2777
2789
خانوما شاید باورتون نشه اما واقعا پس‌انداز و درست خرج کردن برکت زیادی به زندگی میده وقتی قدر پول رو ...

دقیقا دیدم کسایی ک قدر پولو ندونستن درامدشون خیلی از ما بیشتر بود اما برکت نداشت 

غذا ک اضافه میومد مستقیم میرفت آشغالی 

اما ما غذا بمونع میذازیم وعده بعدی گرم میکنیم میخورم حتی چن تا دونه برنج یا نون بمونع میذارم برا پرنده ها 

هیچی نمیذارم اسراف شه با وجود حقوق کم خداروشکر هیچوقت کم نیاوردیم 

من هزینه رفت و آمدم با اسنپ رو که میگیرم گاهی با حمل نقل عمومی کارم رو انجام میدم هم ورزش کردم و یکم پیاده روی و هم اینکه صرف جویی باقی شو هم قبلاً میزاشتم برا روز بعد ولی هیچکس قدر نمیدونست چون نمی‌دیدن سختی که تو گرما برا پیاده راه رفتن می‌کشیدم رو مسیر ۱۰/۱۵ دقیقه ای رو ۴۵ دقیقه تا یک ساعت میومدم و پول نمی‌گرفتم برا روز بعدش 

اما این ماه باقی شو مونده ها رو پس اندازه کردم ببینم آخر ماه میتونم باهاشون چیزی بخرم یا نه ؟

دعا کنید بتونم به هدفم برسم 

امیدوارم شماها هم با پس انداز هاتون بتونید به آرزو هاتون برسید عزیزای دلم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما

من هفته پیش رفته بودم از یه برند که ۶۰ درصد اف خورده بود لباس ورزشی بخرم. تو اتاق پرو گوشیم از دستم افتاد و ال سی دیش خورد شد و هزینه تعمیرش سه میلیون شد.

کل پس انداز اردیبهشت و فروردینم رفت

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام خانما دیشب با ۳۷ تومن چندتا گوجه خیار کدو و کاهو گرفتم انقدرررر چسبید اخرشب بود ارزون شد امروز رفتم برا پس انداز خرداد سکه پارسیان ۵۰۰صوتی گرفتم  متاسفانه اومدم دیدم ۲۰۰تومن جریمه شدم و کل کیف دیشب و امروز از بین رفت😪😪😪😪

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
سلام خانما دیشب با ۳۷ تومن چندتا گوجه خیار کدو و کاهو گرفتم انقدرررر چسبید اخرشب بود ارزون شد امروز ...

گویا این هفته با ضرر برا یه عده شروع شده 

دو میلیون پس انداز من رفت برای اهکال و بی دقتی اپراتور صدور کارت هوشمند 

یه کلمه ،،راننده اول ،،رو نمیگن که ..

مفصله ولی خلاصه اش قطره قطره جمع گردد وانگهی هوا شود

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
سلام عزیزم باید ببینین علاقش چیه پسر من خیلی دلار دوس داره تو ذهنش اینه که دلار خیلی پول گرون و با ...

مرسی که گفتی عزیزم. خب بعد پولش به مثلا ۱۰۰ دلار رسید و براش دلار خریدین اگه گفت بریم حالا اینو مثلا لگو بخریم یا ماشین کنترلی فلان، اون موقع چی؟😂🤦🏻‍♀️

سلام خانومای گل من به مشکل برخوردم لطفا کمک کنید.

قراره پنج تومن گیرم بیاد این ماه نمیدونم بدمش پارسیان یا یه گرم طلا یا دندونم درست کنم .با خودم میگم دندون واجب تره بعد میگم نه حیفه بدم طلا  چون وام هست خوبه حالا قرار نیست صدملیون گیرم بیاد خخخخ

مرسی که گفتی عزیزم. خب بعد پولش به مثلا ۱۰۰ دلار رسید و براش دلار خریدین اگه گفت بریم حالا اینو مثلا ...

۱۰۰دلار که معمولا نمیشه قلکش کوچیکه و زود به زود باره میکنم که حوصلش سر نره و خسته نشه از پس انداز

معمولا ۴۰ دلار ۵۰ دلار میشه هر بار

لگو هم خیلی دوس داره اما میگم این قلک مخصوص دلاره که بزرگ شدی بتونی موتور یا ماشین واقعی بخری

مثلا سرماه واست لگو میخرم

بعد اسباب بازیایی که نمیخوادو واسش تکراری شده رو چنتاشو باهم میذارم دیوار مثلا ۱۰۰تومن میفروشمو لوگو میخرم براش

مامانم اینا خیییلی واسش اسباب بازی میخرن منم خیلی حرص میخورم میگم نخرین اما فایده نداره

سلام خانومای گل من به مشکل برخوردم لطفا کمک کنید. قراره پنج تومن گیرم بیاد این ماه نمیدونم بدمش پار ...

صد در صد دندون.

چون جدا از اینکه بحث سلامتی هست، همونجور که همه چیز تورمیه و قیمت ها بالا میره هزینه های دندانپزشکی هم بالا میره پس به این مورد هم اینجوری نگاه کن که انگار داری سود میکنی.

تازه دندون خرابتر بشه خرجش هم بیشتر میشه پس اگه الان ترمیم هست برو که کمتر هزینه کنی

سلام خانومای گل من به مشکل برخوردم لطفا کمک کنید. قراره پنج تومن گیرم بیاد این ماه نمیدونم بدمش پار ...

دیر به دندونت رسیدگی کنی هم دوامش کمتر میشه

هم هزینت زیادتر

بدووون شک دندونتو درست کن

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

سلام خانما من یه خنگی زدم🥺🥺🥺دوقسط وام بلو مونده بود همین الان یه جا تسویه کردم به امید اینکه بتونم مبلغ ۴۰ تومنیشو بگیرم 

الان میبینیم پشتیبانی نوشته حتما باید ۶ ماه بگذره

نی نی یار عزیز لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 
2810