2777
2789
عکسشو بده اگه مقدوره برات کلی خوشحال شدمممم    

فدای تو عزیزدلممم

انشالله بهترش قسمت شما بشهههع

انشالله بجای هشتصد سوتی بتونین هشت گرمی و شیکش رو بخرین

من بخاطر شغلم معذورم عزیزدلم

ببخشین

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

سلام به همگی شبتون بخیر...

من یه چیز رو این چند وقت خیلی خوب فهمیدم اونم اینکه وقتی انرژی مثبت به هرچیزی بفرستی سمتت میاد و اگه پولی که داری هرچند کم با حال خوب خرج کنی و درست بشدت برکت تو زندگیت زیاد میشه و یه کاری که من میکنم اگه یه پول یهویی که انتظارش و ندارم دستمون بیاد حتما یه قسمتش رو به اکرام ایتام اختصاص میدم پیشنهاد میدم حتما انجام بدین هم حالتون خوب میشه و هم برکت به زندگیتون میاد ....

حالا ازتون یه سوال دارم ازتون.همسرم گفتش که احتمالا فردا یک میلیون و پونصد میاد به حسابمون به دلیل معوقه هایی که داشتیم ...و خوب این پول خارج از انتظار ما بود و خوشحال شدم ...پونصد تومن هم این ماه گذاشته بودم بعنوان پس انداز که باهاش پارسیان بخرم به نظر شما با این پولی که دستمون میاد و پس اندازم برم سکه پارسیان بخرم به نیت هزینه زایمانم یا این پول رو نقدی نگه دارم تا دو ماه آینده...یه سوال دیگه هم داشتم هفته بعد چند روز میرم شهرستان پیش خانوادم ...و خوب برای این سفر ۱۷۰۰در نظر گرفتم بنظرتون پول پارسیان رو نگه دارم اگه تو سفر به مشکل برخوردیم خرج کنیم یا نه قبل سفر پارسیان رو بخرم ...ممنون میشم نظراتتون رو بخونم مخصوصا شما عزیزان 

@masomehjon    

@royayezendegi    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدای تو عزیزدلممم انشالله بهترش قسمت شما بشهههع انشالله بجای هشتصد سوتی بتونین هشت گرمی و شیکش رو ...

منم ماه پیش یک نیم ست مروارید 430 سوت خریدم. عکسش توی تاپیک هام هست

به قول خواهرم با ذره بین باید دنبال طلا بگردی  

هرکی هرچی میخواد بگه برام مهم نیست. ماه پیش یک 430 سوت طلا خریدم الانم 500 سوت سکه پارسیان دارم. یعنی در یک ماه و نیم تقریبا 1 گرم طلا دارم. هیچ کدوم از خواهرام نمیتونن اینقدر جمع کنن.

منم خیلی به خودم افتخار میکنم فقط هم با چیزهایی که اضافه خرج میکردم تونستم بخرم. من درامد زیادی ندارم ولی پول اسنپ و غذای بیرون و تنقلاا زیاد میدادم. با حذف همین دو سه مورد تونستم یک گرم بخرم. من خرج دیگه هم میکنم. مثلا ماهی یکبار لیزر میرم استخر میرم مرتب. لباس و لوازم ارایشم هست. یعنی میگم تازه اینها حذف نشده

بعد که اینها رو خریدم مامانم هم ترغیب شده بخره. بهش میگم ماه دیگه که 7 تومن حقوقت رو ریختن میریم از جای ارزون اول 2 تومن حبوبات و رب و ریکا رو روغن و اینا میخریم اگه هم چیزی موند مرغ هم میخریم.

دوتومن برات یک پارسیان میخرم.

3 تومن دیگه هم اول یک مانتو میخرم برات. بقیه اش هرچی موند برای خرج ماه یا یکی دوتا از قسط ها. میگه باشه. مثل بچه هاست دورش بگردم    

به مامانم گفتم همین پارسیان های ریز مثلا 10 تومن که شد، میریم رویه مبل ها رو عوض میکنیم. در خونه رو عوض میکنیم یا چمیدونم کاغذ دیواری عوض میکنیم. گفتم بهش اول زندگی رو سر و سامون میدیم بعد پس انداز اینده. اینطوری که گفتم خوشش اومد و قبول کرد. 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

سلام دوستای قشنگم خوبید 

یه راهنمایی میخواستم ازتون 

همسرم قراره یه خونه به نامش بخوره احتمالا یارانمون قطع میشه من میتونم قبل اینکه قطع بشه یارانه خودم وبچه م رو جدا کنم یا نه ؟

آسوده ،تنی که با تو پیوست…
سلام به همگی شبتون بخیر... من یه چیز رو این چند وقت خیلی خوب فهمیدم اونم اینکه وقتی انرژی مثبت به ه ...

با اجازت منم نظرم رو میگم

تو روی این 500 تومن و 1500 که جمها میشه 2 میلیون تومن حسابی نکرده بودی و با این حال میخواستی بری مسافرت. یعنی میدونستی که میشه.

به علاوه پول نقد توی حسابت باشه خرج میشه. اونم برای خرجی که واجب نیست یا میشه با سختی بیشتر جورش کرد.

به نظر من یک پارسیان 500 سوتی بخر که هزینه اش میشه 1 میلیون و 788 هزار تومن. حدود 210 هزار تومن هم برات توی حسابت میمونه به اضافه 1700 از قبل که جمعا میشه حدودا 2 میلیون. که همون پول اضافه رو توی مسافرت خونه مامانت خرجش کن. مثلا براشون سبزی و حبوبات و اینا بگیر که دست پر هم بری خونشون. یا یک شب که با خواهر برادرت شام بیرون رفتی دنگتون رو بدین.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
ای بابا، عزیزم چقدر ناراحت شدم 😥 منم عین خودت همه رو راهنمایی میکردم، واقعا دنبال پیشرفتشون بودم، ی ...

خیلی سخته وقتی ادم بفهمه نزدیکاش این برداشت رو از دلسوزیاش دارن

انشالله خدا به همه بده به ما هم بده و صد البته عاقلمون کنه

من یه زنداداش دارم که همیشه کوچکترین خرجی رو هم یادداشت میکنه

دفتر حساب و کتابش از سال ۸۲هنوز داره

بخاد بره خونه مامانش چیزی بخره اونم مینویسه

داداشم روی مدیریت زنش قسم میخوره

ولی تا حالا ندیدم یکبار بگه به کسی که اینکار کن یا نکن

یا بگه من اینکارا رو میکنم

حتی چند ساله میره کلاس یوگا و خودشناسی، اومد پیش ما یه کوچولو حرف زد بعد من گفتم اسم استادت چیه تا ما هم ثبت نام کنیم چون کلاساش آنلاین بود، بهمون نگفت، گفت هر کسی خودش به دنبال چیزی باشه حتما راهش هم پیدا میکنه😐😐😐

@masumehjoon   عزیزم راهنماییم میکنی حقوق ما ۲۱تومن خرجا اینا هستن‍ یک قسط ۱۲میلیون دو مخارج ...

@masumehjoon‍ عزیزم دیدی پیامم رو؟👆👆

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
مردادی جان چند تا ضامن خوست و کدوم بانک گرفتین؟ من بانکم گفت فقط باید ضامن رسمی🥺

دوتا فیش حقوقی خواستن 

شوهر من ک کلا بیخیالش شد 

بانک ملی

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
سلام من خواننده ی خاموش این تاپیکم پارسال که با این تاپیک آشنا شدم همه ی صحبت های معصومه جان و بقیه ...

سلام عزیز دلم ❤️

خیلی خوش اومدی به جمعمون 😍

به به 😍بههههههبههه 

من چقدر بهت افتخار میکنم 😍

باریکلا بهت عزیزم 👏 چقدر ماشاالله خوب پیشرفت کردی 👌

هزار ماشاالله...برات خیلی خوشحال شدم عزیز دل خواهر ❤️

انشالله که همینطوری ادامه دار باشه پیشرفت هات 

مطمینم که به پنج سال نمی‌کشه در بلندی ها می‌بیننت 😍

یعنی با این پشتکارت ...ایمان دارم بهت که به خواسته های تک تک ات خواهی رسید 👌

بابت دعای خیر و قشنگت ممنونم 🥰😘 انشالله که بدرقه اش به زندگی خودتون باشه عزیزم ❤️

اره گلم ۲۱میلیون حقوق .یک دو سه گزینه یک گزینه دو الی اخر خرج دست خودمه همه چی دستمه استرسم دارم🙈

سلام عزیز دلم ❤️
بعد کسر هزینه ی دکتر و اقساط چیزی که میمونه شش و ششصد میمونه
اگه بلو کارت رو داری حتما باکس بندی کن عزیزم تا به همه چی مرتب و منظم برسی
همون اول کاری 500برای پس انداز
برخلاف نظریه ی خودت 😊😉باید بگم که پس انداز هر چند کم جزو واجبات زندگی هستش عزیزم ❤️

خرج خونه 4/5

باتوجه به سلیقه ی شخصی ات یا روزانه خرج رو بکش ...یا هفتگی ...ولی اصولاً اکه بتونی چند قلم واجبات رو بگیری و مابقی رو تقسیم بر هفته کنی بهتر عزیزم برات

قبوض 150
بنزین 200
خرج ماشین 500
پول تو جیبی همسرتون 500
خرج های پیش آمده اعم از کادو تولد و مناسبت ها و ..250
هر کدوم از باکس ها اضافه اومد نگه دار همون باکس مخصوص خودش
و اینکه عزیزم طبق لیست پیش برو
مثلا خرج هفتگی خواستی بکشی ...یه باکس تعیین کن مثلا پونصد تومن که رسید برای یه هفته ات ...تاریخ بنویس از شنبه تا جمع من فقط پونصد تومن دارم
به هیچ وجه به مابقی پول دست نزن
اگه سختت کارتت رو منجمد کن ..پولت رو بعد اینکه برداشتی واسه یه هفته مابقی رو بریز تو کارتی که رمز دوم نداره ...قشنگ منجمد کن .و روز جمعه  دوباره بازش کن ..اندازه ی همون هفتگی ات ازش بردار و دوباره همین روش ...
باز سوالی بود در خدمتم عزیزم ❤️

سلام خییلی با خودم کلنجار رفتم که چیزی که میخوام براتون بگم درست هست یا نه ولی قبل از اینکه بنوی ...

منم یه عمر مثل شما فکر میکردم و بعد از سیزده سال به خودم اومدم دیدم هیچی نداریم نه خونه و ماشین نه آر امش و آسایش همش اومدن خوردن و رفتن ازمون تا تونستن کَندَن و من مثل کبک سرمو کردخ بودم زیر برف

عزیزم زندگیتو باید بگیری تو مشتت

سلااااام ص ۴۹۷ عزیزمممم😍😍😍😍مرسی  که وقت میزاری

سلام عزیزم ❤️
ورودی اتون هفت تومن ...نهصد رایانه ...سه و نیم اجاره 

از این پول عزیزم سه تومن به شما بدن
بیا قشنگ 350بودجه بذار واسه آرایشگاه و وسیله ی آرایشی ات ....سعی کن با همین بودجه بگزرونی که به بقیه چیزا بتونی به نحو احسن برسی 

پس مثلا اصلاح رفتی شد صد تومن ...250میمونه رو بودجه ات ...اگه چیزی نیاز نداشتی بذار تو باکس مخصوص خودش بمونه ...مثلا دو ماه دیگه خواستی یکی دو قلم وسیله بگیری 👌برو با خیالت راحت از بودجه ات خرید کن 

150بذار واسه نت خودت ...قبوض موبایلت ...یا همون شارژ موبایل

500بذار واسه دکتر
نمی‌دونم در چه حد خرج دکتر داری اکه کم بود از بودجه ی لباس ات پوشش بده این قسمت رو 

800لباس ...باز هم میگم عزیزم این مقدار شاید برای یه ماه کم باشه ولی تو که هرماه لباس نمی‌گیری که ...مثلا دو ماه رو جمع کن بده یه مانتو ....دو ماه جمع کن مثلا بده یه جفت کفش و یه کیف بگیر 

1200 واسه پس انداز... اگه تونستی قرعه کشی با شش ماهه

نهایت با ده ماهه پیدا کنی اسم نویسی کن ...شاید شانس داشتی و اوایل در اومدی دادی به یک تیکه طلا 

و برای ورودی خودتون میمونه هشت و چهارصد
500واسه تفریح
400واسه قبوض و نت و بنزین
500واسه هزینه های یه هویی ( کادو دادن و مناسبت ها و خرابی ماشین و ..تعمیر وسیله خونه و ...)
2تومن پس انداز...باز تونستین قرعه بذار یا تبدیل کن
میمونه پنج تومن
دو تومن خرید کلی داشته باش
میمونه سه تومن ..تقسیم بر چهار هفته کن
برای هر هفته میرسه 750
اونم قشنگ بیا. رو کاغذ ...طبق لیست غذایی ات ببین چی نیازت عزیزم
یا اینطوری 200لبنیات
150صیفی جات
150میوه
200سوپری ...
50نون

ممنون از پاسخگوییت عزیزم با تک به تک جمله هات موافقم. ولی من دوست دارم قدر پولشو بدونه.برای آینده‌ ...

تا جایی که میتونیم و بشه راهنماییشون میکنیم اگه گوش ندادن سر خودشون به سنگ میخوره ...بهش گفتم پولتو جمع کن برای پیش گوشی قسطهاش با من ...نتونست جمع کنه 

منم دوماه بهش پول توجیبی ندادم گفتم دارم برای گوشی جمع میکنم تو که نتونستی....از ماه سوم گفت گوشیارو گرفتی الان چرا کم کردی ؟؟؟گفتم قسطش زیاده از پسش برنمیام ...هم گوشی میخوای هم لباس هم خرج مدرسه و هم ماهانه کامل؟؟؟نمیشه 

بابات حقوقش کارمندیه باید بسازی ....گوشی قبلیتو با هزار مکافات خریدیم سر یه سال و نیم خرابش کردی اونم با دوبار تعمیر پر هزینه ...بهش گفتم توانمون همینه ...خودت رو با دوستات و هم مدرسه ایهات مقایسه نکن با پایینتر از ما مقایسه کن ببین تو چیا داری که اونا ندارن ...ببین بابات با این حقوق چطور از لباس خودش زد از بیرون رفتن و تفریحش زد که شما برای عید برای مدرسه بهترین چیزارو داشته باشید‌

به اینا نگاه کن ،نه به اون ماشین و موتوری که دوستات برای دل سوزوندن معلوم نیست از کجا اوردن...از کجا معلوم مال خودش باشه ؟؟؟بهش گفتم برای مدرسه خوب بخون که قبول بشی تابستون بری کار کنی یه حرفه یادبگیری به درد ایندت بخوره 

از الافی و خوابت بزن که اگه بزرگ بشی دانشگاه هم نری بتونی یه کاری برای خودت دست و پا کنی بشی استاد خودت و چند نفر دیگه که تو بهشون حقوق بدی نه اینکه اقا بالاسر داشته باشی

سه سالی میشه میره شاگرد مکانیکی و خیلی علاقه داره

درامدش خیلی کمه ولی برای ۱۰تومنی که درمیاره چنان ذوقی میکنه از یک میلیونی که باباش میده ۱۰برابر

دختر شما هم انشالله یه روزی حرفاتون رو به کار میگیره سر عقل میاد 

هنوز کله شون داغه ...ولی دست از اموزش برندارید

موفق باشی دوستم❤️

2810