2777
2789
سلام خانما من یه خنگی زدم🥺🥺🥺دوقسط وام بلو مونده بود همین الان یه جا تسویه کردم به امید اینکه بتون ...

الان من دیدم نوشته باتوجه به رفتارهای مالی ۶ ماه بعد وام ۴۰ تومنی تعلق میگیره. بنظرم ویپاد و استفاده کنید تا اون موقع اگه میتونین قسطش و بدین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی ۶ ماه بگذره وام ۴۰ تومنیو میده؟؟

اره حتما باید ۶ ماه بگذره

نی نی یار عزیز لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 
الان من دیدم نوشته باتوجه به رفتارهای مالی ۶ ماه بعد وام ۴۰ تومنی تعلق میگیره. بنظرم ویپاد و استفاده ...

ویپاد هم وام فعال دارم خیلی الکی کارمزد میگیره ویپاد

نی نی یار عزیز لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

سلام خانومای پرروزی😍

امیدوارم ایام ب کامتون باشه

اومدم ی گزارش کوچولو بدمو برم😁

خببببب دو روز دیگ دومین هفته ی خردادجان هم تموم میشه 

تا اینجای کار قرار بود با چالش ۵۷ تومنی برم جلوووو که هرکاری کردم نشد ک نشد😐😁

که با خودم گفتم حالا ۱۰۰ تومنم بدک نیس این ماهو با روزی ۱۰۰ خرجو ببند ایشالله ماه بعد دستت راه میوفته

خلاصه ک جونم براتون بگه هفته اول عالی بود😍.چندتا روز بدون خرجم داشتم که پولشو سریع انتقال دادم ب قلک ۵۲ هفته ای💪

ولی هفته دوم مهمونای عزیزی داشتم ک اصلا دلم نمیخاست کم بزارم البته فردا صب راهی میشن خدا پشت و پناهشون باشه♥️

هفته دوم میوه و سیفی جاتم حدود ۴۰۰ شد✅️

ک اگر از میوه فروشی های شیکو پیک میخریدم دوبرابر این مبلغ میشد ک لیست خریدمو مینویسم براتون

کاهو🥬

گوجه🍅

خیار🥒

توت فرنگی🍓

گوجه سبز

دستنبو🍈

سیب زمینی🥔

پیاز🧅

هویج🥕

سس هزار جزیره ۵۰ ت

بغیر از اینا همه چی تو خونه داشتم ک بودجه خرید عمده شیرینی و نون مغز تخمه+بادام زمینی و مویز وکشمش و نخودچی هم خریده بودم

برای مهمونم هم ظرفی ک میخاستن بعنوان کادو خریدم و دادم

حدود ۲۰۰ شد 

یبارم بستنی خریدیم تو راه برگشت ک تقریبا بودجه این هفتم ته کشید و تا سه شنبه انشالله بدون خرج میگذرونیم ک بتونم پول قلک و هم از بودجه هفته ۳م جور کنم🙃🙃

همسرجانم سبزی و زیتون خریده بود دیشبم برد شهربازی ب حساب خودش بچه ها بهشون کلی خوش گذشت و شامم مهنونم کرد ک جا داره از همین تریبون ازش تشکر کنم باشد ک جبران کنیم😜

راضی و پرروزی باشید خاهرای عزیزم♥️♥️🌸🌸

سلام، امیدوارم حالتون خوب باشه و روزگار بر وقف مراد باشه ❤️ چند وقتیه بخاطر امتحانا خیلی ای ...

مبارک باشه صندوق طلاهاتون پر باشه انشاالله 

میشه بگید نات کوین چیه ؟ چقدر دارم می‌شنوم این روزها

سلام خانوما من هفته پیش رفته بودم از یه برند که ۶۰ درصد اف خورده بود لباس ورزشی بخرم. تو اتاق پرو گ ...

عزیزم ناراحت نباش پیش میاد بالاخره...

ماهم کولرمون رو در کمال ناباوری دزد برده، از طبقه ی سوم ساختمان ک پشت بوم اصلا راهی ب پشت بام های دیگ نداره حالا ما موندیم و این گرما و بدون کولری ک ب قول شما پس اندازو مدیریت چند ماهم رو باید بدم قسط کولر ولی چ میشه کرد اینم میگذره....

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
عزیزم ناراحت نباش پیش میاد بالاخره... ماهم کولرمون رو در کمال ناباوری دزد برده، از طبقه ی سوم ساختم ...

مثل اینکه همگی یه صدقه رد کنیم 

احتمالا انرژی زمین نامساعده 

منم ۳ تومن پس انداز داشتم که قرار بود با ۳ تومن حقوق بعدیم برای تولد دخترم که ماه دیگه اس براش یه تیکه طلا بخرم که امروز با همسرم یه بحث خیلی جدی کردیم و قصد دارم فردا برم برای درخواست طلاق ( مرگ یبار شیون یبار ) 

حالا باز خداروشکر پول نقد دارم برای همین اتفاقات 🤦🏻‍♀️ 

یه اعتقادی دارم اینه که هر اتفاقی که میفته حکمتی داره 

صدقه رد کنید تا رد شن این ضررها 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
عزیزم ناراحت نباش پیش میاد بالاخره... ماهم کولرمون رو در کمال ناباوری دزد برده، از طبقه ی سوم ساختم ...

درراستای مدیریتم بگ ک خالی از لطف نباشه فردا تولد دخترمه امروز ی کیک اسفنجی خوب پختم و فردا خامه کشی میکنم و خشگلش میکنم هم کم خرجتر و هم سالم 

و کادوشم لباسی ک احتیاج فصله براش میخرم ک ی تیر و دونشون کنم😉 والا از دست آقا دزده😂

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
سلام خانوما من هفته پیش رفته بودم از یه برند که ۶۰ درصد اف خورده بود لباس ورزشی بخرم. تو اتاق پرو گ ...

جونت سلامت 

جالبه خدا رو شکر همسر من اصلا تصادف نکرده کلا خیلی با دقت هست و قانون مداره تو رانندگی و حواسش جمع

امروز ساعت ۳ ظهر هی زنگ زد بیا بریم میوه بخریم گفتم ولش کن الان

گفت نه بریم

رفتن همانا و تو پارکینگ خیلی مسخره زدیم به دیوار 🥴🥴🥴فکر کن تو پارکینگ خونه سر پیچیدن ساده 

کلا اول هفته جالبی نبود

خدا بقیه روزهاشو به خیر میگذرونه 

خب بچه ها من امروز ۲۰۰ دادم بسته اینترنتی 

۵۰۰ هم میوه و خربزه و اینها شد

که برای کل هفته کافیه 

ما دو نفریم البته 

از این ببعد قصد دارم فقط شنبه ها خرید کنم 

بنظرتون ممکنه اصلا عملی هست عین معصومه جون شنبه به شنبه برم خرید یخچالی بکنم 

مبارک باشه صندوق طلاهاتون پر باشه انشاالله  میشه بگید نات کوین چیه ؟ چقدر دارم می‌شنوم این روز ...

سلام عزیز یه ارز دیجیتال بود که اولش به صورت رایگان پخش شد و بعد هم قیمت خورد و الان خرید و فروش میشه

....💖!

اره با خودم گفتم قضا بلا بود

یکی از معدود روزایی بود که بدون ماشین با اسنپ رفته بودم بیرون گفتم خداروشکر که تصادفی چیزی نکردم

ایکاش همه مشکلات و دغدغه ها با سه میلیون پول حل میشد

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810