2777
2789
یه فکته که مشتری هاکوپبان  باشی تو دیوار نمیگردی دنبالش🙌  نمیدونم یه مرد عزیزی نزدی ...

اتفاقا کارته رو دادن ب شوهرم ولی پولشو لازم داریم واقعا

شوهرم بیچاره پولشو بیشتر لازم داره تاخریدشو

اون قسمت اول پیامتونو متوجهش نشدم

مثلا تو دیوار طرف اومده میگه ۱۰م میخوامش خیلی قیمت پایین میگن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما شبتون بخیر گزارش این هفته من با ۵۰۰تومن بستم هفتمو  برای همسرم کادو گرفتم از پول مخفی خیلی هم خوشش اومد یکم پولم موند وام ۱تومنی ویپاد گرفتم ۹۶۰صوت گوشواره گرفتم از طلافروش یکم گرون داد بهم ناراحت شدم ولی بعد گفتم عیبی نداره اگه دستم میموند خرج میشد گوشواره ای نداشتم دیگه .و اینکه جریمه شدم کل پول هفته ام ۳۸۰مونده بود۲۰۰ جریمه رو از همین خرج گذاشتم موند ۱۸۰ سخت برسونم ولی خودمو تنبیه کردم حواسمو جمع کنم و اینکه ب بقیه باکسم دست نزدم.هر چی یخچال دارم با اونا تا آخر هفته میرسونم برنامه غدایی ۳وعده ۳روزمو با هرچی یخچال دارم بستم خیالم راحت شد آخيش...هرچی خیره برا هممون پیش بیاد🤲🤲

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
گفتم....خودشون گفتن نمیشه شبا بفرست

چی بی ادب حرف زده اصلا خوشم نیومد

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
خیلی خوبه که خب وامتون برای خونه رفته  شما از چی ناراحتی. جهیزیه هم حرفی و حدیثی که نیست هرچق ...

ناراحت نیستم ولی خانواده ام کمک نمیکنن واسه جهیزیه

کلا ۶ تومن حقوق میگیرم ۴ تومن همسرم ماهانه میده بهم باید باهمینا جهیزیه بخرم اکثرشو خریدم ولی حدودا ۴۰ تومن دیگه وسیله هام مونده....

دوستان و خانوم های گل گلی عزیزم روزتون به شادی🩷 منم در راستای پس انداز بگم که ماه قبل یه شاهکار زد ...

سلاااام به همگی ....

الان که پیام دوستمون رو خوندم چون من چندین صفحه عقبم....

دوستمون نوشتن ۲تااز سکه های پارسیان تقلبی در اومده  ۵۰۰سوتی...

خواستم بهت بگم عزیزم تنها نیسی...

دوستان خواهرای گلم ، ماها هممون به سختی پول جمع میکنیم این حق ما نیست ...

منم هفته قبل  رفتم سکه هااااااااااا مو  طلاهامو   بفروشم .

امااااا   یکی از سکه پارسیان ها ۸۰۰سوتی   تقلبی از آب در اومد ...

چند جا بردم گفتن تقلبیه 

من پارسیان هام  از ۵۰سوتی داشتم ۲۰۰سوتی ۴۰۰  و ۸۰۰ و ۱گرمی ...

همش  حرص میخوردم ک ای کاش   حداقل  ۵۰سوتیش تقلبی بود  ...

من چندتاشون  رو از سکه فروشی خریده بودم اونا اصل بودن ولی بقیه رو از  چندین طلافروشی‌   خریده بودم  ک هیچکدوم گردن نگرفتن چون مشتری ثابتشون نبودم ک منو  ب یادشون باشه خلاصه   که   اینم ضرر من...

ماشینمونم   خرج باز کرده حساااابی.

سلام  اون طلا فروش سکه موجود نداشته گفته  شما به اون معیارهایی که میگن دقت کن  واز ...

ببخشید شما رو جدیدا خریدی؟

به قیمت تابلو‌دادن؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ناراحت نیستم ولی خانواده ام کمک نمیکنن واسه جهیزیه  کلا ۶ تومن حقوق میگیرم ۴ تومن همسرم ماهانه ...

به نظر من از دوران نامزدیتون استفاده بهینه ببرین 

لوازم ارایشی لباسای شاد و شیک گردشای یه روزه 

...درکنارش جهیزیه هم کامل میشه 

چند ماه تا عروسیتون وقت دارین؟۴۰تومن رو میشه شش ماهه خرید 

نمیتونین خرید قسطی داشته باشید ؟مثلا دو سه ماه بعد عروسی هم میشه قسطاشو ازحقوق بدین 

فقط قدر این روزارو بدونید برنمیگردن دیگه

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
خانوما اینجا کسی هست که با طلاسی کار می‌کنه  ارزش داره  طلاسی بهتره یا خرید حضوری ؟

سلام من از همینجا با طلاسی آشنا شدم ‌و تا الان بسیار راضی هستم 

البته باید هدف مالی تون هم مشخص کنید و 

مهم تر از اون مبلغ خریدتون هست 

البته من هنوز فروش نزدم ایشالله موقع فروش هم برسه نظر نهایی مو میگم حتما 

ببخشید شما رو جدیدا خریدی؟ به قیمت تابلو‌دادن؟

بله تقریبا یکی دو ماه میشه 

150م قرعه برامون در اومد یکم هم گذاشتیم روش 

من وقتی میخواستم بخرم 34م بود دست نگه داشتم دو روزه شد 35م هر سکه 

رفتم 5تا خریدم چند روزه رفت رو45,بعد دوباره ریزش کرد اومد 40

2810