سلام صبح شنبه تون بخیر
امیدوارم یک هفته عالی پیش رو داشته باشید
من تو گزارش دادن ضعیفم اما دارم سعی میکنم یاد بگیرم و همراه باشم
ما هنوز حقوق ماه قبلمونو دریافت نکردیم متاسفانه و همسرم یه تومن داد که برم باهاش خرید خونه رو انجام بدم
یه گونی برنج داداشم داد دستش درد نکنه خدا به مالش و عمرش برکت بده از خرید این غول بزرگ راحت شدم خداروشکر
میمونه مرغ و صیفی جات و سبزی خورشتی و روغن
رفتم میوه فروشی یهو یادم افتاد همسرم چندین بار ترشی مخلوط از سوپری خریده که کلا دو سه تا گل کلم داخلش بوده و ۴-۵ تا هویج بفیه اش هم که اصلا خورده نمیشدن تو خونه ما
🔵هویج و خیارگوجه و گل کلم و سیب زمینی و درختی گرفتم شد ۲۶۹ هزارتومن
🟢بعد رفتم مغازه یه دبه سرکه گرفتم و مواد شوینده برای سرویس ها چون میخوام کم کم دخترم رو با محیط دسشویی اشنا کنم برای از پوشک گرفتن حساسم رو تمیزی اونجا برای بهداشت دخترم و دوتا بستنی بعد ۴۰ روز شد ۲۰۷ هزارتومن که دخترم همون تو مغازه بستنی رو خورد 😂
🔴مرغم تموم کرده بودیم یه مرغ گرفتم با یه دونه سینه که بیام خونه چرخ کنم برای شامی مرغ ببینم دخترم علاقمند نمیشه به ناهار🤦🏻♀️
که اینا هم شدن ۳۴۵ هزارتومن
🟠سبزی خورشتی هم به اندازه ۱۰۰ هزارتومن خریدم اماده
من بخاطر شیطنت های دخترم نمیتونم سبزی پاک کنم پس اماده میخرم و تو هزینه اعصابم صرفه جویی میشه😄
باقی مونده پول هم گذاشتم که حقوق رو دادن برم روغن بگیرم که اخرشه
حالا شاید بگین کجاش صرفه جویی بود؟ همه جاش🤗
با این ۱ تومن شوهرم میرفت نوشابه و انرژی زا میگرفت و ما میموندیم و یه گونی برنج خالی با گوشت هایی که مادرشوهرم میفرسته
البته ما ۶ ماهه گوشت چرخ کرده نکرفتیم چون شوهرم از قصابی بدش میاد و میگه از مادرم گوشت چرخی میگیرم که توی این ۵ سال زندگی فقط یبار گوشت چرخی دادن اون بنده خداها
حالا تصمیم دارم رو مغزش کار کنم که رضایت بده 🤦🏻♀️