2777
2789
سلام عزیزم خیلی ممنون 🌹♥ امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشی

فدات ممنونم

همچنین شما موفق باشی عزیزم

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
عزیزم چی حرفای خوبی زدی واقعا همه ای حرفات به جا بود معصومه جون اگه وقت داشت برای منم یه برنامه بریز ...

سلام دوستای عزیزم ❤️ ظهر همگی بخیر و نیکی باشه

در چه حالین ؟

هدف ها که یادتون نرفته ؟

خدای نکرده جاااا که نزدین ؟

کم که نیاوردی ؟؟؟؟؟😉

بهتون یاد آوری کنم هااا خرداد ماه رسید ...دقیق نه ماهه دیگه سال ۴۰۴در پیش 😉

ببینم واسه آخر سال چیا در چنته دارین 😍

نذارین روزا به بطالت بگزره هاااا 😍

نگین از فردا ها ...نگین از شنبه ها ....نگین از ماه دیگه هاااا 

الکی خودتون رو قول نزنین 👌

اکه هدف گزاری نکردی برای امسال ...بازم دیر نشده 

بشین بیار رو کاغذ 🌸

اهداف کوتاه مدت 

اهداف میان مدت 

اهداف بلند مدتت رو بریز رو کاغذ 

ببین چی میخوای ؟

ببین اصلا چند چندی ؟؟

حیف واقعا 👌 عمر که میگزره ....سال ۸۴که ازدواج کرده بودم 

خواهرم هم حدود پنج شش سالی میشد که ازدواج کرده بودن 🌸

یه جای پرتی زندگی میکردند ....ولی در حد جای زمینی که ما گرفته بودیم که بارها گفتم براتون ...پرت نبود 

اونا همسایه داشتند ...هر امتیازشون بود سر ملکشون 🌸

یه ایرادی که داشت منطقه ی شلوغی بود 

سه نصف شب بود ...وارد محله که می‌شدی انگار هفت عصر 😉

اون زمون زمین رو اونجا متری هزار تومن می‌فروختن 🤦

هزار تومن خالی 👌

درست پول خوبی بود اون ... ولی اگه جهد و تلاش می‌کردند 

حتما میتونستن کم کم در چند نوبت 

صد متر ...صد متر بگیرن و به هزار متر برسونن 👌بذار بمونه واسه آینده 

ولی متاسفانه هیچ کدومشون زن و شوهر اقتصادی نبودن 👌

و فکر میکردن دنیا دوروز و باید خرج کرد 👌باید خورد ...باید خوش گزروند 👌

فک میکردن سه تا بچه هیچ وقت قد نخواهند کشید 👌

و همیشه کوچیک خواهند بود 🙁

متاسفانه خیلی خیلی پولها هدر دادن 

هر دوتاشون ...زن و شوهر خیلی فعال بودند و شبانه روز کار می‌کردند 👌

ولی چه فایده؟ روز رو فقط همون روز می‌دیدند 

اون زمون که گفتن زمین مترش اینجا هزار تومن 

گفتم خواهر بگیرین دیگه مفت والله 👌

گفت ول کن بابا من از اینجا فرار میکنم 🙁

.تو اونوقت میگی زمین بگیر 

دقیقا یه هفته بعدش رفتن مشهد .....از غریبه تا خودی ...از هفت جد اونورتر 😃😁سوغاتی آورده بودن 👌

اون موقع هم واقعا ارزونی بود ...با ۱۲۰هزار تومن رفتن و اومدن 

۱۲۰تومن هم پول بزرگی بود ...طلا گرمی نه هزار تومن بود 

خلاصه عزیزای من منظور از گفتن اینا ...این بود که قدررر تک تک تومن هاتون رو بدونین 👌

امسال میگی معصومه سال سختی ...قطعا سال دیگه از اینم سخت‌تر خواهد بود 👌

همانطور که از نظرمون سال ۴۰۰سال خوبی بود 

الان خواهرم سالهاست تو همون نقطه است ..در حالیکه سال ۸۴که میگفتم زمین بگیر 

می‌گفت ول کن من می‌خوام از اینجا فرار کنم ...تو میگی زمین بگیر 

👌

الان سه تا بچه بزرگ شدن ...همشون دم بخت هستن و پسرش تقریبا ۱۳سال 👌امروز فردا ست که سربازی بره 

و آهی در بساط نداره...که اگه ازدواج کردن جهاز بده 

متاسفانه دیگه سلامتی اشون با کار کردن زیادی به خطر افتاده 

روزی چند ساعت اونم به خاطر اینکه مجبور ....کم میارن 

نشسته قالیبافی می‌کنه 👌🙁

الان بچه هاش میگن که اگه مادر پدرمون اون زمون پونصد متر ...کم کم از اون زمین ها می‌گرفتن ..ما برای خودمون کار می‌کردیم 

نه برای مردم که از صبح تا شب بریم ...لباس بفروشیم شب ساعت ده برگردیم ...ماهی پنج تومن 🙁

نه جمعه باشه نه تعطیل نه غیر تعطیل👌

الان همون منطقه متری شده چهار ملیون تومن ...هزار متر می‌گرفت خورد خورد الان میشد ان مبلغ پولش 

یعنی اونقدر ریخت و پاش داشتن که به راحتی آب خوردن میتونستن بگیرن 👌

مشهد فقط یه مثال عینی بود ....یه خونه ی نقلی داشتن فروختن که بزرگتر کنن ...پولش رو تو دست خرج کردن رفت ،،،به ته دیگ که خوردن 

گفتن بریم مشهد از امام رضا خونه طلب کنیم 🙁

یعنی در این حد بودن ...

فداتون شم منظور کار کردن و تلاش شبانه روزی مهم نیست 

مهم اینکه تو مغز اقتصادی داشته باشی 

مهم اینکه بتونی ...خیلیا قناعت میکنن 👌 صرفه جویی می‌کنند ولی متاسفانه بلد نیستن چطوری سرمایه اشون رو تبدیل به احسن کنن 👌 وقتی اینجا میگم نگاه به تابلو نکن بگیر 

وقتی اینجا میگم زیر بار وام برو ...همیشه شرایط بر وفق مراد نمیشه که تو بتونی به راحتی پیشرفت کنی 👌

یه زمون آدم خوب پیشرفت می‌کنه ...از یه جایی به بعد بدن افت می‌کنه ..از همه مهمتر..گرونی میشه ...بچه ها بزرگتر میشن ...خواسته هاشون زیادتر میشه ....

پس ( بخواه بشوووو ) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲میلیونو ۴۰۰ هزینه مزو تراپی همسر هست   خیلی خیلی شرمندت شدم  تیکه تیکه گفتم میبخشی

به نظرم به صورت کامل دوباره براشون تایپ کنید و ایشونو تگ کنید

پسر خوشگلم خوش اومدی به زندگی من و بابایی😍😍
عزیزم چی حرفای خوبی زدی واقعا همه ای حرفات به جا بود معصومه جون اگه وقت داشت برای منم یه برنامه بریز ...

در آخر ببخش عزیزم رو پست تو ریپ زدم ....دیروز برات برنامه رو ریختم ...فک کنم ندیدی ...شب آخر وقت بود ....از پست ها پیدا کن عزیزم ❤️ سوالی هم داشتید من در خدمتم 

بچه ها نمی‌دونم چی شده کلا اعلانات من نمیاره 🙁ارور میده 

باید صفحات رو دونه دونه بخونم تا ببینم چی برام چی نوشته 

فعلا صفحه ی ۵۰۳هستم 

الآنم میرم سراغ کار و بار و زندگی ام ....باز میام بهتون سر میزنم 😉

فعلا از حقانی بخر بعدا طلا کن. اینطوری پول دستت باشه خرج میشه منم هی میخوام سکه بخرم هی نمیشه دیگه ...

من می خوام نزدیک سی یا ۴۰ تومن طلا بخرم حقانی که کارمزد و اجرت هاش بالاست

بیمه داریم بیمه نصف هزینه رو میده باز باید پونزده شونزده تومن بدیم  خونه هم پیدا کردیم فقط این ...

عزیزم نمیدونم کامنت های بعدیت چیه  اما تا اینجا خوندم . خدا پول چند تا چیزو خیلی حیرت انگیز میرسونه. یکی عروسیه یکی خونه...شاید یه سال سختی بکشی در عوض صاحبخونه میشی. تعلل نکن.خدا پشتت وایساده..از یه جایی برات جور میکنه که فکرشم نکنی.شاید این وسطا شیطون پول نزول پیشنهاد بده تو ولی خدارو داری

چشم به راه...

دوستان كارت تارو ميشه نقد كرد؟؟؟

@ارشیدا90    

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

معصومه جان عزیزم میشه منم راهنمایی کنی 

دوستای دیگم نظری دارید بگید لطفا

من کارمند رسمی ی ارگان دولتیم ماهی ۲۰ تومن حقوق میگیرم

یه آپارتما مرکز شهر آخرای  سال ۱۴۰۱ به قیمت دو میلیارد ودویست و یه خونه ویلایی دو طبقه ۱۱۰ متری تو شهرستان خودمون آخرای پارسال به قیمت یک میلیارد و هفتصد خریدم و به اسممه نامزدم هم کارمنده و شریکی خریدیم ینی نصف پولشونو هم اون داد الی کامل به اسم منن نامزدم هم از قبل یه دو طبقه تو مرکز استان داره شاید به ارزش الان ۳ یا ۴ میلیارد بردارن و یه خونه ویلاییه طبقه همکف تو شهرستان خودمون الان به ارزش یک و نیم میارد داره به اسم خودش)ببخشید با قیمت برا این میگم چون قیمت شهرا بزرگ با شهر های ما زمین تا آسمونه میخوام دستتون بیاد چقدن بعلاوه یه زمین کشاورزی ک مثلا امسال ۷۰ تومن ازش برداشت کرد و یه ماشین به ارزش ۷۰۰ میلیون 

حالا من خودم ۱۶۰ تومن هم مخفی دارم میگم الان بنظرت لازمه من باز پول مخفی جمع کنم؟ و اینکه اینا رو زده بنامم خانوادش نمیدونن چون دوریم از هم ولی اگه ازدواج کنیم پیش خانوادش باشیم تو ی شهر منظورمه مطمئنم دیگه به اسمم نمیزنه 

حالا پیشنهادتون واسه من چیه؟

در ضمن از ۲۰ تومن حقوق فعلیم فعلا بیشترشو دارم قسط میرم برا وام هایی ک برا خونه برداشتیم اون ۱۶۰ تومنم وام بوده به نامزدم نگفتم، دادمش ماشین دوستمو خریدم ولی گفتم امانت دادن بمون

@masumehjoon    

...
سلام دوستای عزیزم ❤️ ظهر همگی بخیر و نیکی باشه در چه حالین ؟ هدف ها که یادتون نرفته ؟ خدای نکرده ...

معصومه جان بنظرم پدر و مادر وظیفه تامین املاک اینده بچه هارو ندارن

در حد اینکه یه خونه خوب و با آرامش باشه که بچه با خیال راحت درسشو بخونه ایشالا در آینده خودش سرکار میره و خونه و ماشین و ... میگیره

بچه که نباید وقتی بزرگ شد از پدر مادرش توقع زمین داشته باشه. عجب

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام دوستای عزیزم ❤️ ظهر همگی بخیر و نیکی باشه در چه حالین ؟ هدف ها که یادتون نرفته ؟ خدای نکرده ...

من خودم همیشه بیشتر از موجودیم سرمایه گذاری میکردم خودمو مینداختم تو قرض و وام و چالش بی پولی

تو این ۶  ۷ سال 

۵۰ متر خونه پایین شهر

یه کوئیک 

زمین تقریبا پرت

نزدیک ۱۰۰ گرم طلا

مقداری سهام گرفتم

ولی اشتباه من که قابل اغماض اینه که بشدت تو نگهداری مواد غذایی بشدت بی توجه بودم

و رستوران و خرجای الکیم زیاد داشتم

که این تاپیک باعث شد تو اون قسمتم قوی بشم

و برخلاف گذشته به امور زندگیم اهمیت بدم 

و اگه قبلا این مسئله رو رعایت میکردم اوضاعم خیلی بهتر بود

ولی باز شکر فهمیدم

سلام گلم سوالي داشتم در مورد كارت تارا من ميخوام از كوروش خريد كنم چطوري غيرحضوري خريد كنم ؟ چطوري ا ...

برا خرید غیرحضوری با تاراکارت از کوروش، موقع پرداخت خودش دو نوع پرداخت میاره اعتباری و آنلاین که شما باید اعتباری رو انتخاب کنید ...

البته به جز اون کارت بن نقدی خرید ، یه کارت قرمز هم داره که اون فک کنم برا خرید اقساطی باشه 

میگفتن از دی ج ی کالا میشه کارت هدیه دی ج ی کالا رو با تارا ، شارژ کرد و بعد سکه یا طلا خرید بزنی که البتع کارمزدشون بالاست و جدیدا شنیدم کسانی که کارت هدیه دی ج ی کالا رو با تارا شارژ کردن ظاهرا براشون مشکل درست شده ولی دقیق نمیدونم .....

شارژ تارا فقط برا افق کوروش خوبه و گرنه چنگی به دل نمیزنه البته برخی ارگانا به کارمنداشون تاراکارت دادن که خداروشکر قطع شده...

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
2810