونه مشگین شوی یک لیتری برای لباس های تیره

۶۳/۵۰۰

ژیلت پنج عددی ۳۵/۰۰۰

سرجمع خرید های عمده هم شد ۳۰۳۲۰۰۰✅✅

و کم کم اینا برای من سه ماه خواهد رفت

و اینم بگم اینارو از جای مناسب گرفتم این قیمت

قیمت با سر خیابان حداقل پنجاه شصت تومن اختلاف قیمت داره 😊🌸

انشالله فردا هم میرم واسه خرید فریزر ...حدود سیصد خورده ای هم تو باکس فریزر دارم

که میرم انشالله بازار و یکم نخود فرنگی میگیرم که دیگه یواش یواش روبه اتمام ...و بامیه و اینا میگیرم

خلاصه در حد بودجه ی باکسم 👌هم کم کم میگیرم با سلیقه ...تمیز میکنم ...میذارم فریزر

و هم اینکه همون اندازه ی بودجه ام قدم بر میدارم

که بهم فشار نیاد یه جا

آهان دیروز هم از بودجه فریزر ...یکم فلفل دلمه ای گرفتم

اینجا فلفل دلمه ای کیلویی ۷۰هزار تومن

آخر شب که بیرون بودم ....دیدم یه مغازه داری زده

بیست تومن ....یکم پلاسیده بود منظور چروک شده بود

و چون آخر شب میداد و فرداش یعنی امروز عید بود

میخواستن تعطیل کنند 👌 ارزون میداد

من زود گرفتم یه کیلو ...آوردم ریختم تو ظرف تو آب سرد چند دقیقه ای موند

تا یکم چروک هاش باز بشه

بعد نشستم به خورد کردن 👌و اندازه ی یک زیپ کیپ متوسط شد برام 😊گذاشتم فریزر

@masumehjoon @مامان_سبحان7 @royayezendegi بقیه هم ایدی هاشونو بلد نبودم لطفا نظراتتون بگین🌱سلام ...

عزیزم ۵ تومن رو نمیدونم خرج چی میکنی البته دوران عقد طبیعیه ادم مثلا لباس و عطر و لوازم ارایش بخره لیزر و اینا

ولی حتما یکی دو تومن ماهی یه پارسیان یا عیار یا حقانی یا هرچی بخر

که ایشالا وقت خرید خونه و ماشین کمکت باشه بعدا با قسط سخته پس انداز

میتونی تو حساب ویپاد بذاری پولاتو که امیتاز هم جمع شه یه وام ۱۰-۲۰تومنی بگیری طلا، بعد با پول تو جیبیت قسطشو بدی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام دوستان گفته بودم که سپرده هام تو طلای نبی زاده ۱۲۹۰۰ شد که قرار شد از طرف مامانم طلا بخرم اون ...

باریکلا بهت عزیزم 👏👏.یعنی خوشم میاد تمااام تلاشت رو می‌کنی تا طلاش کنی 😍

مبارکت باشه عزیزم ❤️

کار خیلی خوبی کردی 

انصافا این ویپاد و میلی و طلاسی هم خوب دستمون رو میگیرن 

برای پس انداز 👌من که کیف میکنم با ویپاد 😍

یه وام بخوای بگیری چند ماه هی باید بری و بیای 

هی منت اینو بکشی اونو بکشی که بیاد ضامنت بشه 

چقدر بی درد سر صاحب پول میشیم 😉🤗😊

اینجاست که میگم خدایا شکر به خاطر وفور و نعمتت 

که از سرمون فقط برکت و ثروث و نعمت میبارونی 🤲♥️

غرق در آرامش و آسایش و رفاه و امنیت هستیم 

بی نهایت بار شکرت خدایا ❤️

باریکلا بهت عزیزم 👏👏.یعنی خوشم میاد تمااام تلاشت رو می‌کنی تا طلاش کنی 😍مبارکت باشه عزیزم ❤️کار خ ...

واقعا

اول از همه شکر که ما نعمت فضای مجازی رو داریم

بعد خدا رو شکر من با شما و این تاپیک خانمای پر تلاشش آشنا شدم 

من اگه قبلا هام بود همه پولام تو بازار برای چیزای بیخود خرج شده بود 

الان حتی لباسامم طبق نیاز میخرم نه الکی و هیلیتی 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
دوست عزیز چون گفتید جواب بدید نظر میدم🌸ببین گلم ما خودمون تو یه شرایطی برای پیشرفت زندگیمون مجبور ش ...

سلام مهربون ممنونم لطف کردین ک جواب دادین آره واقعا نزدیک به ۶ساله ک تو این خونه ایم ک خیلی در عذابم 

واقعا بهم انگیزه دادی

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
متاسفانه تهران خونه ابر گرون هست😥یعنی باز تبریز که خونه ی بالاشهرش این قیمت هست ، تو تهران عمرا بشه ...

آره عزیزم متاسفانه تهران واقعا ابر گرونی 

خدا خودش بهشون رحم کنه 

آخه بدبختی اجاره ها هم گرون هستند رهن ها هم گرون 

خیلی خوش اومده بودی عزیزم ❤️ ما ( هفده شهریور هستیم )

سلام .من تجربه خودم رو میگم.ما دو سال اول زندگی مستاجر بودیم.نه خودم نه همسرم پدر نداریم و هیج پشتوا ...

سلام دوست عزیز ممنونم دوست عزیز منم با هزار مکافات این خونه خریدیم اما دقیقا اینقدر اذیت شدیم ک فقط خدا می‌دونه الان دیگه زده به سرم خسته شدم با بچه کوچیک این همه پله 

ان شااالله ک بتونم خدا کمکمون کنه 

این روزای سخت میگذره ان شاالله خدا بهترینها براتون بخواد قشنگم خدا بزرگه 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
معصومه جان برای خرید خونه فعلیتون فقط طلا فروختی؟ اگر تمایل داری میشه بگید با چه روشی خریدین مثلا چق ...

نه عزیزم 

هم طلا فروختیم ...هم ماشین خودم رو فروختم پژو ای دی بود 

هم همسرم چک گرفته بود از صاحب کارها اونارو نقد کردیم 

و هم چهارصد ملیون وام برداشتیم 

طلاهای مخفی خودم رو هم به اسم یه نفر آوردم وسط 

سلام دوستان عزیزم انشالله که حال همتون خوب باشه،من چون پسرم از وقتی به دنیا اومد مشکل داره دچار افسردگی شدید شدم که کلا زندگی رو تا قبل از اینکه این تاپیک رو ببینم ول کرده بودم ولی الان میگم حداقل یه پس اندازی داشته باشم دو روز دیگه شرمندش نشم،در کل دیروز یه نیم سکه به عنوان پس انداز و طلا به مقدار ۱.۲۰گرم به عنوان طلا مخفی برای خودم خریدم،انشالله خیلی بیشتر و بهترش سهم همه دوستان گلم باشه،ببخشید دوستان چون بلد نیستم عکس بزارم نتونستم عکس طلاهارو جهت انگیزه بفرستم چون خود من وقتی عکس طلاهای دوستان رو میبینم خیلی انگیزه میگیرم

خب و اما گزارش امروز من تا به این ساعتصبح میخواستم سینک ظرفشویی رو برق بزنم 😉دیدم مایع سفید کننده ا ...

سلام عزیزم میشه من رو راهنمایی کنید

من برای اولین بار اقساط رو از حقوق خودم ندادم این اواین بار توی بیش از ۱۰سال زندگی مشترکمون هست.فقط ی قسط ۲ تومنی بود ک همون موقع بانک کسر کرد 

این ماه بخاطر ی موردی حقوقم فقط ۶ تومن واریز شد😔

۲تومن بانک کشید

۸۰۰قرض داشتم پرداخت کردم

۳۰۰آجیل خریدم

۶۰۰ تومن براخودم و مامانم هدیه خریدم

۱۶۰۰قرعه دادم

کلا خالی هستم تقریبا 

الان با پول قلک پسرم و ی پولی ک ب کارتش زدم دوتومن دارم 

خ دلم میخواد پارسیان بگیرم 

اما میترسم ب پول نیاز پیدا  کنم چون میدونم همسرم بهم ننیده 

ب ن ر شما پترسیان بخرم یا نگه دارم استفاده کنم

در ضمن

گوشت نداریم )اما گفتم بزارم خودش بخره یکم دیگه تحمل میکنم

ستاره جان خیلی خیلی مبارکه عزیزم😍 انشالله خونتون پر از صدای خنده و خوشی باشه 🌸چه خوب که امسال شما ...

ممنونم عزیزم سلامت باشی الهی ❤️خدا بخواد بزودی خبر خونه جدید رو میاری وار خدا می‌خوام تو همین خونه که هستین غرق شادی وعشق باشید 🌹

ما این چندسال که مستاجریم خیلی چیزا دلم میخواست بخرم که همسرم می‌گفت حالا خونه نداریم بعدا می‌خریم الان بیشتر از خونه ذوق تعویض وسایل رو دارم هرچند باید به مرور انجام بدیم چون الان به خاطر خونه پس اندازی نداریم  وسقف قسط هم پر شده 

اما آدمی با همین امیدها وهدفهای کوچیک وبزرگ زنده است 

خدا برای هممون خوب بخواد 🙏🌹

2810