سما ❤️
ممنونم از مهر قلب شما ❤️
چشم، اطاعت امر، همین آن، مینویسم.
امسال بهار رفته بودیم، زیارت 🤭🥰سیاحت 😊
بهار را باید گشت، باید رفت، بهار دل میبرد.
از آفتاب مهتابش بگویم، از باران های بهاری اش بگویم، از رنگ سبز کم رنگ جوانه ها و سبزه هایش بگویم،
از لاله های فروردینش بگویم، از اردیبهشت مثل بهش اش بگویم، از بابونه های خرداد ماهش بگویم، که وقتی تاج گل میکنیم روی سرمان، از کدام دل بردن هایش بگویم؟ که گفتنی نیست، فقط باید رفت و گشت و دید.
مگه تموم عمر چندتا بهاره؟ ❤️
با همه ی قلبم آرزو میکنم که عمرتان ۱۰۰ بهار باشکوه ببیند.
اندر احوالات اقتصادی سه ماهه ی بهاری من،
برای مسکن ملی همچنان پول واریز میکنیم، و خداوند روزی رسان، برای هممون میسازه، که وقتی خدا بسازه، خوبه ❤️
و همچنان منتظر ماشین ثبت نامی، که بهمن ماه تکمیل وجه کردیم و قرار بود بعد از سی روز کاری، تحویل بدهند، که الان چهارمین ماه از چشم انتظاری ما میرود و هنوز ماشین نیامده،
انشالله زودتر چشممان به جمال جناب چهارچرخ روشن میشود 🥰🙏🥰
اردیبهشت ماه برای دست بوسی مادر رفتم،
مادرم کمی از من دور است، معمولا دوماه یکبار به دیدارش و برای دست بوسی و پابوسی اش میروم، قربان روی زیبای مادر بشوم ❤️
امروز نوبه ی خرید آخر فصل بود، یه رسمی من دارم، یعنی روال پایان هر فصل منه، اینکه در هر فصل،
پانزده روز پایانی اش، سه تا کار انجام میدم،
۵ روز اول خانه تکانی فصلی، تمام قسمت های خانه را پاکسازی، رفت و روب، و نظافت میکنم، و چون در سال چهار بار میشود، به همین خاطر اسفند ماه، خانه تکانی من سبک میشود، و از حال و احوال زیبای اسفند بیشتر بهره میبرم،
دلم هوای نیمه ی دوم اسفند کرده، شلوغی و جنب و جوش مردم، شکوفه های زیبای یاس روی درختچه ها، حال خوب گل هایم، که پاگیاه های کوچک میزنن، و این چند سالی که اسفند ماه متبرک شده با روزهای مبارک شعبان و رمضان و اون مغناطیس بالای حال و احوال سحری و افطار، عید و عیدی 🤭
و من که دختر فروردینم و مشتاق تر از هرکسی برای تحویل سال و روز با شکوه تولدم 🥰
خلاصه بعداز اینکه خانه تمیز شد، و برق افتاد که معمولا هر روز فقط یک قسمت و یک اتاق را تماما تمیز میکنم، اسپندی دود میکنم و درب آنجا بسته میشود، و فردایش میروم سراغ قسمت بعدی، همه ی خانه را به هم نمیریزم که اهل خانه کلافه نشوند 🤭
۵ روز بعدی را خرید های تره باری و تهیه دو نوع مربای هرفصل، که الان توت فرنگی و آلبالو درست کردم، شهدشان هم برای شربت در بطری داخل یخچال گذاشتم، مقداری هم سبزی برای آش دوغ، و کوکو سبزی مرغ ترش، خریدم و آماده کردم و بسته بندی کردم و یه بخشی از ذخایر فریزری در این فصل رو تهیه و آماده و بسته بندی کردم،
مقداری پونه و نعنا و ریحون و آویشن خشک کردم.
یک روز هم برای تهیه مقداری خیارشور و یک نوع ترشی گذاشتم،
یک روز هم خرید اقلام فروشگاهی و خشکبار، حبوبات، ماکارونی، رشته، روغن و شوینده ها برای سه ماه را تهیه میکنم.