2777
2789

سلام دوستان

من اومدم نمیدونم با شکست یا موفقیت،

حدود دوتومن وجه نقد دارم که نتوتستم تبدیلش کنم تصمیم گرفتم فعلا جمع کنم یه چیز درشتتر بخرم.چون میتونم پول نقد نگه دارم

ولی چون نتونسته بودم چالش فروردین و اردیبهشت رو انجام بدم تصمیم گرفتم با اسنپ پی یه تیکه طلا بخرم.اجرتش خیلی بالاست اما خب چون قسطی به چشم نمیاد خریدم.دوتومنمم هنوز خرج نکردم چون گزاشتم یکم بگذره از روش و کاملا به حاشیه ی امن بره،چون هزینه دندون پزشکی و دکتر پوست و چکاپ سالیانه و لیزر درپیش دارم ترسیدم یه وقت کم بیارم.

ولی خب همچنان مثل گذشته زندگی میکنیم و همسرم خیلی خوش خرید امروز حقوقش گرفت ناهار بردمون بیرون و ...

منم اصلا مخالفت نکردم خیلی ام خوش گذشت

تصمیم دارم همینجور ادامه بدم زیاد تو خرید و کارای همسرم دخالت نکنم و خودم از پولای خودم پس انداز کنم،همسرمم پولاش که تموم بشه آروم میگیره😆البته همیشه همراهمه و حقوقشو زد به کارت ویپادم تا سکه جمع بشه،تا قسطامون سبک بشه سکه جمع میشه،البته من مثل دوستای اینجا  زیاد به فکر خرید زمینو خونه نیستم اگه بتونیم باهمسرم باهم بخریم اگه بگم به نامم میزنه،ولی به همسرم گفتم باید برام هرسال یه مقدار طلا بخره،برا فرزند دومم همینطور گفتم اول باید برام سرویس طلا بخری تا راضی بشم برای بچه

این پلاک چشم نظرو خریدم که ۲۷۰ تومن پول سنگش شد،اما گفتم منکه قصد فروش ندارم و خدا بخواد برای بچه دوم لازم میشه،بهتر از خرید قبلم از اسنپ پی

چون زمستون اسنپ پی بهم اعتبار داد بخاطر اینکه سود و اجرت طلا هاش زیاد بود لوازم مراقبتی پوست خریدم که اصلا به پوستم نساخت و رسما دوتومن ریختم سطل زباله،میگم اگه طلا حتی بااجرت بالا میخریدم بهتر بود

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
سلام دوستان من اومدم نمیدونم با شکست یا موفقیت، حدود دوتومن وجه نقد دارم که نتوتستم تبدیلش کنم تصم ...

البته خیلی دوست داشتم منم مدیریت خرید خونه رو برعهده میگرفتم اما  در خودم توانشک نمیبینم میدونم همسرم هر طوریه خرج میکنه و بدتر اعصاب خوردیش برا من میمونه

من اگه مدیریت میکردم صددرصد ماهی یه گرم میتونسم طلا بخرم همسرم خیلی  خوش خرید

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معصومه جان و دوستان عزیزم  من به کمکتون نیاز دارم وام ۲۰۰ میلیونی ۲۳ درصد یا ۵۰ میلیونی ۴ در ...

عزیزم میشه بگید وام 200 تومنی رو. چطور گرفتید

در جواب سوالت  وام 200 تومنی و سریع تبدیل کن

معصومه جان و دوستان عزیزم  من به کمکتون نیاز دارم وام ۲۰۰ میلیونی ۲۳ درصد یا ۵۰ میلیونی ۴ در ...

چون شرایطتون نامساعده اون وام چهار درصدب بهتره

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
سلام  همش که نباید برای پسنداز طلا و سکه خرید 🤭 یکیم مث من آنلاین شاپ زده نزدیک یکساله تونست ...

عزیزم میشه در مورد برند اون تستر و قیمتش بگی منم میخام بخرم 

البته من بین اون تستر و مایکروفر و فر و اینا نمیدونم کدومش بهتره؟

هم برا کیکی باشه هم غذا

دوستان لطفا هر کی تجربه داره راهنمایی کنه

پستم خالی از نکات اقتصادی نباشه

من امروز ۳۰۰ تومن پول نقد داشتم ک معمولا استفاده واسم نداره نقد اومدم دادمش همکارم ریخت پول بکارتم بجاش و یکارتمم یکی ۱۰۰ تومن برام تخفیف زده بود نمیدوستم تا امروز بم گف تو کارتم بود خلاصه از سایت طلاسی ۱۳۳ میلی گرم طلا گرفتم ک شد۴۳۴ تومن اینو اولین بار بود خرید میکردم ازش چون بچه ها اینجا خرید کردن اعتماد کردم

دیگه اینکه کارت بلو چن ماهه دارم ولی پول روش نبود ک میانگین بیاره بالا ۸ تومن دارم ک میخا قسط بدم فعلا ریختم روش

افتتاح حساب ویپاد هم انجام دادم درخواست کارت دادم

هدفم اینه وام ویپاد و بلو رو بگیرم همشو تبدیل ب طلا کنم

من میخوام هر چی طلا میخرم فقط خرج پوستم کنم ینی پول جمع میکنم برا رسیدگی ب پوستم از همین خورده خورده ها چن ماهی ی مبلغ زیادی بشه یا برم دکتر یا کرمی چیزی لازم باشه بخرم

...
عزیزم حتما حتما اگر خودت رو دوست داری و می خوایی بقیه هم بهت احترام بذارن ورزش رو شروع کن  حتم ...

خوب بهتر از قبل شدم به کمک اینجا ولی نمیتونم ورزش کنم حتی پیاده روی هم اذیتم میکنه 

یه سری ورزش خاص هست که تو خونه انجام میدم برای دیسک

سلام همگی

روز اول هفتتون زیبا

من بخام گزارش این چند روز رو بدم این میشه

پنج شنبه جاریم زنگ زد گفت یه رستوران خوب شوهرم پیدا کرده میاین بریم گفتم باشه

رفتیم ولی غذاهاش خیلی گرون بود سهم ماشد یک و نیم

شوهرم از کارت مخارج کشید ولی چون میدونه من بزنامه ریزی کردم و روز ۱۷۸ تومن باید هرج کنیم گفت این رو فک کن قرض دادی به من پول کارت ک تموم شد خودم یک و نیم شارژش میکنم

به جز اون هم یه بسته پمپرز برای دخترم خریدم ۱۶۵

خب پنج شنله ک نشد چیزی سیو کنم

روژ جمعه رو گفتم روز بدون خرج و همینجورم شد و چون ۶۶ از روزهای قبل بدهکار بودم فوری ۹۹ تومن باقی مونده رو انتقال دادم به کارت مخفیم

امروزم تا الان بی خرج گذشت ولی عصری شوهرم و پسرم رفتن استخر که گفتم لیست چیزایی ک لازم دارم برات پیامک میکنم بخر بیار

در کل راضی بودم چون خیلی خرجای الکی رو این ماه حذف کردم خدا رو شکر

منم مشکل لایک کردن بعضی پستها رو دارم

از بازار ارز دیجیتالم بخام بگم این سه روز چون ب یت کوین ریزش داشت نتونستم چیزی کار کنم و در عوض بیست دلار ضرر کردم

انشالله بازم بتونم جبران کنم

چند تا خرید برای خونه دارم که منتظرم دهم بشه کارت اتکا شارژ شه و برم خرید کنم 

باید یه گونی برنج ده کیلویی برای نذر عاشورا بخرم و قند و پنیر و... که اینا رو همیشه با شارژ اتکا میخرم و مواد شوینده

گوشتمون هم در حال اتمامه که از حالا دارم براش کنار میذارم که یه دفعه سنگین نشه

یه خرج ارایشگاه برای کوتاهی مو و اصلاح دارم که میخام از شیراز تخفیف بن بگیرم و برم انجام بدم 

قانون اساسی کشور نیست ولی مدتها قبل حتی اطلاعیه زده بودن که خانمها پیاده نشن   الانم همین قانو ...

وا، من همیشه خودم میزنم 😑 مگه دور از جون فلجی چیزی هستیم 😅 یا انقدر منگلیم که نتونیم حتی یه بنزین بزنیم

سلام  همش که نباید برای پسنداز طلا و سکه خرید 🤭 یکیم مث من آنلاین شاپ زده نزدیک یکساله تونست ...

پول پس انداز کردن برای رفاه بیشتره چه وسیله مورد نیاز چه طلا فرقی نمیکنه خوشحالی و رضایت خودت مهمه

خب بستگی داره همه چی اگه توخونه باشه شاید بشه

گوشت که نداریم و میگذرونیم دیگه بدون گوشت

برنج و حبوبات داریم

میوه و صیفی جات باید مرتب بخریم

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
سلام به همگی  آخر هفته مهمونی داشتم که با سه تا مرغ سه مدل غذا درست کردم خیلی خسته شدم اما خوب ...

عزیزم من بودم🥲🥰

کللی موکاپات تو دی‌جی نشونش دادم میگه اینا خوب نیس یه جنس خوب بخریم منظورش اسپرسوساز ۱۰ ۱۲ میلیونیه

اگه بخوام قسطی برمیدارم ولی فعلا دست نگه داشتم

تاریخ عضویتم😅😅

من از رویاجون خواهش میکنم تاپیک رو قفل کنن بعد از چند روز که همه اعضا اپیزود اول در انتهای شب رو دیدن برمیگردیم با رویکرد جدید ادامه میدیم😁❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810