2777
2789
سلام عزیزم تا زیر بار قسط نرید خونه دار نمیشید  اگرررر همسرتون درامدش خوبه و کاری هست با شغل د ...

ممنون از نظرت عزیزم،خونه ایی که بخوایم بخریم یه شهر دیگس و ما نمیتونیم داخلش ساکن بشیم باید تا چندسال رهن بمونه تا ماهم ازاینور پول جمع کنیم و قسطامون تموم بشه و خونه اون شهر رو بفروشیم و بتونیم شهر خودمون خونه بخریم و ساکن بشیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانم ها ،ازتون راهنمایی میخوام لطفا هرکی‌که پیامم رو خوند منو راهنمایی کنه. مستاجریم و یه ب ...

عزیزم وام مسکن اگ بگیرین ک ما پارسال گرفتیم و هنوز قسط بندی نکردیم ی مقدار کارمزد میره رو وام ک گفتیم مشکلی نیس شماهم میتونین اینکارو بکنید

بنظرم اگ حقوقتون خوبه خونه بخرید حالا چ تو شهر خودتون ی مقدار محله پایینتر باشه هم مشکلی نیس یا تو شهر دیگ 

بنظرم ملک هیچوقت از ارزش نمیفته

مبارک باشه دوستم میشه بگی از کدوم فروشگاه اسنپ سکه پارسیان گرفتی،آخه من رو هر کدوم رفتم نداشتن دیگ ...

عزیزم من داشتم تو اسنپ و نگاه میکردم یه هو دیدم سکه پارسیان گذاشته ۵۰ سوتی بعد رفتم داخل دیدم گرم های،مختلف داره 

فروشگاه عیار کده فک کنم اسمش بود 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام عزیزان هفته خوبی پیش‌رو داشته باشید 🌹

گزارش و برنامه این هفته رو بدم خدمتتون ،(البته همه چیز طبق برنامه پیش رفت هفته قبل)

👌ورودی کارت این هفته ۱۲۰۰ هست برای خوراک که ۲۰۰تاش همون اول رفت برای پس انداز 

🧀۲۰۰ سوپری

🥬۲۰۰ میوه و سبزیجات 

🍖۴۰۰ پروتئین 

۲۰۰ هم ته کارت گذاشتم تا اگه چیزی لازم بود بگیرم 

« شوینده برنج روغن و حبوبات از قبل دارم »

اینو بگم حالا که با برنامه پیش میرم خیییلی بهتر میتونم مدیریت کنم.هفته قبل هم یه سکه پارسیان ۶۰۰سوت از پس انداز خریدم.

در مورد درامدم بگم که زیاد نیست اما چون خرج اضافی ندارم و لباس اینا در حد نیاز میخرم مثلا دوتا مانتو میخرم یک سال استفاده میکنم اخه زیاد مهمونی و اینا نمیرم جایی رو ندارم 😅✋

سه تا کارت دارم اما یکیش فعلا اقساط ی وام رو روش میندازیم 

دوتا کارت دیگ میمونه 

ی کارت برا پس اندازمه ی کارت هم برا پیشرفت کارمه و  خرجی لباسم که به عهده خودمه چون پول همسرم میره جای قرض خونه 

همینقدر بگم شغل من فروشه از هر فروش  20 تا 30درصدش رو میریزم به کارت پس اندازم البته اخر هفته همه رو حساب کتاب میکنم و مبلغی که حساب میشه رو میریزم به کارت پس انداز 

هر مبلغی که پول دستی داشته باشم رو جمع میکنم... 

تو قلکم نمیذارم چون آدمی نیستم خرید احساسی داشته باشم و حتما با برنامه خرید میکنم ترس از دست دادن پولو ندارم 

همیشه از اول ازدواجم تا الان هروقتی با هر شرایطی ی مبلغی یا دستی پس انداز دارم یا رو کارت یا هردو ی وقتا میبینی همسرم ب بن بست میخوره یا ی مشکلی پیش میاد رو من حساب باز میکنه میدونه همیشه ی چیزی ته جیبم دارم😅✋

میخام الان ی کارت دیگه داشته باشم جدا از کارت پس اندازم مبلغای کم بریزم ب اون کارت و اصلاااااااا دست نزنم برا روز مبادا 👌🏼✌🏼

اخه من کارت پس اندازم که مبلغش زیاد بشه حتما ی وسیله ای میگیرم یا طلا یا وسیله ضروری خونه😊(با همین روش خیلی پیشرفت کردم) 

اما میخام ب هیچ عنوان ب این کارت که اسمشو میذارم کارت مبادا دست نزنم چون همسرم اهل جمع کردن نیس ی وقتا میبنی فقط 200 هزار داریم باز با بیخیالی خرج میکنه و من بشدت استرس میگیرم  😂✌🏼

البته همسر جان من بشدت حمایت گره ینی هرچقد ازش بخام نه نمیگ البته که اعتماد کرده ب من میدونه تحت هیچ شرایطی الکی خرج نمیکنم و پولاشو ب باد نمیدم 

اما خرید خونه به عهده خودشه دوس نداره من بخرم 🙄کارتشم دست خودشه اونم دوس نداره ب من بده اما خب من براش لیست مینویسم مثلا ی کیلو گوجه و دوتا فلفل دلمه و.... پس ب نیاز خرید میکنه ی وقتام ی چیزی اضافه میگیره تو ذوقش نمیزنم 😂

به تلافی اینکه اصلا پس انداز نمیکنه و پول تو دستش نمیمونه من ازش باج میگیرم مثلا میخام جنس بگیرم برا فروش رو کارت پس انداز خودم اصلا حساب نمیکنم میگم مثلا دوتومن کم دارم بی چون و چرا میزنه برام اگ داشته باشه کلا نمیذارم زیاد پول تو دستش باشه ب ی بهونه ازش میگیرم البته ک چندین ماه تا چیزمان (کمر) رفتیم تو گل 🤣و زیر بار خروارها  قرضیم ک برا خونه بود که خداروشکر دارن تموم میشن و فقط میمونه قسط وام 

اینارو گفتم شاید بدرد شما هم خورد 😊 

سلام به روی ماهتون 😍✨

امیدوارم هفته ی پیش رو سرشار از سلامتی و خیر و برکت باشه برای هممون 🥰

وقتی میگیم قراره روز بدون خرج داشته باشیم، یا چالش برقرار میشه، منظور این نیست که قراره فتوسنتز کنیم 😄 یا خدایی نکرده نخوریم و به خودمون سختی بدیم 👍

معنیش اینه که با هر آنچه که داریم، بهترین هارو خلق کنیم 🥰✨

یعنی برای خرید یه ماکارونی نریم سوپرمارکت با یه عالمه اجناس غیرضروری برگردیم خونه 🙂👍

یعنی موجودی یخچال و کابینت مدیریت بشه، نه که در یخچال باز بشه حکمِ کمد داشته باشه و خالی باشه🤭، نه اینکه اینقدر پر باشه که ازش بریزه و ندونیم چه خبره و چی داریم 😬

خانم بساز و توانمند، خانمی نیست که به حداقل ها قانع باشه، با کم بسازه و صداش درنیاد 🥀

زنی توانمنده که  تلاش میکنه برنامه ریزی میکنه، فقط امروز رو نمیبینه، میدونه اگر الان 50 تومن سیو کرد این 50 تومن ها جمع میشن یه جایی به کارش میاد🌺

یه جایی همین 50 تومن دوستش میشه، کمک حالش میشه، نمیزاره به کسی مقروض و بدهکار بشه 🌈

✨✨✨✨

خوب اگر یادتون باشه 5 شنبه هفته ی قبل گفتم که حدود

یک تومن برای یخچال خرید کردم، و قصد داشتم چند روز بدون خرج باشم 😍 و با چالش معصومه جون هم همراه بودم ✨

پس تمام روزای هفته رو با موجودی توی خونه گذروندم،

فقط یه شب همسرم هوس چیز برگر داشت،که سریع از فریزر درآوردم سرخ کردم 😋

سس نداشتیم ولی سس مایونز و یک لیوان شیر تو یخچال مونده بود که با همون دوتا  و کمی ادویه و سبزی معطر یه سس ساندویچ خوشمزه درست کردم ✨🥰 و نخریدم 😊🎉

خرجش فقط شد نون و پنیر چیزبرگر و یک شیشه خیارشور که برای چند وعده داریمش 👍🥰

سه شنبه که مادرشوهرم اومد، دوکیلو موز آورده بود برای بچه ها، دیگه تا آخر هفته میوه داشتیم و لازم نشد بخرم دوباره 😊

5شنبه هم دورهمی داشتیم با خانواده همسرم، تو پارک و هرکس شام خودش رو میاره، رفتنش سخت بود چون آقای همسر سر کار بود و باید تنها میرفتم

اما به خاطر دل بچه هام این سختی رو ب جون خریدم و رفتم ♥️

چون یکدفعه تصمیم به رفتن گرفتم اول گفتم زنگ میزنم پیتزا بیارن با خودم میبرم 🍕با یه حساب سرانگشتی

فهمیدم دوتا پیتزا بدون مخلفات 700 تومن پای من آب میخوره 😬

خوب من تمام هفته رو مراعات نکردم که یه شبه همشو به باد بدم 😅

داشتم فکر میکردم که چکار کنم چکار نکنم دخترم گفت مامان میشه استامبولی با چرخ کرده درست کنی 🥺🥰

یک ساعته درست شد 🥰🎉

کنارش هم سالاد درست کردم با هویج و کاهو و کلم و خیار بدون گوجه چون نداشتیم 😅هیچ اتفاقی هم نیوفتاد، به قول معصومه از شکممون فرار نکرد 😁

تخمه و شکلات و چای هم از خونه برداشتم و رفتیم

خلاصه که از 900 تومن هفتگی فقط 300 خرج شد  🤗🌹🎉

600 تومن باقی مانده هم پس انداز مبشه، البته پس انداز فقط در جهت خرید طلا و خونه و ماشین نیست 😊

مثلا من از الان دارم برای شهریور ماه (شهریه مدرسه، کیف، کفش، یونیفرم، لوازم التحریر) بچه ها آماده میشم ✨😍

و هرچی از خرج خونه بمونه خورد خورد جمع میکنم که کم نیاریم 🤗

آخرین و سنگین ترین چک هم مال ماه دیگست، که باید حواسم به اونم باشه و براش کنار بگذارم 😚

رراستی امروز صبح دوست طلافروشمون یه جعبه ی خوشکل داده بود ب مامانم ببر برای مستانه، منم ب ف ال نیک گرفتم، به امید خدا تا آخر سال پر از طلا بشه 😊

خوش روزی باشید♥️

خب منم چندتا چیزی که به ذهنم میرسه بگم تا دینمو ادا کنم در برابر چیزایی که یاد گرفتم

خیلی دیدم پیام هایی از این دست که خانما فداکاری بسیار میکنن تا زندگی پیشرفت کنه جلو بیفتن در آخر، سر اتفاقی یا حرفی مرد به شدت ناسپاسی میکنه و حتی سرزنش میکنه که سر قناعت های خانم نتونستیم اونطور که باید لذت ببریم(،جریان فیلم در انتهای شب)

میخوام اینو بگم که خانما ولع پس اندازشون نسبت به مردا زیاده،ولی اونجایی که قرار پس انداز مشترک و آشکار باشه و به دنبالش یه حرکتی در جهت پیشرفت زندگیتون برداشته بشه مثل خرید خونه و ماشین اینجا بهترین زمان برای این هست که طرف مقابلتون خودش رو بهتون اثبات کنه اینجاست که باید کنار بکشین ببینین مثلا همسرتون  قسمتی از اون خونه یا ماشین به اسمتون میزنه یا خیر

این نشون میده قدردان لطف و حمایتهای شما هستن یا نه و با انگیزه بیشتر میتونین به کارتون ادامه بدین

اما نه اگه دیدین بعد اون همه بساز بسوزای شما و  از خودگذشتگی هاتون اون جوابی رو که باید،نگرفتین

اینجاست که باید متوجه بشین خودتون باید فکر خودتون باشین و دیگه پس اندازتون برای خودتون باشه،یا حداقل بخشی از پس اندازتون همیشه مال خودتون باشه

پس به طور خلاصه اینجوری بگم که

خصوصا خانمایی که اول راه زندگیشونن و از صفر شروع کردن شما قناعت میکنین از خیلی چیزا چشم پوشی میکنین سوت سوت طلا جمع میکنین این همه زحمت میکشین و به فکر هستین خیلی کار خوبی میکنین ولی اون زمان که قراره این ریز پس اندازا تبدیل به احسن بشه و تا اینجا این شما بودین که خانمی خودتون رو برای مرد زندگیتون داشتین نشون میدادین دیگه تو این مرحله این مرد هست که نشون میده قدردان هست یا نه اینجاست که میفهمین آیا کارهای قبل ارزش داشت و باز هم ادامه بدین و از جون و دل همچنان برای پیشرفت مشترکتون مایه بزارین

یا کلا دیگه فقط برای خودتون باشین

من خودم خیلی دیدم خانمی که زندگیشو از زیر صفر شروع کرده به جایی رسیدن و الان زمانیه که باید لذت اندوخته هاشونو ببرن ولی دیگه خانم عادت کرده به اون نوع زندگی قبلیش و مرد کاملا برعکسش،آقا بعد از اون همه سختی ها که گذروندن هیچی به نام خانم نکرده

پشت این داستانای ساده هزاران نکته هست

خانمی که بعد از رسیدن به ثبات مالی شوهرش خیانت میکنه ولی چون خانم پشتوانه ای نداره میشینه سرجاش

خانمی که شوهرشو عادت داده و حالا که وضعشون خوبه آقا همچنان خانم رو لایق خرج کردن نمیدونه

اینه که به نظر من بعد مدتی تلاش بهتره وقتی یه قدم بزرگتری برداشتیم کنار وایسیم و یه سری چیزارو تحلیل کنیم تو یه سری چیزا تجدید نظر کنیم فکرامونو منسجم تر کنیم

میشه بگی وقتی بچه هستن چطوری آموزش بدیم بهشون؟ اخه میگن سن کم مثلا هفت سال، هشت سال ذهن بچه رو با پو ...

سلام عزیزم باید ببینین علاقش چیه

پسر من خیلی دلار دوس داره تو ذهنش اینه که دلار خیلی پول گرون و با ارزشیه و هر چی بخواد میتونه باهاش بخره

من واسش قلک گرفتم هرروز بهش پول میدم حدود ۳۰ تا ۵۰ تومن میگم بریز تو قلک هر وقت قلکت پر شد پاره میکنیم پولشو تبدیل به دلار میکنم براش

راجع ب خورد و خوراکمون بگم 

من توانایی خرید برنج ایرانی نداشتم اما الان ی مقدار گرفتم برا مهمون و برا خودمون لاشه برنج گرفتم خیلییییی خوبه

اکثر چیزایی ک میگیرم از خود تولید کننده س مثلا ی خانومی مرغ و خروس داره از اون مرغ میگیرم و تخم مرغ محلی

لاشه برنج و لوبیا سبز و بامیه و سبزی و.... رو از خود کشاورز میگیرم 

گوشت رو از دامدار ی بزغاله یا بره جوون میگیریم و فریزر میکنم برا مصرف 6 ماهمون 

جوری برنامه ریزی میکنم قشنگ تا 6 ماه لازم نیس گوشت بخریم 

غذارو هم نونی میپزم با ایده های جدید هم برنجی هفته ای 2 یا 3 بار گوشت میپزم حالا یا مرغ یا ماهی یا قرمز 

بقیش صیفی جات و... 

انواع غذارو با عشق و حوصله درس میکنم که همسرم اعتراض نکنه تنوع میدم

واسه شام انواع آش سوپ شیربرنج املت گوجه بادمجون میپزم واسه ناهار سه روز در هفته گوشت بقیشو یا ته چین بادمجون و ماکارونی با سویا و سیب زمینی قاطی پلو عدس پلو لوبیا پلو.... اینا میپزم 

تنقلات اکثرا خودم کیک و انواع کلوچه و... میپزم میوه فقط میوه هایی که خودمون دوس داریم رو میگیرم چیزایی ک دوس نداریم رو اصلا نمیگیزم کع اصراف نشه

برا صبحونه خودم شیره خرما میپزم کره و اینا از تولید کننذه میخرم گردو از باغدار موقع برداشتش اندازه ی سال میخرم اکثر اوقات سعی میکنم سالم خوری داشته باشیم ک نیاز ب دکتر نداشته باشیم 

هر مقدار کادو بابت هرچیزی دریافت کنم میره برا پس انداز اصلا نمیذارم الکی خرج شع باز اگ چیزی ب ذهنم رسید میگم😊

خب بچه ها باید بگم ک برا پس انداز کردن فقط پول کنار گذاشتن ملاک نیس 

مدیریت و پایبندی ب برنامه ریزی و بودجه خیلی مهمتره 

من خودم همیشه مصرفمون خیلی متعادل یا حتی کم هس 

مصرف روغن و رب و حبوبات بگیر تا شوینده و دستمال و... 

حتی روزای بدون خرج هم زیاد داشتم و دارم طوری ک اگر بخام روزانه خرید کنم و خرج بکشم بیشتر از نصفیش پس انداز میشه 😊

اما پولی نمیموند 

پس دقت کردم رو باگ کارمون 

باگ من این بود ک 

بعد از ی عالمه بی خرجی میرفتیم غذای بیرون همه هم میدونین ک بی کیفیته و پر ضرر و گرون 

همون غذا داخل خونه خوشمزه تر و سالمتر پخته میشه پس با این روشن و البته تفریح ارزان ک همون بردن غذا تو پارک و طبیعیت و ... کلی پول سیو شد 

در کنارش دقت کردم ک من ب بودجه بندی پایبند نیستم هنوزم سخته برام ودر تلاشم 

مثلا ان مبلغ گذاشتم برا خرید لباس و خریدم اکثرا بیشتر میشه😐😪 

مورد بعدی هم اینه ک بیشتر مخارج خونه ما خوردو خوراک  ضروری نیست 

مثلا باتری ساعته یا چسب راضی یا اقلام بزرگتر مثل وسایل ماشین و موبایل خراب شده و....‌

یا تنقلات میان وعده  ک بخش زیادی براش هزینه میشه ک خب ی مقدارش رو از بن ماهانه و ی مقدارشم از بودجه هفتگی تامین میکنم ک تحت کنترله تقریبا. 

اما مخارج خارج از مواد غذایی تحت کنترل نیس 

2810