سلام به روی ماهتون 😍✨
امیدوارم هفته ی پیش رو سرشار از سلامتی و خیر و برکت باشه برای هممون 🥰
وقتی میگیم قراره روز بدون خرج داشته باشیم، یا چالش برقرار میشه، منظور این نیست که قراره فتوسنتز کنیم 😄 یا خدایی نکرده نخوریم و به خودمون سختی بدیم 👍
معنیش اینه که با هر آنچه که داریم، بهترین هارو خلق کنیم 🥰✨
یعنی برای خرید یه ماکارونی نریم سوپرمارکت با یه عالمه اجناس غیرضروری برگردیم خونه 🙂👍
یعنی موجودی یخچال و کابینت مدیریت بشه، نه که در یخچال باز بشه حکمِ کمد داشته باشه و خالی باشه🤭، نه اینکه اینقدر پر باشه که ازش بریزه و ندونیم چه خبره و چی داریم 😬
خانم بساز و توانمند، خانمی نیست که به حداقل ها قانع باشه، با کم بسازه و صداش درنیاد 🥀
زنی توانمنده که تلاش میکنه برنامه ریزی میکنه، فقط امروز رو نمیبینه، میدونه اگر الان 50 تومن سیو کرد این 50 تومن ها جمع میشن یه جایی به کارش میاد🌺
یه جایی همین 50 تومن دوستش میشه، کمک حالش میشه، نمیزاره به کسی مقروض و بدهکار بشه 🌈
✨✨✨✨
خوب اگر یادتون باشه 5 شنبه هفته ی قبل گفتم که حدود
یک تومن برای یخچال خرید کردم، و قصد داشتم چند روز بدون خرج باشم 😍 و با چالش معصومه جون هم همراه بودم ✨
پس تمام روزای هفته رو با موجودی توی خونه گذروندم،
فقط یه شب همسرم هوس چیز برگر داشت،که سریع از فریزر درآوردم سرخ کردم 😋
سس نداشتیم ولی سس مایونز و یک لیوان شیر تو یخچال مونده بود که با همون دوتا و کمی ادویه و سبزی معطر یه سس ساندویچ خوشمزه درست کردم ✨🥰 و نخریدم 😊🎉
خرجش فقط شد نون و پنیر چیزبرگر و یک شیشه خیارشور که برای چند وعده داریمش 👍🥰
سه شنبه که مادرشوهرم اومد، دوکیلو موز آورده بود برای بچه ها، دیگه تا آخر هفته میوه داشتیم و لازم نشد بخرم دوباره 😊
5شنبه هم دورهمی داشتیم با خانواده همسرم، تو پارک و هرکس شام خودش رو میاره، رفتنش سخت بود چون آقای همسر سر کار بود و باید تنها میرفتم
اما به خاطر دل بچه هام این سختی رو ب جون خریدم و رفتم ♥️
چون یکدفعه تصمیم به رفتن گرفتم اول گفتم زنگ میزنم پیتزا بیارن با خودم میبرم 🍕با یه حساب سرانگشتی
فهمیدم دوتا پیتزا بدون مخلفات 700 تومن پای من آب میخوره 😬
خوب من تمام هفته رو مراعات نکردم که یه شبه همشو به باد بدم 😅
داشتم فکر میکردم که چکار کنم چکار نکنم دخترم گفت مامان میشه استامبولی با چرخ کرده درست کنی 🥺🥰
یک ساعته درست شد 🥰🎉
کنارش هم سالاد درست کردم با هویج و کاهو و کلم و خیار بدون گوجه چون نداشتیم 😅هیچ اتفاقی هم نیوفتاد، به قول معصومه از شکممون فرار نکرد 😁
تخمه و شکلات و چای هم از خونه برداشتم و رفتیم
خلاصه که از 900 تومن هفتگی فقط 300 خرج شد 🤗🌹🎉
600 تومن باقی مانده هم پس انداز مبشه، البته پس انداز فقط در جهت خرید طلا و خونه و ماشین نیست 😊
مثلا من از الان دارم برای شهریور ماه (شهریه مدرسه، کیف، کفش، یونیفرم، لوازم التحریر) بچه ها آماده میشم ✨😍
و هرچی از خرج خونه بمونه خورد خورد جمع میکنم که کم نیاریم 🤗
آخرین و سنگین ترین چک هم مال ماه دیگست، که باید حواسم به اونم باشه و براش کنار بگذارم 😚
رراستی امروز صبح دوست طلافروشمون یه جعبه ی خوشکل داده بود ب مامانم ببر برای مستانه، منم ب ف ال نیک گرفتم، به امید خدا تا آخر سال پر از طلا بشه 😊
خوش روزی باشید♥️