2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 301173 بازدید | 20321 پست
کاموا جان به نظرت برای شاهین زمستان همه ی پولو باید بدیم یانه شده ۵۹۳درسته؟

اره متاسفانه یکجانمیدونم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
کاموا جان واقعا شما انسان بزرگواری هستید که بدون چشم داشت یا منفعتی برای همه ما وقت میذارید.ان شالله ...

سلام عزیزم من شرمنده لطف ومحبت شمادوستان هستم  کاری نکردم وظیفه بوده  من بشماعادت کردم مثل خانواده ام هستید باخوشحالیتون شادم وقتی ناراحتید واقعااونشب خوابم  نمیبره شرمنده میشم کاری ازدستم برنمیاد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام چکارکردی؟

سلام عزیزم 

تا ۱۴ آذر مهلت داریم برای واریز

به امید خدا تکمیل وجه میکنیم...

بنظرت اینکه زودتر یا دیرتر تکمیل وجه کنیم،تاثیری روی زمان تحویل ماشین داره؟

من دوست دارم پلاکش ۴۰۴ باشه

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
سلام عزیزم تا ۱۴ آذر مهلت داریم برای واریزبه امید خدا تکمیل وجه میکنیم...بنظرت اینکه زودتر یا دیرتر ...

بنظرم زودترتکمیل وجه کن چون ممکنه ظرفیت محدودباشه  نه زیاد ماشینایی از22بهمن به بعدپلاک شن 404میشن 

کاموا جون ارزش داره فیدلیتی ثبت نام کنم؟یا منتظر ایران خودرو بمونم؟

سلام براخودت یافروش

سلام کاموا جونثبت نام فیدلیتی هستش؟؟

اره 3تا5اذرمبلغ هم بایدبپردازی

کاموا جان عزیزم شاهین زمستان رو پرسیدی؟

سلام عزیزم اره پرسیدم اونم همش حرف تکراری زد 

کاموا جان عزیزم شاهین زمستان رو پرسیدی؟

بعداخرش بهم گفت الان یه چندصدتاپاییزبوده می‌فرستیم  بعدهم احتمال زمستون ده بارپرسیدم خودgمیفرستیدهی پیچوند

اره 3تا5اذرمبلغ هم بایدبپردازی

من مه ثبت نام کردم  طرح مادران مثل سگ پشیمونم    پولامو 8ماهه خابوندن طلاهامو فروختم باقرض وقوله 

حالا بعد 9ماه ماه دیگه قراره بدن 

با30درصد افزایش قیمت  ازکجابیاریم  غلط کردیم ماشینشون بخوره تو سرشون خون کردن تو جیگرمون

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
2810