2777
2789

خانوما کسی از هزینه زندگی تو شهرای شمالی مثل رشت یا رامسر خبر داره؟

از تهران گرونتره یا نه؟ شنیدم چون توریستی هستن بعضی اقلام گرونه

فکر کنم سوگل جان ساکن شمال هستن ولی ایدیشون رو خاطرم نیست که تگ کنم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام .من تجربه خودم رو میگم.ما دو سال اول زندگی مستاجر بودیم.نه خودم نه همسرم پدر نداریم و هیج پشتوا ...

کار درستی کردی عزیزم بعد از یه مدت اقساط سبک میشه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معصومه جان اگه امکانش هست بگید طبقه چندم ساکنین؟ تکواحدی خونتون؟ از اونجا که حسابی نکته سنج هستین تج ...

سارا عزیزم خونمون صد متر...طبقه ی سوم ...تک واحدی هستش  ...قطعه ی جنوبی هیستش .....یعنی برای هر اتاق ..پذیرایی ...حمام ... آشپزخانه....ورودی راه رو ها ....پنجره داره 

همشون ...جایی از خونه نیست که پنجره نداشته باشه 

از لحاظ نور و روشنایی خیلی خوب عزیزم 

[QUOTE=344082141]والا تو کل ایران که هیچ، کل دنیا رو بگردن نظیر تو پیدا نمیشه😍 یه دونه ای❤️❤️ [/QUOTE

فدایی داری عزیزم ❤️ لطف داری نقاش جان دوست من ❤️

انشالله با این خوش قلبی که داری ..❤️..شاهد موفقیت هات بشیم 

شاهد اثراتت ( نقاشی )باشیم که تو سراسر نمایشگاه ها ببینیم 😍

نقاشی هات در جهان غوغا کند😍 👌ایمان دارم به این روز هم میرسیم 😍❤️

خیلی دور نیست همین نزدیکی هاست ....تاریخ رو یاداشت کن😍

سارا عزیزم خونمون صد متر...طبقه ی سوم ...تک واحدی هستش ...قطعه ی جنوبی هیستش .....یعنی برای هر اتاق ...

خونه جنوبی تکواحدی عالیههه واقعا 

لذتش رو ببرید 

سال ساختش چنده معصومه جون؟ بنظرت تا چه سال ساختی اوکیه؟ 

مامانِ نامی🙍‍♂️

من هم شرایط دوستمون رو دارم که قراره ملک بفروشه و یه ملک جدید بخره

ملکی که میخوایم رو ۳-۴مورد انتخاب کردیم که یکوقت یکیش فروش رفت دیگری باشه 

ولی ملک خودمون فروش نمیره  بااینکه همه چی داره و متراژش کوچیک..بازار حسابی تو رکوده

هرکس میتونه با وام و طلا و.. خونه بخره که تخفیف های خوبی میدن تو دوران رکود.

مامانِ نامی🙍‍♂️
والابااین موقعیت وامکانات عالی خریدیی خیرش وببینی.نه متوجه سوالم نشدی منظورمن یه خونه ویلایی شیک بهت ...

قربونت برم عزیزم ♥️ انشالله بهترینش واسه خودتون 

آره گلم ما دو سال پیش اون قیمت خریدیم والان چند برابر شده

و اما سوالت.... صدرصد که ویلایی خوبه عزیزم 

بستگی به معیارهای و سلایقتون داره 

الویت هر کسی با کسی فرق داره 

برای من الویت اول قبل از خونه ی ویلایی داشتن  باغ 

برای اینکه به هدف هام برسم باید یه منبع درآمد دیگه ای داشته باشم که به راحتی به هدف هام برسم 

همون خونه ها رو اگه ما الان بفروشیم ...پول باغ خیلی راحت جور میشه 

ولی آینده نگری میکنم ....چون کار همسر من سخت فوقش تا ده سال دیگه بتونه کار خودش رو داشته باشه  ...بدنش کشش رو داشته باشه کار کنه یا نه ♥️

باز نشسته هم بشه یه حقوق بازنشستگی داره ...واسلام

ولی خونه ها و زمین و مغازه بمونه حداقل می‌تونه بازم با همون منبع در آمد ها یه کاری رو شروع کنه♥️

از پنجاه سالگی خونه نشین نمیشه 

به خاطر همین میگم عزیزم که معیارها فرق می‌کنه 

من الان اینجا راحت هستم ....بچه هام هم بزرگ شدن شکر خدا 

هدفم اول باغ 😍...بعد هدفم،،، بله خونه ی ویلایی

کی که دلش نخواد خونه ی ویلایی ؟😉

الان این منطقه که ما هستیم ..یه خونه ی صد و سی متری ویلایی 

۲۵میلیارد .همین دیروز تو دیوار نگاه میکردم 

...در حالیکه الان خونه ی آپارتمانی ما حدود شش هفت میلیارد 

که ماها خیلی فاصله داریم با این مبلغ 🤭😉😊

تو هم عزیزم ببین الویت اولت کدوم ....

خونه جنوبی تکواحدی عالیههه واقعا لذتش رو ببرید سال ساختش چنده معصومه جون؟ بنظرت تا چه سال ساختی اوکی ...

قربونت عزیزم ❤️ انشالله شما هم به هدفتون که خونه است زودی می‌رسی ❤️ سال ساختش رو دقیق نمی‌دونم بذار از همسرم میپرسم میگم ...چون موقع برداشتن وام زوجین 

بانک مسکن گفت که خونه باید فلان ساخت باشه که وام بهتون تعلق بگیره 👌 دقیق نمی‌دونم ولی فک میکنم واسه چهارده سال ساخت باشه عزیزم

هر چقدر تازه ساخت باشه خوبه دیگه عزیزم ❤️

ولی اکه وام زوجین برداری برای خونه ی تازه ساخت یا چند سال ساخت وام تعلق نمیگیره ...اکه اشتباه نکنم ....

سیده خانوم عزیزززمون عیدت مبارک گلم برای شیرینکامی همه ی خانمای اینجا یه صلوات مهمونمون میکنی ؟

@مهسان_اندیشه    

شما در یکی از پست ها به خانمی گفتید تجربه خودتون را می گید که ایشون چطور همسرشون  را راضی کنند چیزی به نامشون بزنه

البته در تاپیک دورهمی

من چندین بار صفحات دورهمی را تا جایی که وقت داشتم گشتم متاسفانه پیام شما را دریافت نکردم 

بی زحمت یا شماره صفحه را بگید یا تجربه تون را یک بار دیگه بفرمایید. ممنونم.

قربونت عزیزم ❤️ انشالله شما هم به هدفتون که خونه است زودی می‌رسی ❤️ سال ساختش رو دقیق نمی‌دونم بذار ...

فدات بشم معصومه جانم برای همه ان شالله 

وای چقدر تبریز خونه ها گرونه پس، که ۱۴ سال ساخت حدودی متری ۶۰-۷۰ درمیاد. آفرین که بااینکه شهر گرونیه تونستین چندتا بخرین به مدیریتت افتخار میکنم خانوووم   

مامانِ نامی🙍‍♂️
فدات بشم معصومه جانم برای همه ان شالله وای چقدر تبریز خونه ها گرونه پس، که ۱۴ سال ساخت حدودی متری ۶۰ ...

فدایی داری ♥️😘آره اینجا منطقه خیلی مهم 👌

کلا شهر گرونی تبریز ...انشالله خدا تمام مستاجر ها رو صاحب خونه کنه بزودی 

و اونایی که از خونه سختی میکشند ...یا کوچیک ...یا آسانسور نداره...یا طبقه ی بالایی اشون مشکل ایجاد می‌کنه واسشون 

یا فرهنگ همسایه نشینی اشون پایین ...خدا به همگی یه خونه ی خوب نصیب کنه تا سال دیگه ...الهی آمین 🤲

سلام دوستان وقتتون بخیر... معصومه خانم وخانم های کدبانو لطفا هرکسی تونست یه برنامه با این مبلغ پول ب ...

عزیز دلم برای شروع 

دو کیلو گوشت بگیر ...۱۶۰۰میشه 🌸🌸البته میتونی از اتکا یا جامبو...با قیمت خیلی پایین تری بگیری 

حالا میتونی حداقل برای چرخی بگیری 👌 برای پلوها 

ماکارونی ...برای کتلت ...از همون چرخی استفاده کنی 

خب دو کیلو گوشت ۱۶۰۰🌸

دو عدد مرغ ۴۰۰🌸

چرخ کرده ۵۰۰🌸

همون اندازه بگیر و چرخ کن دوست داشتی میتونی سوییا هم خیس کنی چرخ بکشی ...برکت دار میشه 

دوست داشتی میتونی یه بسته سنگدان بگیری چرخ کنی و مخلوط کنی برکت دار میشه 🌸

سعی کن با دونیم قسمت پروتین رو تامین کنی 

میمونه ۷/۵

..دو تومن هم واسه پس انداز طلایی ات بذار کنار همون پارسیان 

میمونه پنج و نیم 🌸

با اونم ...هفتگی خرید کن به هر هفته میرسه ۱۳۷۵۰۰۰به راحتی می تونی به همه چی برسی 

اونم باز بودجه بندی کن مثلا ۳۰۰بذار لبنیات 

۳۰۰بذار واسه سوپری 

۳۰۰بذار واسه میوه 

۲۰۰بذار واسه صیفی جات

۷۵هم بذار واسه نان و بربری و سنگک 

۲۰۰هم بذار کنار یا برای خودت ...یا برای خرید های عمده ات جمع کن 

و اینکه گلم اگه از خرید های هفتگی که مثلا برایی سوپری نوشتیم سیصد ...موند باز بذار رو پس انداز ....یا همون خرید های عمده 

که برای دفعات بعد دستت بازار باشه 

و اینکه پول هفته های بعد رو با این هفته قاطی نکن ...کامل جدا کن ...مثل من ...الان تو کارت مخارج من ...مال این هفته رو فقط گذاشتم 

شنبه باز بودجه ی هفته ی بعد میاد 😉 اینطوری عزیزم ❤️

2810