2777
2789

سلام بچه ها ما بالاخره خونه خریدیم اتفاقی که چند سالی بود منتظرش بودیم وبراش تلاش کردیم خیلی حس خوبیه از خدا می‌خوام قسمت همتون باشه 

تمام طلاهامو فروختم فقط دو گرم تو حقانی برام مونده🥹😅اگه پول طلاهام نبود نمی‌تونستیم خونه رو بخریم مبلغ خوبی شد  

پارسال هم طلا فروختم برای ماشین که همون ماشین رو هم برای خونه فروختیم 

شاید تا یه مدت طولانی نتونم طلای فیزیکی بخرم  چون قسطامون خیلی بیشتر شده ولی از اونجایی که اعتیاد دارم به خرید طلا هر چقدر بتونم از حقانی میخرم تا عید 

می‌خوام اگه پولی هم باشه تا یه مدت وسایل خونه بخرم چون چند ساله وسیله جدیدی نخریدم مگر به ضرورت تا صاحب خونه بشیم وبا خیال راحت خرید کنیم 

من از شما خیلی چیزا یاد گرفتم تبدیل پول به طلا و وام‌های ویپاد و...کلی نکته مفید دیگه 

۳۰میلیون هم وام ویپاد گرفتم خیلی کاربردی بود الان برامون 

از همتون ممنونم ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها ما بالاخره خونه خریدیم اتفاقی که چند سالی بود منتظرش بودیم وبراش تلاش کردیم خیلی حس خوبی ...

مبارک باشه عزیزم❤❤❤

به خوشی و تندرستی🙏🏻🙏🏻

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
سلام علیکم آبی برگشت ک بترکونه تابستونو راستشو بخواید اصلا از تابستون خوشم نمیاد 😂یه کزارش ریزی بد ...

سلام عزیزم میشه بگین چطور شد همسرتون این قد تغییر کردن همسر من خیلی بد خرجه الان ۲ ماه گوشت نداریم هرسری ی بهانه داره بخدا خسته شدم .همش میگه پول ندارم ب زود دیروز ی مرغ خریده 

نمیدونم چکار کنم خودم بد عادتش کردم میخوام تغییر رویه بدم 

سلام خانمها الان تو اخبار خوندن نوشته بود فروش طلای دست دوم ممنوع شد واگه جایی دیدین به اتحادیه خبر بدین 

آیا این خبر راسته؟ چقدر حیف میشه اگه راست باشه 

اگه اطلاعی دارین یا از کسی میتونین بپرسین اینجا بنویسین بدونیم چکار کنیم همه امیدم به این طلاها بود

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
سلام بچه ها ما بالاخره خونه خریدیم اتفاقی که چند سالی بود منتظرش بودیم وبراش تلاش کردیم خیلی حس خوبی ...

ستاره جون تبریک میگم عزیزم 

انشالله صدای خنده هاتون توش بپیچه ❤️❤️❤️

میشه اگه دوس داشتی بگی چند متره و کجا خریدید؟

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

چقدر حالم خوب میشه یکی میاد از خرید خونه اش میگه اینجا

ان شالله منم ی روز بیام اینجا و بگم😁

ان شاءالله همیشه پر از شادی باشه خونتون🤩

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مبارک باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام خانمها الان تو اخبار خوندن نوشته بود فروش طلای دست دوم ممنوع شد واگه جایی دیدین به اتحادیه خبر ...

خب طلافروش نمیتونه بفروشه مثلا که اونم هزارتا راه دررو میزارن ولی میشه بین خودتون خرید فروش کنین 

الان میریم طلا بخریم طلافروشا یه شماره کارت میدن که که پول واریز کنیم تا مالیات بهشون تعلق نگیره چندتا کارت مختلف دارن به اسم افراد 

اگر این طرح رو هم اجرا کنن (البته اگر خودتون دیدین خبر رو )بازم صدتا راه دررو هست

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
ستاره جون تبریک میگم عزیزم انشالله صدای خنده هاتون توش بپیچه ❤️❤️❤️میشه اگه دوس داشتی بگی چند متره و ...

ممنونم عزیز دلم از تبریکت وار دعای خوبت 😘❤️الهی که کلی اتفاق خوب منتظرتون باشه 

۸۰متره از نزدیکان کرج محسوب میشه 😁

اینم بگم نصفشو ۴سال پیش خریده بودیم ونصفشو با پس انداز ووام و فروش ماشین  دوم خریدیم وکلا صفر شدیم اما ارزششو داره

نوسازی وباید  تکمیل بشه کابینت کمد دیواری و....که همونا هم کلی هزینه داره 

سلام خانمها الان تو اخبار خوندن نوشته بود فروش طلای دست دوم ممنوع شد واگه جایی دیدین به اتحادیه خبر ...

خبر راسته عزیزم ولی همیشه ممنوع بوده نه الان کلا یچیز فرمالیتست

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
ممنون گلم ما وام مسکن گرفتیم ولی سندمون رهن بانک نیس ماهم نمیتونیم بفروشیم؟

اگه وام خرید مسکن گرفته باشین قطعا سند در رهن بانکه

اگه سند تک برگه زیرش نوشته

میتونبن بفروشین ولی اول باید وام رو تسوبه کنین

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
2810