2777
2789
البته بهترین ماشین تو خانواده همسرم برا ما بوده بهترین تفریح و هزینه هم برا ما بوده. بهترین لباس هم ...

واااااااااااای چقدر ماجرایی که میگی شبیه به آدمای اطرافمه😥😥😥😥😥با تمام وجودم درکت میکنم چی میگی

انشالله مکر و حیله شون به خودشون برگرده 

اینو مطمئن باشید آرامشی که براتون روا نداشتن،مالی که حقتون بوده و نذاشتن قسمتتون بشه برای خودشونم روا نمیشه قسمت نمیشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم درست میگید هزینه ها خیلی بالا هست ولی من سعی میکنم همیشه فقط وقتی بچه هام به لباس نیاز دارن بر ...

ان شاالله خداشمارو برای بچه ها،واونهاروبرای شماحفظ کنه😍

مامان سبحان منی که درارزوی خرید یه خونه با پس اندازشخصیم هستم حاشیه شهرما الان واین دوره شایدبشه با۸۰۰،۷۰۰خونه خام خرید،،

چطورباحقوقی که خودتون خوب ازش خبردارید😅۱۲تومن الان

که همش دست خودمه بتونم همچین خونه ای بخرم.،

بنظرشما چطورپس اندازکنم الان شاید شاید۲۰۰طلاداشته باشم

بقیشوازکجابیارم🥲

الهی ربی ومن لی غیرک💖
تا اونجایی که میدونم فرقی نمیکنه ...باز خودتون بپرسین ...چون شهر به شهر و شعبه به شعبه فرق داره انشا ...

معصومه جان عزیزم ببخشیداین سوال میپرسم ولی برام جای سوال پیش اومده که چراوقتی پارسال خواستین خونتون جابجاکنیدیکی ازخونه قبلیهاروومثلن وچرانزاشتین روپول این خونتون وخونه بزرگتروبهتری نخریدین منم دوبارخونه عوض کردم ولی هربارخونه قبلی روهم میفروختم وام میگرفتم وپس اندازوتاجایی که ممکن بودخونه بهتری بشه برام شماخونتون چقدرخریدین پارسال؟واینکه برام سواله که بدونم ازنظراقتصادی چندتاخونه داشتن بهتره یایه خونه بزرگ وتومخله ی خوب من خودم ارزومه خونه ویلایی بخرم تحمل اپارتمان ندارم خونه پدریم ویلایب وبرای این ارزوم خیلی تلاش میکنم فعلن باپول این خونم یک میلیاردونیم دیگه پول به قیمت روزکم دارم انشالله بتونم طی سه یاجهارسال جمعش کنم وبه ارزوم برسم برام دعاکنیدبادلهای پاکتون

ان شاالله خداشمارو برای بچه ها،واونهاروبرای شماحفظ کنه😍مامان سبحان منی که درارزوی خرید یه خونه با پ ...

سلامت باشی عزیزم خیلی ممنونم . 😍😍😍

اگر حاشیه شهر شما بشه الان با ۷۰۰ الی ۸۰۰ خونه خرید که خیلی خوبه .

نمیتونید وام مسکن بگیرید و روی رهن خونه هم حساب کنید ؟

درست میگی واقعا عزیزم حقوق های ما خیلی کم هست ولی دیگه چاره چیه باید خودمون رو با وام به یک جایی برسونیم . 

دقیقا قربونت برم 👌ممنونم بابت تجربه گوییت ❤️دقیقا اون روز هم گفتم کسی که با برنامه خرج می‌کنه دلیل ...

سلام و هزاران سلام به دوستان عزیز 

حالا چند بار گفتم صد سلام این بار گفتم تو سلام کردن هم پیش رفت کنم بکنم هزارتا  

این نقطه  هم یادم اومد که خانمها ظرف و ظروف رو خیلی دوست دارن .

خواستم یاد آوری کنم البته همتون میدونین وکدبانو هستین 

خانمهایی رو دیدم که مثلاً ظرف و ظروف رو یه جوری سرمایه مدونن دوست دارن مثلاً موقع صحبت کردن بگن که فلان دست بشقاب وفلان قدر اسکان اینا دارم .

خانمهای عاقل خودشون نگاه به خونشون میکنن ببینن چند تا مهمون تو این خونه میتونم راه بندازم 

مثلاً من خودم رو بگم من خونم 90متره ونهایت 30تا مهمون جا میشه پس من فقط برای سی نفر ظرف و ظروف دارم دیگه اگه بیام برای 60نفر ظرف بگیرم این اسراف هست چون اون فقط جا میگیره وما مجبوریم موقع جابجایی فقط اونا رو با خودمون این انور بکشونیم 

من یه سرویس سی نفره چینی دارم که اون واسه مهمون هست

یه سرویس هم برای جهازم بود که استفاده کردیم ومقداریش شکست و دیگه از ست افتاد از آنجایی که من با خوهرام یه جا بودیم هر کدوم هم دوتا بچه وزیاد هم خونه همدیگه می‌رفتیم چون همسایه بودیم پس من اومدم برای 18نفر سرویس کامل ملامین گرفتم شاید الان ده سال هست که دارمشون البته دیگه موقع جابجایی اینها رو بسته بندی میکنم می‌زارم انباری بمونه واسه خونه باغ نداشته‌ام که انشالله بعدن میگیرم 

چرا ملامین چون چند تا دلیل داره 

یکی این که چون بچه ها کوچک بودن مثلاً قاشق هم بزنن

مثل چینی لب پر نشه خراب نشه

ونشکنه خواهرام هم راحت باشه دیدین بچه یه جایی یه چیزی بشکنه خودش اونقدر نمی‌فهمه وای مامان شرمنده میشه که راحت باشند 

ویکی هم تو ماشین ظرف شویی هم مثل چینی زود خراب نشه 

اینم بگم که استاندارد بودن مثلاً هستن کسانی که میگن پلاستیک هست واینا 

چند دست بشقاب چینی دیگه هم دارم و سلام 

بلور اینا هم داشتم همه رو از چرخه خارج کردم 

تقریبا زندگی مینیمال دارم زیاد دکور واینا رو دوست ندارم 

دوستان گلم اگه دوست داشته باشید میخوام داستان یکی از اقوام تعریف کنم 

یه خانمی که الان ۷۰ سالشونه  از سن ۲۰سالگی شاغل بودن 

از اوتیل ازدواج جوری با همسرش رفتار میکنه که بیشتر خرج خونه و کرایه خونه میفته گردنش و همسرش خرج خیلی کمی بهش میداده حتی لباس و اینا هم براش نمیگرفته

۳تا بچه خدا بهشون میده اکثر خرج بچه ها هم با خانم بوده 

خانم اصلا اهل پس انداز و طلا نبوده 

بچه هاشو چون میزاشته پیش مادرش میرفته سرکار هر ماه مبلغی به مادرش میداده تا بچه ها یه ذره بزرگتر میشن خودشون میتونستن خونه بمونن

یه خواهری داشته شهر دیگه ۷تا بچه داشته وضع مالی خیلی ضعیف همیشه برای اونها پول و خوراکی میفرستاده یا لباس دخترشون میخواسته ازدواج کنه برای جهیزیش کمک کرده و... 

یعنی هر  چی داشته خرج میکرده اصلا بفکر آینده خودشو بچه هاش نبوده 

ببینید زن میتونه مرد بسازه اگه از اول حمایت نمیکرد نقش مرد توی زندگی بازی نمیکرد همسرش متعهد و مسئول میشد 

بعد ۲۵سال بخاطر کتک های همسرش و خیانت جدا میشه ۳تا بچه میاره پیش خودش خونه ۴۰متری اجاره میکنن با سختی زندگیشون از اول شروع میکنن

وزن اولیه : ۶۸.۱۰۰   وزن فعلی : ۶۵.۴۰۰ 😊  وزن هدف : ۵۷
سلامت باشی عزیزم خیلی ممنونم . 😍😍😍اگر حاشیه شهر شما بشه الان با ۷۰۰ الی ۸۰۰ خونه خرید که خیلی خوب ...

خیلی ممنونم ازراهنماییات

من همسرم تمایل نداره تنهایی کاری انجام بدم

میدونی دوست داره بهش تکیه کنم تامسنقل بشم

بهمین خاطرهمراهی ندارم

برای وام مسکن این خونه هاسندندارن

مطمئن هستن ها اماقولنامه ای هستن،میشه وام گرفت؟

رهن هم خییلی بره ۸۰،۹۰تومن

الهی ربی ومن لی غیرک💖

خانوادش هیچ حمایتی حتی عاطفی نکردند موقعی که این خانم به خانوادش کمکهای مالی فراوان میکرد اونها تنهاش گذاشتن 

یه زمینی شهر دیگه داشتن میفروشن در طی این سالها مادر و پدرش فوت میکنه  ارثش میگیره بچه هاش بزرگ شدن 

دختر بزرگه بخاطر خواستگار اجبار میکنه مادره همه پول و زمین و ارث بده بالاشهر خونه اجاره کنه بعد چند ماه ازدواج دختر جور نمیشه خونه قیمتش یکباره بالا میره مجبور میشن سر سال خونشون عوض کنن بدن منطقه متوسط

حالا این خانم با بی فکری های خودش هنوز مستاجره حقوق بازنشستگی داره ولی کفاف کرایش و مخارجش نمیده

۳سال قبل من بهشون گفتم اطراف تهران سمت پردیس یا کرج بخرید گفتن ما اونجا زندگی نمیکنیم الان کرایه خونشون از حقوق بازنشستگیش بیشتره و بچه هاش بقیه خرج شون میدن 

زمان جوانی تا زمان پیری بی فکری کردن و به خودشون سختی ندادن الان نتیجه کارشون میبینن 

دوستان خانواده ما بعد از ازدواج میشه همسر و بچه هامون 

کمک به دیگران خوبه ولی نه در این حد

همیشه پس انداز طلا و پشتوانه داشته باشید 

هیچ وقت نمیشه به شریک زندگیمون ۱۰۰درصد اطمینان کنیم آدما بعضی اوقات یه دفعه عوض میشن 

ما مسئول زندگی بچه هامون هستیم ما بوجودشون میاریم ما باید حمایتشون کنیم هر کسی اندازه وسعش 

چشمامون نسبت به اطرافیان باز کنیم 

این سرگذشتها درس عبرت ماهاست 

وزن اولیه : ۶۸.۱۰۰   وزن فعلی : ۶۵.۴۰۰ 😊  وزن هدف : ۵۷

سلام خانمای عزیز، من یک ماهه با این تایپیک آشنا شدم  حیف و صد حیف زودتر آشنا نشدم ک کلی غصه خوردم که چرا زودتر ندیدم ،،، ولی خب شروع کردم به برنامه ریزی و پس انداز 

الان من امتحانی از میلی گلد خرید زدم ، ۲۶۷ تومن 

۷۵ میلی بهم داده ،، ۷۵ میلی یعنی همون ۷۵ سوت؟؟؟؟ 

لطفا اگه کسی میدونه بهم بگه

راستی یادم رفت ازتون تشکر کنم که تجربیات خودتون در اختیار میزارید خیلی ممنون ،ببخشید یادم رفت تو همون کامنت بگم‌که صفحات جلو نره   معصومه جوون ازتون بسیار ممنونم

کاش شما از بستگان نزدیکم بودید🥲❤️ خدا پدر مادرتون بیامرزه 

قربونت برم من نقاش جان عزیزم ❤️خیلی ممنون عزیزم بابت تجربه و پیشنهادی که بهم میدی اتفاقا یه بار گرفت ...

من زمستون لبو خشک میکنم، موقع چایی دم کردن چندتا دونه کوچیک میریزم تو قوری

بدون تغییر توی طعم، رنگش البالویی خوشرنگ میشه

مخصوصا برای مواقعی که عجله داریم خیلی خوبه

🌹دلم یه خونه‌باغ پر از گل رز می‌خواد🌹                     به سوالای ریاضیتون جواب می‌دم. بیاید تاپیکم و سوالتونو بپرسین، سعی می‌کنم زود جواب بدم😊

سلام عزیزان، به نظرم کسانی که برا خرید طلا شک دارن، الان اخرین فرصتای خرید ، البته صد در صد که نمیشه گفت ولی برا طولانی مدت ، بهتر خریدتون تکمیل کنید بنا به صلاحدید و نظر خودتون  

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

سلام خانما

من از ماه قبل وارد چالشهای شما شدم.

اردیبهشت یه جفت گوشواره ۲و نیم گرمی خریدم ، امروز یه زنجیر پلاک(ان یکاد) ۵ گرمی برداشتم. بدون اجرت با سود ۷ درصد..  طلا فروشی ها همه شلوغ بودن اکثرا بدون اجرت یا پارسیان میخریدن یا اومده بودن عوض کنن...

خلاصه طلا فروشا قانون جدیدو بی خیال بودن 😆

الان از حقوقم ۳ میلیون مونده که تا آخر ماه بودجه بندی میکنم. اگر از بودجه بندی هر هفته چیزی اضاف موند برام ،از طلاسی میخرم...

تشکر از راهنمایی های دلسوزانه ی تک تک شما خوبان...

ممنون که هستین⚘⚘😊

سلام عزیزان....ازتون میخوام دعاکنیدهمسرم موافقت کنه برم سرکار...کاری پیداشده که محیطش خوبه هم حقوقش برای شروع بدک نیست اماشوهرم باکارکردن مخالفه😐😐😐😐...منم وتقعاهرجورحساب میکنم میبینم باحقوق شوهرم ماپیشرفت چندانی نمیتونیم داشته باشیم😒😒...ازطرفی دلم به طلای بدون اجرت گرم شده بودکه خردخردبازبخرم که اونم انگارازمون گرفتن...خداکنه زیادجدی نباشه بازخریدبزنیم🥲🥲

2810