مستانه عزیزم مامان مهربون واقعا درسته حرفاتون🌸🩷
واقعا زندگی مثل راه رفتن روی لبه باریک یه دیوار بلنده اگه مراقب نباشی ممکنه از هر طرف بیفتی و نابود بشی😵💫
پس باید مراقب باشی شش دنگ 🌸
باید مراقب فرصتهای زندگی باشی که نسوزن
باید مراقب سلامتیت باشی 🌸
مراقب عشق و علاقه همسر و بچه هات باشی🌸 و از همه مهمتر مراقب خودت که یکی یدونه خلقتی😇 ارزشمندی😎 خودت نباشی دیگه هیچی نیست🌸 پس ما باید یاد بگیریم اول مهم خودمونیم و این خودخواهی نیست😊 اگه به خودمون توجه کردیم میتونیم برای خانوادمون هم مفید و ارزشمند باشیم 🌸ما خانوما روح کالبد یک خانواده ایم 😍
ولی در آخر بگم بعد از خودتون به همسر و فرزندانتون اهمیت بدید خانواده شما اونا هستن 😘
من خودم اینو دیر فهمیدم به خاطر خواهر و مادر و برادر کلی گذشت و فداکاری کردم🥲 بچم کوچیک بود تو سرما و گرما دنبال خودم میکشندوم ش که داداشم مهمون داره برم کمکش 🫤خواهرم اثاث کشی داره🙁 مادرم مریضه🥲 مادرشوهرم بیمارستانه و هزار چیز دیگه 🙄
چقدر به خاطر خانوادم با همسرم بگو مگو کردم چقدر ازشون حمایت بیخود و جانبداری الکی کردم😵💫
الان بعد این همه سال میفهمم همه چیزم همسرمه❤️ نه حتی بچه هام نه خانوادهم که رفتن اون سر دنیا😐 و نه مادرم که همیشه بدبختی هاش و مریضیاش مال منه 😐
همسرم😘 که وقتی یه چیزی ازش بخوام از زیر سنگ برام فراهم میکنه تنها کسی که سلامتی و ارامش من براش مهمه و نه حتی بچه هام 🩷
پس قدر همو بدونید به همسراتون ارزش بزارید و اگه خودتون رو دوست دارید هوای اونو داشته باشید 🌸
گاهی پسرم میگه مامان شما خیلی به این چیزا اهمیت میدی دخترای امروزی میگن این نباشد دیگری چاقی نباشد لاغری 🤔
شما فکر میکنی اسمون باز شده بابا افتاده پایین 😉منم میگم واسه من خوبه از سرمم زیاده😍 تو هر جور خواستی زندگی کن به من و افکار قدیمیم کاری نداشته باش😛