2777
2789
ده ماهه که قسطش خیلی زیاد میشه مطمین هستین؟

بله عزیزم مطمئن هستم ، هر ۴ ماه که پول بمونه به همون اندازه میتونید ۱۰ ماهه وام بگیرید .

الان ۱۵۰ میلیون ۶ ماه بمونه باید ۶ رو ضربدر ۱۵۰ کنید تقسیم بر ۴ این میشه با بازپرداخت ۱۰ ماهه .

حالا میتونید نصف مبلغ رو بگیرید بشه ۲۰ ماهه یا پولتون رو باید بیشتر بگذارید بمونه .

عزیز این وام که میگید هم احتیاج به سپرده گذاری ازقبل داره ؟یا صرفا با سند میشه اقدام کرد؟

عزیزم وام مسکن رو قبل از خونه خریدن میتونید بگیرید و بعد سند باید به نامتون بشه .

ولی روی سند میتونید وام جعاله بگیرید که ۱۶۰ میلیون هست ولی حدود ۴۰ میلیونش برای اوراق میره .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  گفته بودم که سپرده هام تو طلای نبی زاده ۱۲۹۰۰ شد که قرار شد از طرف مامانم طلا بخرم اون قرعه اش دراومد بده به من 

من امروز به همسرم گفتم دلم آروم‌نمیگیره باید برم پول مامان و طلا بخرم تا گرون شه البته گفتم مامان یکشنبه واریز میکنه 

منم که فقط ۷ تومن باکسام داشت  رفتم یه جفت گوشوار خوشم اومد گفت ۷۷۰۰ به مامانم زنگ زدم چون گبته ۷ تومن خرید کن اما گفت عیب نداره بخر 

بعد اومدم کسر کردم از ۱۲ و ۹۰۰ گفتم با پول پس انداز این ماه و یه کوچولو از انگشترم کنده شده بود و یه مقدار از ماه پیش مونده البته اینا هم دستم نبود همون یکشنبه میاد تو حسابم منم اومدم ۴ تومنم از ویپاد پیش درآمد گرفتم پشتوانه حساب همسرمم ۳ تومن حدود ۷و نهصد درست کردم 

یه پارسیان دو گرمی و یه ۲۰۰ سوتی خریدم 

در ادامه عکسشونو میذارم جهت انگیزه 

اولش گفتم آقای فلانی میخوام پارسیانامم بذارم یه تیکه بخرم گفت چه کاری باز زیر قیمت بفروشی با سود بخری گفتم از تقلبی ها میترسم گفت من خودم از اصفهان میارم پخش میکنم خیالت راحت  بعد دیگه منم گوش دادم خریدم 

فاکتور گوشواره هارو هم میذارم گفت ده درصد حساب کرده نو هستن ببینید درسته ؟؟ . 

راستی ۱۰۲ تومن هم تو میلی گلد داشتم ۳۵۰ تومن شد اونم برداشت زدم 

خلاصه که منم معتاد طلا شدم رفت

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
اینجا هربنگاه ی قیمت میده اونا یه بنگاه اوردن ک ۱۴۰۰قیمت داد بنگاه ما ۱۸۰۰ قیمت داد و در نهایت به ۱۷ ...

نمیگم عجله ای کار انجام بدید ولی 

چون خودم هم در موقعیت فروش خونه هستم 

به نظرم  اگه خونه ی دلخواه رو پیدا کردید صد زیر قیمت خونه ی خودتون رو بدید چون الان بازار راکد هستش 

بازار شهریور و بهمن هر سال در اوج خودش میره  

و از طرفی پیدا کردن خونه ی دلخواه هم سخته 

چون همین اشتباه رو‌ما خودمون انجام دادیم  

بهمن ماه ، یه خونه پسند کرده بودیم برای خونه ی ما مشتری اومد بخاطر ۵۰ تومن ،معامله به هم  خورد (منطقا  حق با ما بود )

خونه ی پسند ما فروش رفت و ما هنوز خونمون رو نفروختیم 

الان که بهش فکر میکنم ۵۰ تومن زیر قیمت اشکالی نداشت 

البته حتما مصلحتی در این جریان بوده ،خدا خیلی مهربونه💓

خانما اخبار امشب گوش دادید که چی گفت؟🥴من درست شنیدم که دیگه فروش طلای دست دوم ممنوع شد؟؟!!!

بله

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
خانما اخبار امشب گوش دادید که چی گفت؟🥴من درست شنیدم که دیگه فروش طلای دست دوم ممنوع شد؟؟!!!

مگه تا الان دست دوم میخریدیم، تو فاکتور قید میکردن؟ خیر

پس به اسم طلای نو میفروختن و ما میخریدیم

قدرت طلافروشا رو دست کم نگیریم

این صنف همیشه راهی برای دور زدن بلدن

ما فقط دعا کنیم پول دستمون بیاد بیشتر بهشون سر بزنیم 😉😄

سلام معصومه جون امروز رفتنم بانک مهر ایران رییس برخورد خوبی نداشت مثلا میگم اگه پول رو سپرده کنیم ال ...

منم رفتم همین جواب بهم دادن 

اپلیکیشن نصب کردم امتیازگیری میزنه متوجه میشین چقدر بهتون وام میده البته من سپرده گذاشته بودم هر چی بیشتر وام زودتر بهتون میدن

وزن اولیه : ۶۸.۱۰۰   وزن فعلی : ۶۵.۴۰۰ 😊  وزن هدف : ۵۷
سلام معصومه جون امروز رفتنم بانک مهر ایران رییس برخورد خوبی نداشت مثلا میگم اگه پول رو سپرده کنیم ال ...

عزیزم بانک مهر کارهای وام رو بیشتر از طریق اپلیکیشنش باید  انجام بدی

اگه داریش میتونی کارکرد حسابت و وامی که میتونی باهاش بگیری و تعداد و میزان اقساط رو همونجا ببینی

اگه درخواست وام بدی کارکرد حسابت برای وام بهتر حساب میشه ،تا اینکه همینجوری پول بخوابونی بعد سه ماه مثلا تازه درخواست بدی

[QUOTE=343988635]سلام دوستان وقتتون بخیر... معصومه خانم وخانم های کدبانو لطفا هرکسی تونست یه برنامه با این مبلغ پول ب ...[/QUOTE

معصومه خانم عزیز لطفا اگه وقت کردین یه راهنمایی بکنید 

2810