2777
2789
هستم عزیزم تا ساعت چهار و نیم ...برای بچه ها می‌خوام برنامه ریزی کنم 

عاشق مدیریت زمانتون هستم .

راستی بچه ها رفتم ، سونو خانم دکتر گفت خیلی میوم هات کوچک شده ، کاری کردی !؟

گفتم نه خیلی فقط یوگا کار میکنم گفت احتمالا مال اونه ..

شما هم از یوگا غافل نشید 💆💆💆

من تو کرونا یوگا آنلاین میرفتم بعد دیدم اون موسسه فیلم آموزشی رایگان داده بیرون .

بر حسب سطح هم هست .

تو اپارات هست ، سرچ کنید یوگا سینا، میاد شما برای مبتدی را دانلود کنید 🍉

و لذت ببرید و برای من هم دعا کنید 💐

راستی یه چیز دیگه دوستم برای من توت قرمز آورده بود ، تهش یکمی له شده بود منم گذاشتم فریزر یخ زد ، بعد میکس کردم با آب  ، خیلی تووووپ شد ⚽

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معصومه جان عزیزم میشه منم راهنمایی کنی  دوستای دیگم نظری دارید بگید لطفا من کارمند رسمی ی ارگ ...

آره عزیزم احتمال داره که اگه بخواین ملک هارو بذارین رو هم 

شهری که خانواده اش هستن ...بخواین خونه بگیرین دیگه به اسم شما نزنه 

تو بیا عزیزم از این به بعد جمع کن طلای آشکار بگیر از حقوقت 

مثلا بعد اتمام قسط ....بیست تومن حقوق رو مثلا پنج تومن بذار مخفی خودت ....و دیگه نگو که فلان خونه به اسمم مخفی رو می‌خوام چیکار 👌

با این قانون هایی که هرروز میبینیم ....بهتر که کارمون رو محکم بگیریم 👌

پس ده تومن هم بده طلای آشکار ...و پنج تومن رو خرج خودت کن ......من اینارو حدودی نوشتم که به اصل مطلب برسم 👌

وقتی خواستین خونه اتون رو عوض کنین طلا های آشکارا رو بده 

و در ثبت اسناد زیر قرداد بنویس که من اینقدر طلا دادم و این سهم رو از همسرم خریدم ...الان این درسته عزیزم ❤️

اینطوری دیگه اصلا نمیتونه ازت با دور زدن قانون بگیره 

پس انداز مخفی هم همیشه لازم ...برای یه خانم 

تو خودت عزیزم حقوق بگیر هستی ...قشنگ پس انداز داشته باش 

من خودم همسرم می‌دونه که همیشه پس انداز دارم ولی دیگه نمیدونه چقدرررر 👌مثلا صد ملیون داشته باشم در پشت فک میکنه ...دو سه تومن بیشتر ندارم ...چون میگه پول تو هم ته کشید ...بهت میدم چند روز بگزرون 😊

و اینکه میدونه برای پیشرفت های زندگی من همیشه پیشقدم هستم ...قبل از خودش 😉

تو هم بسته به خصوصیات همسرت ببین چطوری پس انداز داشته باشی خوبه 

ماشین دوستتون رو گرفتین پول دادین ولی ریسک بزرگی کردین که مخفی کردین ...اگه همسرت بفهمه اول زندگی خیلی بد میشه 

تا نفهمیدن ...با یه بهونه بگو که مادرم ۱۵۰تومن امتیاز وام داره 

منم می‌خوام از مادرم وامشو بگیرم ...اگه راضی باشه 

بدم به دوستم و این ماشین رو ازش بگیرم 

اول زندگی ات عزیزم ❤️ مواظب باش با ندونم کاری خرابش نکنی ...که دیگه بهت اعتماد نمیکنه 

منم به همسر گفتم بعد از کلاس دوستم گفته بیا بریم گلستان شهدا، در صورتی که من به دوستم گفتم بیا بریم ...

سلام عزیزم سکه هاتون مبارکتون باشه....

من تازه کارت بانک مهر رسیده دستم....برای وام گرفتن چه کارهایی بایدانجامبدم؟چقدرپول بزارم توش؟میشه لطفاراهنمایی کنیدممنونم

پری جان چقدر ناراحت شدم برات عزیزم ❤️ انگار دل خودم شکست 🥺خواهرت چه رک گفته  اشکال نداره عزیز ...

مرسی از نظرت معصومه جونم

پایینتر نوشتم که ما هر هفته نمیرفتیم شش ماه اول ک اصلا نمیرفتیم شش ماه دومم ماهی یه بار میرفتیم که اونم شد تجربه برامون

اره منم فهمیدم که دیگه نیاز نیست همه رو آگاه کنی چون همه نیتشون مث ما نیست که دلمون میخاد اگه خودمون یه لقمه نون میاد سر سفرمون، سر سفره بقیه هم بیاد

سلام معصومه جون   پسرم رو از شیر گرفتم بعد مدام باید مایعات اینا بهش بدم چون هوا گرمه  د ...

سلام محی جون ❤️ آفرین بهت دختر زرنگ😍

چه کارها که نکردی با پنجاه تومن 😉

منم امروز یک کیلو جو گرفتم ۳۰تومن خیس کردم 

ظهر گذاشتم پخته شد گذاشتم فریزر 👌

سلام محی جون ❤️ آفرین بهت دختر زرنگ😍 چه کارها که نکردی با پنجاه تومن 😉 منم امروز یک کیلو جو گ ...

سلام عزیزم خوبید

ببخشید من می‌خوام پس انداز کردنو به روش درستش یاد بگیرم میشه کمکم کنید

من خودم همیشه بیشتر از موجودیم سرمایه گذاری میکردم خودمو مینداختم تو قرض و وام و چالش بی پولی تو ای ...

خیلی خوبه که عزیزم فهمیدی کجا زیاده روی کردی و زود اصلاحش کردی 👌بله باید از هر لحاظ بیست باشیم 👌

باریکلا برای ۶/۷سال پیشرفت خوبی بود عزیزم ♥️

سلام عزیزم خوبید ببخشید من می‌خوام پس انداز کردنو به روش درستش یاد بگیرم میشه کمکم کنید

سلام عزیز دلم ❤️

خیلی خوش اومدی...اینجا با دوستان باش ...و هرروز چند صفحه شروع کن از اول به خوندن تاپیک 

دوتا تاپیک از همین استارتر هست ....بزن رو اسمش میاره تاپیک هاشو 

خیلی جامع و کامل توضیح داده شده عزیزم 

هر جا هم موندی رو من و دوستان حساب باز کن راهنمایی ات میکنیم ❤️

سلام عزیزم سکه هاتون مبارکتون باشه.... من تازه کارت بانک مهر رسیده دستم....برای وام گرفتن چه کارهای ...

ممنونم عزیزم 

والا من قرص الحسنه مهر را خوب نفهمیدم چه شد ، فکر کنم اولین نفرات بودم اینجا وام مهر را گرفتم یه پنج سالی کارت را داشتم ، یه روز حوصله ام سر رفته بود تو اپلیکیشن همین جوری گشتم و وام فعال شد برام 😂🤪 واقعا همین طوری بود ولی بهترین کار تو اینترنت سرچ کردنه، من که وام رسالت را فقط با سرچ مراحل دریافت وام رسالت فهمیدم ، هم فیلم بود هم عکس .

همین الان هم بگن چه جوری گرفتی یادم نیست باید تو گوگل سرچ کنم 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
 فدات شم دقیق نخوندی گفتن برای مهمونی زهرا اینا با دورچین درست کردن.. ولی من متوجه نشدم که خورش ...

اونور عزیزم تگ کن انشالله آخر شب بیام بنویسم تو گروه آشپزی 

برم به کارام برسم ....تدارک شام رو ببینم 😍 خیلییییی کار عقب افتاده دارم ....لباس باید اتو کنم 😉

تو دست یکی دوتا لباس دارم که باید بشورم 

لباسشویی بندازم کیفیت لباس خراب میشه

2810