2777
2789
مرسی عزیز  ما چهار نفر بالغ هستیم خوردوخوراک بیشتری داریم  مثلا همین رب و قند که براشما ...

ما هم ۵نفریم عزیزم

خودم کم خوراکم ولی بچه هام نه...

ببین برنامه ی غذایی سالم برعکس تصور کم هزینه اس..

مثلا اکثر غذاهای من یا گوشت قرمز داره یا سفید..ولی نمیام یه روز یه کیلو گوشت بخورم ۱۰ روز هیچی..

یه کیلو گوشت چرخ کرده رو به ۵قسمت تقسیم میکنم... ۵ وعده راه میندازه

مرغ رو دورچین زیاد میزارم

چند ماه یکبار سفارش میدم ماهی یا میگو از جنوب برام میفرستن(ازپرورشی استفاده نمیکنیم)

میوه و سبزی و سالاد همیشه هست ولی به اندازه

مثلا تا سبزی داریم سالاد بی سالاد

غذاي بیرون خیلی کم...اگه هم باشه به عهده ی همسر

تابستون که آب طالبی و آب هندونه و معجون و...

ماهی چهار گرم که نه   واقعا پولم نمی‌رسه چون اون پولی که بهم میده برای خرجی اونقدری زیاد نیست& ...

۴گرم ماهانه برای ماهم که شاغلیم مقدور نیست..

ولی مثلا میتونی بگی سالانه باید۵۰گرم طلا بخرم..دیگه کادویی دستت رسید.. وامی رسید..سریع طلا بخر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم الان قانون چطوره قبلا تا جایی که من میدونم خانما در پمپ نباید پیاده بشن و بنزین بزنن وظیفه م ...

مگه پمپ بنزین چه محلی هست که خانمها نباید پیاده شن؟

همچین قانونی نبوده و نیست

این رو یه سری افراد جا انداختن و به صورت عادت و رسم شده که خانمها پیاده نشن

ولی الان سالهاست که یه سری خانمها خودشون پیاده میشن و مشکلی هم نداره

ما هم ۵نفریم عزیزم خودم کم خوراکم ولی بچه هام نه... ببین برنامه ی غذایی سالم برعکس تصور کم هزینه ا ...

چقد عالی با این مقدار اینجوری مدیریت کردید خیلی هنرمندانه هست 

👏👏👏👏👏👏

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
نمیدونم الان قانون چطوره قبلا تا جایی که من میدونم خانما در پمپ نباید پیاده بشن و بنزین بزنن وظیفه م ...

قانون ؟نشنیده بودم همچین قانونی باشه 

اگرم متصدی پمپ بنزین برای خانوما بنزین می‌زده احترام می‌ذاشته وگرنه اصلا وظیفه ش نیست 

قانون هم همچین چیزی نداره

مگه پمپ بنزین چه محلی هست که خانمها نباید پیاده شن؟ همچین قانونی نبوده و نیست این رو یه سری افراد ...

قانون اساسی کشور نیست ولی مدتها قبل حتی اطلاعیه زده بودن که خانمها پیاده نشن  

الانم همین قانون تو پمپ بنزین شهر ماهست هیچ خانومی پیاده نمیشه خودش بنزین بزنه کلا

قانونش همینه ولی اقایون خب خودشون اینکار انجام میدن 

حتی تاپیک نی نیسایتم چندتا هست درمورد همین موضوع صحبت شه من دراوردی نیست ففط ممکنه شما تا حالا نشنیده باشید 🌹

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

خانوما من یه راهنمایی میخاستم ازتون 

من بابام خیلی اذیت میکنه مامانمو جوری ک شبا من مراقبم ک ی وقت نکشش همش تهمت میزنه و ... بگزریم 

بعد میخایم بریم 

سرمایه مامان من ۳تا النگوعه ک با طلای۲۴۰۰ اندره ۲۷تومن خرید 

الان ک طلا اومده پایین می ارزه بفروشیم ب نظرتون؟

از ی طرف میگم حیفن 

از ی طرفم میگم جون مامانم 

بزاریم ویپاد وام بگیریم ی خونه رهن کنیم نمیدونم

@masumehjoon     سلام دوستان عزیزم و معصومه جون مهربونم که بدون هیچ چشم داشتی همه‌ی تجرب ...

سلام عزیز دلم ❤️ قربونت برم من لطف داری ❤️

عزیز دلم وقتی میگی 1400دیویست تومن پول دادم بهش که مال مجردی ام بوده ..و هیچی به نامم نزده که هیچچچچ و موقع حرف و بحث هم که میگه من هر وقت خواستم میتونم بندازمت بیرون 

تو هیچی نداری 🙁

خب دور از جون مگه زوال عقل داری که زود  فراموش می‌کنی ؟🙁

چی ازاین واضحتر ؟🙁

عاقل باش عزیزم ...تجربه رو دوباره تجربه کردن خطاست 👌

سال چهارصد دویست تومن پول بزرگی بود ...هر چند الان هم پول خوبیه ....پس چرا به راحتی از حقت میگزری ؟

حالا کاری ندارم ..که به اسمت زد یا نه اون موقع ...بالاخره زندگی مشترکتون ولی اینکه ادامه دار بشه نه دیگه 👌

حالا با شناختی که از همسرت داری و میدونی که هیچی بنامت نمیکنه ...پس تو هم مخفی جمع کن برای خودت 👌

اون باهات رو راست عزیزم  میگه که به اسم نمی‌زنم و دست پیش میگیره با داد و بیدادش ،به قولی 👌

پس فکرت رو به جای اینکه  بذاری بگی همسرم بنامم بزنه 

خودت جمع کن و برای خودت پس انداز کن 👌

اینطوری اعصابت راحتتر 

یا اگه شاغل هستی میتونی آشکارا هم پس انداز کنی برای خودت و بگی خودم شاغلم .....

ولی اگه نه ،،،همون پس انداز مخفی رو ادامه بده 

سهمت رو من اطلاع زیادی در باره ی بورس ندارم 

چون من هیچ وقت اعتماد نمیکنم به این بورس و ...تردید و ارز و ....

و تحمیل نمی‌کنم تجربه امو به کسی که اونا اشتباه میکنند من فقط بلدم نه عزیزم ❤️👌

فقط با عقل من جور در  نمیاد ...بورس 

من پول کم داشته باشم میدم طلا 

پول زیاد داشته باشم میدم خاک ...زمین 

۴۰۱بهمن ماه پونصد خورده ای دادم زمین از رهن مغازه ها وطلای مخفی و پس انداز همسرم ....

یه زمین گرفتم الان کم کم یک و دویست ...یک و پونصد  قیمتش خب ؟

کدوم ارزی کدوم بورسی ..کدوم سایتی برای من این همه سود میده تو دوسال نشده ؟

کم کم جمع میکنم ...بعد سر کیسه رو شل میکنم و خودم رو به قسط و قرض و وام می اندازم 👌

تو هم عزیزم از نظر من طلا قیمت خوبیه ...بکش بیرون تبدیل کن 

البته بازم از کسایی که تو این کار هستند مشورت بگیر 

ببین صلاحت به چی هستش عزیزم ❤️

و اون ۳۵گرم رو هم که مخفی ...نه دیگه چرا بخوای بدی به همسرت ؟ماشین میخواد بذار جمع کنه خودش بگیره 👌 دلت نسوزه ...از خودت هم نگزر عزیزم ❤️

همون مخفی نگه دار برای پیشرفت های بزرگ و کوچک خودت 

و اگه طلای آشکار داری که همسرت انتظار داره که بدی ماشین بگیرین ؟

بگو عزیزم این ماشین رو هم به نام من بزن ...بذار منم پیش خواهر شوهر و جاری ...سربلند باشم ...بگم همسرم ماشین به نامم زده 😍

یه وقت نگن که امید هم تورو بانک فرض کرده 

طلا میگیره ...یه چند روز دیگه باز میفروشه 

اگه دیدی اصلا راضی نمی شه...با هیچ راهی 

اونوقت دستت رو داغ کن و مصمم تر به پس انداز شخصی ات ادامه بده 

خوشحال باش که همین ابتدای زندگیت میشناسیش و از همون ابتدا حواست رو جمع خواهی کرد 👌

سلام به همه خانم های عزیز و با درایت  خوب اردیبهشت ماه تموم‌ شد و یه سری از اهدافی که تیک خورد ...

ی مثال عالی از ی خانومی که همه چیو ۲۰ نگه میداره شمایی😘😘 

قابل توجه اونایی ک میگن من دوست دارم خرج کنم نه خسیسی کنم 

ایشون هم پس انداز هم مسافرت و رسیدگی به خود و چیزای دیگه رو باهم دارن 

این درسته👍👍

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
عزیزم کاهو قرمز و پلاسیده نمیشه؟ من خیلی اهل سالادم ولی شستن و نگهداری کاهو واسم عذاااابههه

کاهورو  وقتی خریدین به نقدار نیاز از دورش بچینید و بشوریدو استفاده کنید باقیشم  نشسته بزارید داخل یه کیسه ی پارچه ای بعد داخل یه نایلون بزارید.فکر کنم اینجوری کاهو رو تا بیست روزم تو یخچالم نگه داشتم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
البته اینم بگم خودم خیلی رعایت میکنم تا کم نیارم خرجی رو, پس اندازم هم از فرودین یک و نیم شده ،برنا ...

من از همه ی مغازه ها و فروشگاه های محله خرید کردم..الان میدونم مثلا  مغازه x رب ارزون میده

مغازهyبرنج ارزون میده و...

@masumehjoon     سلام دوستان عزیزم و معصومه جون مهربونم که بدون هیچ چشم داشتی همه‌ی تجرب ...

دختر خوب تحت هیچ شرایطی بهش نده، ینی خودت هنوز تردید داری آیا ؟ من جای تو بودم کاری میکردم دارایی قبلی رو هم بهم برگردونه ،چرا تو باید هرچی داشتی به اون بدی ولی اون روا نبینه برای تو ؟ به خودت بیا تهدیدشو جدی بگیر حتی اگه شوخی کرده باشه ته ذهنش بدجنسه 

سلام عزیزان یسوال دارم بر کسی که میخواد مثلا ۱۵۰ بزاره بانک چندماه بمونه  ۱۵۰ تومن هم وام برداره 

کدوم بانگ بهتره 

شرایطمون کارشوهرم دولتی نیست کارمند جاییم نیست 

دسته چک هم نداره 

بر ضمانتش فیش کسر از حقوق پدرم هست که بازنشستس 

وهمینطور همسرم به نام خودش جواز کسب مغازه و سند خونه داره که اینارم میتونه بزاره

با این شرایطمون کدوم بانک وام میده

@مامان_سبحان۷

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
اگر برای استفاده خودتون نیاز دارید که آره بسازید و استفاده کنید حداقل ی مرحله جلویید پول زمین نمی‌خو ...

بله برای استفاده خودمونه و البته وقتی ویلا ساخته بشه تقریبا قیمتش دوبرابر میشه

ولی من این طلاهارو میخواستم خونه کوچیک اطراف تهران بخرم

واسه همین الان دودل شدم 

2810