2777
2789
۵ روز پایانی هم به عنوان زنگ تفریح و زمان استراحت، طرح تشویقی خرید دارم، همانکه استخوان های مرده را ...

سه بار خوندم، باورم نمیشه یه نفر اینقدر ، فهمیده، زیبا اندیش ، دوست داشتنی ... باشد 

این نکات در هیچ‌ کارگاه مشاوره ای بیان نمیشود .

آخ چقدر من لذت بردم .

چقدر دوست داشتم روز های زندگی تان را نظاره می کردم عجب فیلم شیرینی بود ...

این همه دقت و تیزبینی از کجا ست!! کسی آموزش داده یا معلم تجربه !؟

به وجودتان افتخار میکنم. 

ای کاش روی چمن های سبز دراز می‌کشیدم و آسمان را تماشا می کردیم و شما حرف می زدید و من گوش میدادم .

عصری دل انگیز با همراهی  نسیمی خنک ..

روح رنجورم نوازشی می یافت 

لطفا هر موقع پیامی گذاشتید و یادتان بود، من را تگ کنید 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
۴۰۰ میلیون هست عزیزم تا اونجا که من میدونم .

یه بار ۶۰ تومن گرفتم از رسالت که دارم قسطش رو میدم به نظرتون ۱۵۰ م ت هم همین بانک سپرده کنم ۶ ماه 

در طول این ۶ ماه هم علاوه بر ۱۵۰ ت با خسابم کار کنم 

۴۰۰ رو می تونم بگیرم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان

دیدم خانمای این تاپیک خیلی علاقمند به مطالعه هستن آدرس یه کانال تلگرامی براتون میذارم که همه جور کتابیو میتونید ازش دانلود کنید..البته همشون نسخه کپی شده هستن چون اصلی ها خیلی گرونن..

خودم دوتا کتابی که اینجا معرفی شده بود رو تو همون کانال پیدا کردم و خوندم..کتابا همشون رایگان هستن.

نام کانال👇

Freeforbiddenbooks

در تلگرام

لذت ببرید😊

خانومای دانا یه سوال

یکی از اعضای خانواده یه وام ۷۰۰میلیونی داره با ۴درصد سود

۳۵۰پول تو بانک گذاشته ۴۸ماهه الانم ۷۰۰پول واریز شده براش میگه اگه لازم دارید شما ببریدش البته ۳۵۰خودش رو از این ۷۰۰ورداره یعنی ۳۵۰برا ما میمونه از اون طرف ۳۵۰دیگه بعد ۴سال باز برا ماست

ماهی ۱۸تومن قسطش میشه از طرفی

نمیدونم چقد اینکار درستع که اینکار رو انجام بدیم

خیلی ممنونم ازراهنماییاتمن همسرم تمایل نداره تنهایی کاری انجام بدممیدونی دوست داره بهش تکیه کنم تامس ...

نه عزیزم وام مسکن فقط برای خانه های سند دار هست .

پس ناچار هستید فعلا خورد خورد طلا بخرید و وام هم پول سپرده کنید بگیرید تا ان شا الله به زودی بتونید خونه بخرید .

یه بار ۶۰ تومن گرفتم از رسالت که دارم قسطش رو میدم به نظرتون ۱۵۰ م ت هم همین بانک سپرده کنم ۶ ماه در ...

بستگی به مقدار کار کردن با حسابتون داره عزیزم ، الان ۱۵۰ میلیون رو ۶ ماه سپرده کنید میتونید حدود ۲۳۰ میلیون با بازپرداخت ۱۰ ماهه وام بگیرید .

بستگی به مقدار کار کردن با حسابتون داره عزیزم ، الان ۱۵۰ میلیون رو ۶ ماه سپرده کنید میتونید حدود ۲۳۰ ...

این مبلغ و محاسبه رو از کجا میدونین میشه به منم بگین 

راستش رفتم بانک مهر ایران از برخورد پرسنل و رییس خوشم نیومد به زور جواب میدادن و الکی 

و بازم جواب کامل نگرفتم تصمیم گرفتم همین رسالت بذارم ولی بخوام بازپرداختش طولانی تر بشه نمیشه ؟

دوستاندیدم خانمای این تاپیک خیلی علاقمند به مطالعه هستن آدرس یه کانال تلگرامی براتون میذارم که همه ج ...

ممنون عزیزم ❤️ خیلی لطف کردی 

کاش تو پیام رسان های ایرانی بودش 

ت لگرام من که باز نمیشه 😢

نه عزیزم وام مسکن فقط برای خانه های سند دار هست .پس ناچار هستید فعلا خورد خورد طلا بخرید و وام هم پو ...

عزیز این وام که میگید هم احتیاج به سپرده گذاری ازقبل داره ؟یا صرفا با سند میشه اقدام کرد؟

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
ممنون عزیزم ❤️ خیلی لطف کردی کاش تو پیام رسان های ایرانی بودش ت لگرام من که باز نمیشه 😢

سلام معصومه جون 

امروز رفتنم بانک مهر ایران رییس برخورد خوبی نداشت 

مثلا میگم اگه پول رو سپرده کنیم الکی میگه باید ۷ یا ۸ ماه بمونه 

میگم خوب بعدش چقدر وام میشه 

گفت طبق عرف بانکی   

بعد خودم گفتم ۶ ماه بذارم ۱۰۰ میشه گفت آره فک میکنم   

بعد گفتم قسطش چقدره میگه نمی دونم خانم سرم شلوغه 

این در حالی بود که منم مرخصی گرفته بودم و وقت گذاشته بودم رفتم اونجا 

2810