2777
2789
سلام خانم ها ،ازتون راهنمایی میخوام لطفا هرکی‌که پیامم رو خوند منو راهنمایی کنه. مستاجریم و یه ب ...

سلام عزیزم تا زیر بار قسط نرید خونه دار نمیشید 

اگرررر همسرتون درامدش خوبه و کاری هست با شغل دوم داشتن مشکلی نداره و تلاش میکنه 

خودتونم باید بسیارررر قناعت کنید ک خب سخته ولی ارزشش رو داره ک دیگه خونه دارید و هی اجاره نمیدید 

با این تفاسیر اقدام کنید هرجا ک خونه بهتر و مناسبتری گیرتون میاد متراژ بیشتر یا محله بهتر وبقیه فاکتورایی ک مد نظرتونه 

اگرم میبینید خیلی سخت میشه براتون و بچه داریذ چون بچه ها بزرگ ک میشن خرجشون خیلی میره بالا 

با قناعت زیاد طلا بخرید و پول ماشینم طلا بخرید اگر سکه بخرید بهتره طلا هم حتما ابشده یا بدون اجرت بردارید 

تا حذاقل یکی دو سال دیگه زیاد ضرر نکرده باشید چون قطعا همه چیز افزایشی هس هم طلا هم ملک 

و اینم بگم قسط فقط سال اولش سخته سال بعدش درامدتون بیشتر میشه و سالتر بعدش هم ک قسطاتون تموم میشه و بسیار راحت میشید و با تورم قسط مسکن هم مبلغش کمتر ب چشم میاد 

موفق باشید

میشه بگی وقتی بچه هستن چطوری آموزش بدیم بهشون؟ اخه میگن سن کم مثلا هفت سال، هشت سال ذهن بچه رو با پو ...

من همیشه مامانم از بچگی یعنی حدود 4-5 سالگی بهم پول میداد میگفت این مال توعه باهاش هرچی بخوای میتونی بخری ولی اگه یه چیز بزرگ خواستی باید خودت جمع کنی، برای همین برام قلک میذاشت منم یاد گرفتم دیگه هر وقت پول میداد همشو مینداختم تو قلک از همون موقع بعد دوچرخه میخریدم و... البته همش پول قلکم نبودا😅 نصفشو مامانم میذاشت و نمیگفت که مثلا خودت جمع کردی، الانم برام عادت شده الانم قلک میذارم

....💖!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بگی وقتی بچه هستن چطوری آموزش بدیم بهشون؟ اخه میگن سن کم مثلا هفت سال، هشت سال ذهن بچه رو با پو ...

سلام عزیزم 🥰🙌

ببخشید که من جواب دادم خواستم در حد اطلاعات خودم راهنمایی کنم چون منم یه پسر ۸ ساله دارم و بسیار ،بسیار روی آموزش و پرورشش حساس هستم 

نظر من اینه  نباید از سن کم گوششون و با دو دو تا چهار تا کردن و صبر و قناعت و نداشتن ‌و حالا بعد خریدن و اینا "خیلی " پر بکنیم

از اون طرفم اصلا موافق این نیستم یه که یه بچه تربیت کنم که همیشه همه چی حاضر آماده باشه براش و درکی از مسائل اقتصادی نداشته باشه 

و نتیجه که خودم رسیدم اینه که باید " بزرگ فکر کردن " به بچه ام یاد بدم 💯 " فکر باز " خودش موفقیت به دنبال میاره 

کوچولوی من الان شغل آینده اش و با جزییات انتخاب کرده و من غش میکنم براش وقتی میگه من کارمو دوست دارم تو ملک شخصی خودم  استارت بزنم 🥹❤️ میفهمم که راهمو درست رفتم که یه بچه تو ۸ سال میدونه تفاوت مغازه اجاره ای  و ملک داشتن از خود و میفهمه و کارشو از الان با ریز جزییات تصور میکنه 👍💯

رو اعتماد به نفس بچه ها کار کنید خیلی مهمه ‌،

و اینکه آینده قشنگ و باید بهشون نشون بدین اینکه بدون انگیزه بخان پس انداز کنن برآیندی نداره و ذوقی هم نداره 

انشالله ک هفته ای پراز سلامتی و شادی برا هممون باشه 🥰

همین الان ک دارم تایپ میکنم برنامه غذایی هفته امو نوشتم نهارمو برا امروز و فردا پختم چون فردا نوبت دندان پزشکی دارم ک دندونامو هم زیبا هم ترمیم کنم🤩 

خرید میوه و صیفی جات هفته امو هم از قبل انجام دادم الهی شکر این ماه تا الان طبق برنامه ریزی پیش رفته ام و برام خیلی عالی بود و راضیم 😊 

فقط 😣☹️😛 

ی مرحله طبق برنامه من پیش نرفت 

پسرم کلاس میره چهارسال و نیمه هس با دوستاش برنامه شهربازی و خوردن فست فود ریختن 

شاید باورتون نشه ولی این اتفاق افتاد😂😂 اولین بارش بود و دلم نخاست تو ذوقش بزنم و برام خیلی جالب بود ک تو این سن اینقدر قشنگ نشستن تو تاب و سه تایی باهم صحبت میکنن ک برن شهربازی بعدشم شیب زمینی سرخ کرده با نوشابه و پیتزا بخورن و خوش بگذرن و بخندن🤩😘 دقیقا همینا رو میگفتن 

خباصه ک خب دخترمم همرام بود اونم با داداشش رفتن شهربازی ک اینجا چون  دو تا هستن بچه هام و میخاستن ی ساعت بازی کنن  240 تومن شد 

بعد برا شامشون هم دوستاشون نفری ی پیتزا و نوشابه و سیب زمینی سفارش دادن ک نصفشو نخوردن یکیشون گذاشت موند و اون یکی برد خونه 

اما من ی دونه گرفتم برا دوتاشون اعتراضی هم نکردن شکر خدا و نوشابه هم خ کم دادم خوردن بجاش اب معدنی خریدم براشون ک شد حدود 200 تومن  

خب بودجه هفته قبلیم ک تموم شده بود چون خرید کرده بودم بودجه هفته جدیدم هم میوه و سبزی و صیفی جات گرفته بودم و کلا600 تومن بود ک 440 هم اینجا هزینه شد😣 

ینی بودجه هفته سوم رفت 

این خیلی ناراحتم کرد 

اما خب بچه هام خیلی خوشحال بودن و من از خوشحالیشون واقعا روحیه ام عوض شد و میارزید 

پرقدرت تلاش کنم این روزا رو بدون خرج بگذرونم ک البته همه چیز هم در خونه هست  برا خوردن 

انشالله ک موفق بشم 🌷 این بود گزارش این هفته من

سلام دوستای گلم  

دوتا تجربه هست گفتم بنویسم خالی از لطف نباشه.

سبزی خوردن و بارها اینجا شنیدم که تو قابلمه روحی اگه نگه داریم قشنگ یه هفته رومیرسونه ودقیقن همینطور بود.

اما واسه من پیش اومد بیشتر از یه هفته موند ویکم پژمرده شد 

مادرم گفت موقعی که سبزی رو خیس میکنی ربع ساعت بمونه ویه حب قند توش بزار.

انقدر این سبزی ها باطراوت شدن .گفتم اینجا هم بگم شاید به درد یه نفر بخوره.

درمورد طلای دست دوم،بعضی وقتا طلای دست دوم وکه میخریم هم میخواییم بپوشیم ،واون طلا یکم کثیف ومات هست.

طلافروشی که ازش میخرم گفت نیازی به ابکاری نیست ،یه قابلمه بزار رو گاز با مقداری اب بعد از جوش اومدن ،یکم تاید بریز،بزار طلاهات تو اب جوش یکم بمونه بعد دربیار با مسواک وخمیر دندون خوب برسشون بزن .

بعد بشور وبادستمال تمیز پاک کن.

منم دقیقن همین کارو کردم ،اگه ببینید اون طلایی که گرفتم چقدر براق وتمیز شد یعنی با طلای نو مو نمیزد.

سلام دوستان منم اومدم یه گزارش از این چند روز بدم 

من همونطور کهدتو گزارش اول ماهم گفتم نتونستم پس انداز بذارم کنار به جز ۱۰۰ هزار تومن و ناراحت بود 

دیروز داشتم تو اسنپ میگشتم دیدم پارسیان هاشو آف گذاشته ۲ میلیون هم اعتبار قسطی داشتم به خواهرم گفتم اگه میخوای بیا باهم نفری یدونه ۲۵۰ سوتی بخریم یه قسط من بدم یه قسط تو 

اینجوری شد که تونستم برای این ماهمم طلا بخرم 🤩🤩

البته با خواهرم حساب کردیم پول وکیوم ۱۱۸ تو من شد و چون ارسال رایگان بود گفتیم فک کنیم رفتیم بازار کرایه دادیم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
ای بابا، عزیزم چقدر ناراحت شدم 😥 منم عین خودت همه رو راهنمایی میکردم، واقعا دنبال پیشرفتشون بودم، ی ...

عزیزم هر فکر اقتصادی که به ذهنت میرسه بیا اینجا و به ما بگو که ما با روی گشاده پذیراش هستیم.

چند روز پیش من بودم و ۲۲۰ هزاتومن پول 

شوهرمم هزارتومن نداشت همش رفته بود چای قرض و چک و این چیزا 

برنج هم نداشتیم و ظهر خونه ما فقط برنج خورده میشه 

مجبور بودم برم برنج بگیرم همیشه یه گونی یا داداشم میداد یا میخریدیم این بار مجبور بودم برم یه کیلو برنح بگیرم 

رفتم سوپری همیشگی چند نوع داشت 

یکیو که قیمتش ۱۲۰ بود انتخاب کردم گفتم یه کیلو میخوام بیشتر نه با یه چوب شور بعد که کارت کشید دیدم ۱۳۸ تومن کارت کشیده گفتم برنج ها کیلویی چندن مگه گفت ۱۳۵ 

گفتم روش نوشته ۱۲۰ که گفت نه ۱۳۵ 

این تجربه من شد که قبل از خرید کردن قیمت رو بپرسم و این تجربه برای من ۱۵ هزارتومن اب خورد😄 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

سلام‌ قشنگا😍😍😍😍😍

میشه منم راهنمایی کنید

بنظرتون سکه امامی بخرم؟؟🙄

اخه شنیدم بازار طلا رنج بشه شاید چندان تفاوتی نداشته باشه

من 60  سپرده دارم

ماهی 1200 سود میگیرم

بنظرتون از بانک پولمو بدم یه امامی بخرم بقیه طلای مستعمل2 درصد؟؟؟

اخه انقد از جریان مالیات طلا میترسم

چون یکم طلا دارم باید  گرم های طلا رو برسونم ب بالا

که بتونم خونه بخرم

@masumehjoon    

@مامان_سبحان7    

ممنون میشم شما هم بگین😍🤍

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

منم بگم که این روزا چه کارایی میکنم 

ما خونمون پرده نداشت  یکی دوهفته پیش ب همسرم گفتم بیا قسطی پرده بزنیم دیگ فقط پذیرایی رو پرده زدیم 

همسرم تقریبا هر 10 روز یکبار حقوق میگیره 

حقوق 10 روز قبلو دادیم جای قرض که برا خونه بود 

الانم داره کار میکنه و من بشدت دارم صرفه جویی میکنم که حقوق این 10 روزش رو ی مقدار برا خودمون باشه و بقیش قسط پرده تسویه بشه 

ما الان چون تو شرایط خیلی سختی هستیم هیچی برا پس انداز نمیمونه 

ظهرا همسرم خونه نمیاد و من غذا نمیپزم و خودمو با خوراکیای سالم سیر میکنم 

برا شامم برنامه ریزی دارم که چیزی اصراف یا اضافه خرید نشه 

چون که از لحاظ خوراکی رومون فشاره برا اینک کمبود ویتامین نگیریم خوراکی های سالم مثل شیره خرما و ارده ومیوه در حد کم میگیرم و چیزای ناسالم نمیگیرم بجز بستنی که قبلا خیلی زیاد میخوردم الان هفته ای ی دونه 

میخام کارم رو گسترش بدم برا همینم حتی هزارتومنم الکی خرم نمیکنم حتی شارژم نمیگیرم خداروشکر ی کارایی هم تونستم انجام بدم با همین خرج نکردنا 

الانم نشستم هدفامو نوشتم 

هدف اولم پیشرفت کار و درامدم هست اگ اینو بتونم بقیشون خیلی راحت تر میشن اما الان برای پیشرفت کارم باید هیچ چیز اضافه ای حتی ی لنگه جورابم نخرم سختهههه خیلی اما من مثل همیشه از پسش برمیام 😂✋

سلام خانم ها ،ازتون راهنمایی میخوام لطفا هرکی‌که پیامم رو خوند منو راهنمایی کنه. مستاجریم و یه ب ...

@masumehjoon    

عزیزم میشه شماهم نظرتو بگید،خانما بقیه ام لطفا نظرتون رو بگید خیلی به همفکریتون احتیاج دارم

سلام دوستان منم اومدم یه گزارش از این چند روز بدم  من همونطور کهدتو گزارش اول ماهم گفتم نتو ...

مبارک باشه دوستم

میشه بگی از کدوم فروشگاه اسنپ سکه پارسیان گرفتی،آخه من رو هر کدوم رفتم نداشتن

دیگه با اعتبار برای همسرم،ماشین اصلاح سفارش دادم،البته یه کد ت خ ف ی ف ۳۵۰ تومنی هم فرستاد اسنپ که خیلی حال داد😍

حالا اگه بشه می‌خوام با اعتبار همسرم سکه رو سفارش بدم

2810