2777
2789
قشنگ برنامه بریز که ماهی چند گرم طلا بخری و سر 3 سال 4 سال به پول الان بشه 800 میلیون. مثلا تو اگه ...

ماهی چهار گرم که نه  

واقعا پولم نمی‌رسه چون اون پولی که بهم میده برای خرجی اونقدری زیاد نیست 

میگم دیگه بهتون بیشتر پولش رو خودش طلا می‌خره بعدا تبدیل می‌کنه و به اسم خودش میزنه 

من فقط روی این  مقدار پول خرجی و سود سهام که فعلا چند ماهه توی ضرره میتونم برنامه بریزم و ریز ریز جمع کنم 

انشالا که همگی شما ها جیبتون پر پول باشه 

فعلا همین رویه رو مجبورم پیش برم تا وقتی پولم به خرید یه واحد کوچیک برسه

وزن اولیه 108⬅️وزن امروز7۶⬅️وزن هدف 69
خیلی نکته خوبی گفتی  منم موقع کشیدن غذا همیشه بهترین قسمت گوشت و مرغ رو برای همسر و بچهام میکش ...

گلم تو حتما قرص کلسیم و مولتی ویتامین و اهن مصرف کن

اگه هزینه خارجی رو نداری فدای سرت ایرانی بخور. ایرانی خوردن از هیچی نخوردن خیلی بهتره

یک ازمایش ویتامین و مینرال خون بده ببین چی کم داری چی زیاد داری که بر همون اساس خودتو تقویت کنی

ساعتش و میزان مصرف رو با پزشک عمومی مشورت کن

مثلا برنامه بذار 6 ماهی چکاپ دندان

سالی یکبار ازمایش خون

یا هرچیزی که لازمه

تو 10 تا النگو داشته باشی و یک دندون خراب، اون النگو ها زیبا به نظر نمیرسن. اول و اول خودت

یک مادر مثل یک خلبان هواپیماست. خلبان باید در موقع سقوط هوشیار باشه که جون دیگران رو نجات بده. برای همین ماسک اکسیژن اول برای خلبان هست بعد برای مهماندار

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم لیستتون رو خوندم  خرید چای قند رب حبوبات و.....خیلی چیزای دیگه پس چی؟اونارو چجوری مدیریت ...

خب ببینید من یکبار چای میخرم خب مسلما برای چندماه جواب میده مثلا این ماه۲۵۰تومن چای خریدم ولی رب گوجه قبلا خریدم تا چن ماه دیگه نمیخام که کلا۱۰۰ الی۱۵۰ میشه برا دو سه ماه(شیشه های دوکیلویی میخرم به صرفه اس)

قند شاید۶ماه هم یه کارتن مصرف نکنیم که۲۰۰میشه...شما براي همچین مخارجی ماهی ۲۰۰هم بگذارید کنار کافیه...که اونم از ۲۰۰۰گوشت و مرغ می مونه میزارم برا این هزینه ها..

@masumehjoon     سلام دوستان عزیزم و معصومه جون مهربونم که بدون هیچ چشم داشتی همه‌ی تجرب ...

عزیزم به نظرمن پول و طلا و سهام هرچی که داری جم کن بتونی برای خودت یه خونه نقلی شده با کمک پدرت بخری

اون صد درصد نمیزنه به اسمت 

مگه اینکه بهش بگی بابام گفته ماشین پولش بهمون کمک میکنه به اسم پدرت بگی  قرض میده ولی شرطش اینه بزنی اسم من 

اگر قبول کرد به اسم پدرت بدی 

ولی من باشم نمیدم به نظرم سهام صبور باش تا بره بالا 

وقتی رفت بالا بفروش طلا بخر نگه دار

" مژده به همراهان بانک مهربانی‌ها "

با مجوز بانک مرکزی، سقف وام بانک قرض الحسنه مهر ایران به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یافت.

این پاسخی است به اعتماد شما !

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
خب ببینید من یکبار چای میخرم خب مسلما برای چندماه جواب میده مثلا این ماه۲۵۰تومن چای خریدم ولی رب گوج ...

مرسی عزیز 

ما چهار نفر بالغ هستیم خوردوخوراک بیشتری داریم 

مثلا همین رب و قند که براشما مثلا سه ماه میره ما یه ماه 

برنج ده کیلویی مثلا 25روز ...

اینجوری 

خدا سلامتی بده و عمر باعزت و زندگی با لذت 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
@masumehjoon     سلام دوستان عزیزم و معصومه جون مهربونم که بدون هیچ چشم داشتی همه‌ی تجرب ...

عزیزم دیگه به هیچ وجه پولتو با شوهرت قاطی نکن بذار هرکاری میخواد بکنه خودش انجام بده

فقط مخفی پس انداز کن

مبادا بهش لو بدی اره انقدر پول دارم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم به نظرمن پول و طلا و سهام هرچی که داری جم کن بتونی برای خودت یه خونه نقلی شده با کمک پدرت بخری ...

پول من به خرید خونه نمی‌رسه عزیزم 

پدرم هم در وضعیتی نیست که کمکم کنه برای خرید خونه 

اتفاقا چند وقت پیش همین پیشنهاد رو دادم به شوهرم گفت باشه اگر از پدرت هم پول بگیری من ماشین رو به اسمت میزنم 

ولی بعدش هم خودم پشیمون شدم چون می‌دونم فیلم ش هست .دیگه بیخیالش شدم فقط روی هدف خودم تمرکز کردم 😍😇 انشالا هممون روزی بتونیم یه خونه هر چند کوچیک به اسم خودمون داشته باشیم

وزن اولیه 108⬅️وزن امروز7۶⬅️وزن هدف 69
گلم تو حتما قرص کلسیم و مولتی ویتامین و اهن مصرف کن اگه هزینه خارجی رو نداری فدای سرت ایرانی بخور. ...

حرفاتون کاملا درسته

چکاپ دندان و ازمایش همه چی انجام دادم تو درمان کم نمیذارم ...تمام دندانهام رو دکتر معاینه کردو عکس رادویولوژی دوتا فک کامل گرفتم... برای پیشگیری حتی یه لک کوچیک رو ترمیم میکنه که پوسیده نشن 

دکتر پوست و مو و داخلی هم چکاپ‌رفتم

درد زانوها و کمرم‌از کار زیاد هست ....بچهام پسرن و بازیگوش و متاسفانه تو انجام کارای شخصیشون تنبل مجبورم خودم انجام بدم

ممنونم عزیزم من طلاهامو به هیچ عنوان رو نمیکنم  خودش این مدت برام چند تا النگو خریده برای خرید ...

افرین عزیزم همین فرمون برو جلو

النگوها هم با لج و لجبازی نگو نمیدم

بگو واسه تو با این شخصیت و شان اجتماعی خوب نیست بگن زن فلانی ۴ تا النگو نداره باید دستم باشم عزیزم😁🐴

اینم یادم رفت بگم جمعه سمت خونمون یه میوه فروشی حراجی میزنه رفتم خرید یه دونه کاهو شش تا فلفل دلمه ...

عزیزم کاهو قرمز و پلاسیده نمیشه؟

من خیلی اهل سالادم ولی شستن و نگهداری کاهو واسم عذاااابههه

خودم هم حدس میزنم به اسمم نزنه  هرچند که ماشین قبلی هم همش خودم سوار بودم  به قول یکی از ...

عزیزم بهش پیشنهاد بده ماشین ثبت نامی از سایپایی جایی بگیرین که ۲۰۰ میلیون هم روش سود داره

بهش بگو‌مثلا اطلس ثبت نام کنیم ۴۰۰ میلیون بیرون ۶۰۰ میلیون قیمتشه

اینجوری مجبور هم میشه به اسم شما بگیره چون نباید پلاک ماشین فعال به اسمتون باشه

خانم ها یه خرده منم دلداری بدید پنجشنبه طلا گرمی ۳۳۵۰ خریدم به وزن ده گرم ۶۳۰ سوت شوهرم مخالف بود الان همش غر میزنه که طلا اومدپایین ولی من میگم به قول معصومه جون بخر وبه تابلو نگاه نکن راستی طلا هام ۴ درصد شده کلا ۳۷ میلیون ایشالا بیشتر برای شما عزیزان 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
2810