2777
2789
بله برای استفاده خودمونه و البته وقتی ویلا ساخته بشه تقریبا قیمتش دوبرابر میشه ولی من این طلاهارو م ...

اگر به اندازه کافی همسرت پول برای ساخت ویلا داره که هیچی شما پولت رو تبدیل به خونه کن حتی اگر اطراف تهران باشه ولی اگر برای ساخت کم دارید روی ویلا هم هزینه کنید بد نیست به شرطی که همسرتون قرآن باشه و تلافی کنه

@masumehjoon     سلام دوستان عزیزم و معصومه جون مهربونم که بدون هیچ چشم داشتی همه‌ی تجرب ...

وقتی اخلاق ایشون رو میدونید

طلا ها رو ندید

ولی آروم آروم بهش بگید منم نیاز به پشتوانه دارم 

منم نیاز دارم یه چیزی داشته باشم دلم بهش گرم بشه

کم کم با سیاست کاری کنید که حداقل یه چیزی شده حنی یه دنگ از خونه بزنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم دوتا خانواده نیستیم، چندتا خانواده ان ولی همسرم میخواد بگیره شراکتی و اینا نیست،اگه نا بلد ...

گوشت گوسفند فقط قابل تقسیم به دو خانواده هست

که کاملا نصف بشه

۱۰ تا خانواده تقسیم کردنش خیلی خیلی سخته و غیر ممکن

منصرفش کنید

سلام به همگی 

من نمیتونم هیچ کامنتی رو لایک کنم شما این مشکل رو ندارید؟

خانما میشه بگید برای طلای مخفی چه جاهایی به ذهنتون میرسه؟ 

یه نفر اینجا گفته بود ذاخل شامپوی خالی داخل حمام قایم کرده ولی من جرئت همچین کاری رو ندارم بالاخره شاید شوهرم انداختش قاطی اشغالا شاید یکی دید یا هرچیزی 

خودم درحال حاضر زیر لباس زیرام قایم کردم ولی همش استرس دارم شوهرم ببینه یا دخترم کمد رو بریزه پایین لو برم 🥲🥲

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام به همگی  من نمیتونم هیچ کامنتی رو لایک کنم شما این مشکل رو ندارید؟ خانما میشه بگید برای ...

منم بعضی از کامنتارو نمیتونم لایک کنم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
گوشت گوسفند فقط قابل تقسیم به دو خانواده هست که کاملا نصف بشه ۱۰ تا خانواده تقسیم کردنش خیلی خی ...

دقیقا اگر قراره هزینه تقسیم بشه بعدا حرف و حدیث پیش میاد من بنظرم نهایت بین ۴نفر بشه تقسیم کرد 

سلام به همگی  من نمیتونم هیچ کامنتی رو لایک کنم شما این مشکل رو ندارید؟ خانما میشه بگید برای ...

ببین ی تیکه از آستر کیفتو سوراخ کن بنداز ته کیفت(کیفی که همیشه ته کمده و استفادش نمیکنی)

معصومه جان و دوستان عزیزم 

من به کمکتون نیاز دارم

وام ۲۰۰ میلیونی ۲۳ درصد

یا ۵۰ میلیونی ۴ درصد 

حق انتخاب یکیشونو دارم البته شاید

ابان هم شاید ۱۰۰ تومن دیگه هم دستمو بگیره

همه رو طلا بگیرم

یا من ماهی ۱۵ تا ۲۰ البته از مهر ماه میتونم پس انداز کنم و هر ماه طلا بگیرم و نرم زیر قسط وام ۲۳ درصد

من نیاز به یه حساب کتاب مفصل دارم

همسرم کارش و ممکن از دست بده

خودمم تا شهریور حقوق ندارم

اصلا تو یه شرایط نامشخص بدی هستیم

سلام خانوما

من ۱ میلیون وام پشتوانه ی ویپاد رو گرفتم ، نحوه ی استفاده ازش چه جوریه ؟ چون فقط تو قسمت تسهیلات زده که اعتبارش بهم اضافه شده ، روی اون کارت اصلی نزده مبلغ شو 

🏃🏻‍♀️

قانون اساسی کشور نیست ولی مدتها قبل حتی اطلاعیه زده بودن که خانمها پیاده نشن   الانم همین قانو ...

اینو بهش نمیگن قانون

عرف و رسمه

که دیگه همه جا هم مرسوم نیست 

ولی در کل خیلی خوبه خانمها خودشون کارهای ساده و پیش پا افتاده رو انجام بدن؛ نه اینکه خودشون بنزین بزنن صرفا بخاطر اینکه اون پول پس انداز بشه.

سلام 

کشو رو کامل بکش بیرون بزار جای خالی زیر کشو بعد کشو رو بکش تو 

اگه پشتی دارین زیپش رو باز کنین لابه لاش جا ساز کنین

جیب لباس های زمستونی

......تو دود کش بخاریها اگه دارین اگه نه دود کش هود بزارین

2810