2777
2789

فقط منم ک آپارتمان نوساز ب ویلایی ترجیح میدم 😅

ی آپارتمان سه خوابه با پنجره های بزرگ 🤩

دوستان ویلایی هم اذیت همسایه ها هست

سر وصدا میاد و میره 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قطعا نگاه پر محبت شماست عزیزم ♥️😘درس پس میدم در کنار شما و دوستان ♥️متاسفانه طی چند سال اخیر، چنتا ...

حرفاتون کاملا درسته   

قدر لحظه های زندگی رو بدونیم 

من کلا آدمی یم که با وجود مشکلات ،تو وجودم خییییلی شور و شوق زندگی دارم  

یه کلبه پای کوه بهم بدن با دستام گلستان میکنم ،سنگ مییارم یه پرچین قشنگ می‌سازم 

با کمترین امکانات زندگی می‌سازم  

گاهی به راننده سرویس دخترم زنگ میزنم میگم خودم میرم دنبالش  

از خونه که راه مییفتم می‌دونم یه جفت چشم تیره قشنگ منتظرمنه همین تصویر روزمنو میسازه  

یه حس قشنگ تو رگام جاری میشه ،گرم میشم ،انرژی میگیرم. 

تو حیات مدرسه وقتی دخترم پرواز کنان میپره بغلم دنیا مال من میشه  

دستای گرمش یه دنیا عشق به تک تک سلول بدنم میده 

میگم دوست داری با چی بریم؟ 

مترو‌،اتوبوس یا تاکسی 

وقتی بارون هم باشه دیگه محشره  

الینا میگه مامان چتر رو ولش کن مقنعه شو می‌زنه کنار میریم زیر بارون ،میدویم  

یا میریم بستنی میخوریم  ،ذرت با چاشنی عشق 

گاهی سوار اتوبوس میشیم میشینه کنار پنجره چشم می دوزیم به خیابون که پر از زندگی یه  

دست میکشم رو موهاش قربون صدقه اش میرم میگه نهههه مامانی تو فدای من نشو. 

میگم دورت بگردم خوبه؟میگه آره بهتره  

آروم دستامو فشار میده ،میخنده  

بهش میگم این روز رو یادت میمونه؟ 

میگه مامان همیشه اینو میگی 

میگم الینا میدونی انرژی ما عشق ما ،محبت ما الان تو این خیابون میمونه؟ 

میگه واقعا  

میگم آره .دنیا رو که ما نمی‌شناسیم 

شاید ما یه دفتر داشته باشیم اون بالا به اسم دفتر عشق 

بعد عشقمون اونجا ثبت بشه و تصویرمون مثل حالا که دستامون تو همه،وقتی همو بغل کردیم.  .می‌خنده و من تو   این لحظه خوشبخت ترینم 

میرسیم نزدیک خونه دیگه یادم می‌ره آپارتمانمون آسانسور ندارن 

پرواز میکنیم به سمت آشیونه مون 

میگم الینا میدونی بهترین چیزی که خدا بهم داده چی یه؟ 

میگه چی؟ 

میگم تو خدا به من گفته بزار یه فرشته بهت بدم برو حالشو ببر. 

با خجالت و خوشحالی پلک می‌زنه مژه های بلندش مییفته پایین  

پرواز میکنیم سمت آشیونه مون 

آره عشقه که زندگی رو قشنگ می‌کنه و به زندگی معنا میده 

قدر لحظه ها رو بدونیم که بر نمیگردن

فقط منم ک آپارتمان نوساز ب ویلایی ترجیح میدم 😅ی آپارتمان سه خوابه با پنجره های بزرگ 🤩دوستان ویلایی ...

بله عزیز 

ویلایی هم ویلایی های قدیم 

ما ویلایی میگیریم اونقدر هزینه میکنیم که از حیاطش هم استفاده کنیم ولی از اونجایی که همه خونه ها آپارتمانی هستن 

ساختمانهای بلند هم جلوی نور رو میگیرن چون ویلایی میمونه اون پایین ها

و وقتی ما نتوانیم تو حیاط خونه آزاد بگردیم ویه فرشی پهن کنیم چایی بخوریم خوب چه فایده چون حیاط تو دید قرار میگیره 

پس همین آپارتمان بهتره فکرتون رو درگیر نکنین 

و بعد چند سال هم میگه بزار یه دو سه طبقه کنم بدم دست مستا جر یه چیزی دستم بیاد 

و همسایه میاد خوب. شد همون آپارتمان دیگه فقط صاحب اش شمایین 

سلام مامان سبحان جاننظرتون در مورد طرح شایان بانک ملت چیه،؟زنگ زدم پشتیبانی گفت ۳۰۰درصد سپرده بعد دو ...

سلام عزیزم اگر اینطوری باشه که خیلی خوب هست زمان سپرده گذاریش .

من الان در راه مشهد هستم ان شا الله چند روز دیگه از سفر برگشتم هفته آینده حتما خودم حضوری میرم میپرسم اینجا هم دقیق میگم شرایطش رو . 

[QUOTE=344082141]والا تو کل ایران که هیچ، کل دنیا رو بگردن نظیر تو پیدا نمیشه😍 یه دونه ای❤️❤️ [/QUO ...

وااای عزیزدلم ممنونم از دعاهای خوبت. مرسی و ان شالله. 

دعایی که برام کردی، اون هدفی هست که هر روز و همه لحظه هایی که مشغول کار هستم جلوی چشمامه، و به خودم میگم موفقیت نزدیکه، خسته نشو🤩😍

برای شما و بچه های این تاپیک که همه واقعا زحمتکش و پرتلاش هستن آرزوی موفقیت و رسیدن به تک تک آرزوهاشونو دارم.

میشه بگید چطور خرید میکنید از طلاسی؟من نصب کردم ولی گزینه خرید با هر مبلغی رو نمیبینم که

عزیزم اون قسمت زرد رنگ که نوشته خرید و فروش رو بزن    با کارتی که همراه بانک و رمز دوم اینا  داری  بقیه مراحلش خیلی خیلی اسونه

هر چیزی که به قیمت از دست دادنِ "آرامشت"تموم بشه ،زیادی گرونه   رهاش کن 
قربونت برم عزیزم ♥️ انشالله بهترینش واسه خودتون آره گلم ما دو سال پیش اون قیمت خریدیم والان چند براب ...

معصومه جان برای خرید خونه فعلیتون فقط طلا فروختی؟ 

اگر تمایل داری میشه بگید با چه روشی خریدین مثلا چقد وام یا چقد طلا داشتین که به هدفتون رسیدین؟

سلام بچه ها ما بالاخره خونه خریدیم اتفاقی که چند سالی بود منتظرش بودیم وبراش تلاش کردیم خیلی حس خوبی ...

به به 🤩🤩ستاره ی عزیززز 

از صمیم قلب برات خوشحالم عزیزززم🙏🏻🙏🏻🙏🏻 

انشالله قسمت همه ی بچه‌ های تاپیک

قسمت همه مستاجرها و آرزومنداش🤲🏻🤲🏻 

صدای شادی و خنده هاتون تو خونتون بپیچه عزیزززم 🤩🤩🤩🤲🏻🤲🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

@masumehjoon    

@مامان_سبحان7    

@royayezendegi    

بقیه هم ایدی هاشونو بلد نبودم لطفا نظراتتون بگین🌱

سلام سلام خانم های گل عیدتون مبارک🌺

من و همسرم ۶ ماهه عقد کردیم

احتمالا تا بعد عید عروسی بگیریم(معلوم نیس و بزرگترا تصمیمی نگرفتن)

همسرم ۳۵ تومن حقوقشه ولی یکجا پرداخت نمیکنن حقوقشو واس همین میترسم الکی الکی خرج بشه 

۵ تومن قسط وام میدیم (با وام ازدواجمون ۴ دانگ خونه خریدیم شریکی)

جهیزیه هم پدر و مادرش قراره بخرن

حالا با این ۳۰ تومن ماهانه واسمون برنامه ریزی کنین 

خرج خونه و اینا نداریم فعلا ولی درماه ۵ تومن همسرم و ۵ تومن من برمیدارم پول تو جیبی

خیلی هم تو فکریم که یه وام بتونیم جور کنیم ماشین بخریم یا طلا بخریم که قسط بدیم

ولی پولی نداریم که سپرده کنیم تا وام برداریم

حالا به نظرتون بهترین کاری که میتونیم با این ۲۰ تومن انجام بدیم چیه؟ یا چجوری وام بگیریم قسط بدیم حداقل پولمون ذخیره بشه

به نظر منم ارزشش رو داره فقط کدوم شهر هستین چند خریدین اینجا رو

خونه فعلیمون دوخوابه هست .دوتا اتاق ۱۸ متری بزرگ. دو سمتش حیاط ،انباری،پارکینگ ،یکی از حیاطا ماشین رو .یکیش هم که پشت ساختمونه یعنی باید از داخل خونه رد بشیم اونجا باغچه بزرگ داریم .اما کابینت هاش فلزیه و نیاز داره یه آدم امروزی یکم توش تغییر بده در آینده 

ما شهرستان هستیم و این خونه رو خریدیم ۲۵۰۰ 

تو شهر ما گرون ترین خونه های ویلایی، ۳ تا ۳۵۰۰ هستن 

خونه فعلیمون دوخوابه هست .دوتا اتاق ۱۸ متری بزرگ. دو سمتش حیاط ،انباری،پارکینگ ،یکی از حیاطا ماشین ر ...

دوست داشتم فعلا که داریم اینجا زندگی می‌کنیم یه خونه راحت داشته باشیم ، بعد ان شا الله میریم برای پس انداز و خرید خونه تو شهر .فعلا دخترم ۲ سالشه .اگه زندگی عادی باشه و همه چیز خوب ، قصد دارم تا کلاس ششم همینجا بمونیم.محیط تمیز خلوت آروم امن.اینجا باغ گردو و انگور داریم .مامان هامون هم اینجان.روحمون اینجا حالش بهتره فعلا

ممنون عزیزم سلامت باشید راست میگید من همیشه احساس میکنم تو خریدای تنهایی خراب میکنم الانم همش دو دلم ...

این دفعه خراب نکردی 

برعکس آباد کردی😁😁😁😁

به هیچ کس هم نگو حتی مادرت چون که گفتی احتمال تنش هست پس چراغ خاموششششششش رو به جلو برو

سیده خانوم عزیزززمون عیدت مبارک گلم برای شیرینکامی همه ی خانمای اینجا یه صلوات مهمونمون میکنی ؟

چرا که نه عزیزم 

اللهم صلي علي محمد والي محمد 

تقديم به همه دوستاي خوبم در اين تاپیک که حق معلمی بر گردن من دارن

براتون‌ اول سلامتی و بعد شادی از ته دل ارزو میکنم 

انشالله هر کی از خدا خونه ،ماشین، فرزند،شغل خوب و....بخواد خیلی زود بهش برسه و مارو با خبرش خوشحال کنِ

انشالله اشکاتون فقط اشک شوق و اشک گریه امام حسین باشه❤️❤️

2810