انشالله ک هفته ای پراز سلامتی و شادی برا هممون باشه 🥰
همین الان ک دارم تایپ میکنم برنامه غذایی هفته امو نوشتم نهارمو برا امروز و فردا پختم چون فردا نوبت دندان پزشکی دارم ک دندونامو هم زیبا هم ترمیم کنم🤩
خرید میوه و صیفی جات هفته امو هم از قبل انجام دادم الهی شکر این ماه تا الان طبق برنامه ریزی پیش رفته ام و برام خیلی عالی بود و راضیم 😊
فقط 😣☹️😛
ی مرحله طبق برنامه من پیش نرفت
پسرم کلاس میره چهارسال و نیمه هس با دوستاش برنامه شهربازی و خوردن فست فود ریختن
شاید باورتون نشه ولی این اتفاق افتاد😂😂 اولین بارش بود و دلم نخاست تو ذوقش بزنم و برام خیلی جالب بود ک تو این سن اینقدر قشنگ نشستن تو تاب و سه تایی باهم صحبت میکنن ک برن شهربازی بعدشم شیب زمینی سرخ کرده با نوشابه و پیتزا بخورن و خوش بگذرن و بخندن🤩😘 دقیقا همینا رو میگفتن
خباصه ک خب دخترمم همرام بود اونم با داداشش رفتن شهربازی ک اینجا چون دو تا هستن بچه هام و میخاستن ی ساعت بازی کنن 240 تومن شد
بعد برا شامشون هم دوستاشون نفری ی پیتزا و نوشابه و سیب زمینی سفارش دادن ک نصفشو نخوردن یکیشون گذاشت موند و اون یکی برد خونه
اما من ی دونه گرفتم برا دوتاشون اعتراضی هم نکردن شکر خدا و نوشابه هم خ کم دادم خوردن بجاش اب معدنی خریدم براشون ک شد حدود 200 تومن
خب بودجه هفته قبلیم ک تموم شده بود چون خرید کرده بودم بودجه هفته جدیدم هم میوه و سبزی و صیفی جات گرفته بودم و کلا600 تومن بود ک 440 هم اینجا هزینه شد😣
ینی بودجه هفته سوم رفت
این خیلی ناراحتم کرد
اما خب بچه هام خیلی خوشحال بودن و من از خوشحالیشون واقعا روحیه ام عوض شد و میارزید
پرقدرت تلاش کنم این روزا رو بدون خرج بگذرونم ک البته همه چیز هم در خونه هست برا خوردن
انشالله ک موفق بشم 🌷 این بود گزارش این هفته من