2777
2789

@masumehjoon    

سلام دوستان عزیزم و معصومه جون مهربونم که بدون هیچ چشم داشتی همه‌ی تجربه هاتو در اختیار ما قرار میدی🥰😍❤️

من چهار سالی میشه ازدواج کردم و شوهرم کارمند هست و خانه دارم شوهر من کاملا مغز اقتصادی داره و همیشه به فکر پیشرفت زندگیمونه هر چی که حقوق و پاداش و مزایا داره برای همه اش برنامه‌ریزی می‌کنه و همینجوری مثل شما که میگی ریز ریز طلا می‌خره و خدا را شکر تا الان وضعیت اقتصادیمون خوب بوده هیچ مشکلی تو زندگیمون نداشتیم یه خونه 100متری بالا شهر خودمون داریم و تا یک ماه پیش  یه 207صفر و مقداری طلا و دلار داشتیم که شوهرم همه ی این هارو فروخت و به خونه 60متری چند محله پایین تر خرید 

من بابت این ها همیشه خوشحالم و خداروشکر میکنم 

ولی مشکلی که من دارم اینه که با وجود این که پول خرید خونه اصلی خودمون بخشیش طلاهای مجردی خودم بود و مقداری سهام و پول نقد داشتم که سال 1400حدود 200میلبون میشد من بدون هیچ چشم داشتی به شوهرم دادم ولی اون هیییییچی به اسم نزد .خیلی باهاش بحث و دعوا کردم ولی دیدم که هیییچ فایده ای نداره و فقط آرامش خودم از دست می‌ره به خاطر همین کوتاه اومدم و دیگه چیزی نگفتم  

بار ها هم بوده که بین دعوا بهم گفته که تو هیچی توی این زندگی نداری و من هر وقت بخوام میتونم از خونه ام بندازمت بیرون هرچند که بعدش سریع عذر خواهی میکرد ولی برای من مثل روز روشنه که اگر پاش بیفته حتما این کار رو می‌کنه🙁

راستش من از همون موقع دیگه شروع کردم به مخفیانه پول جمع کردن مقداری پدرم سهام به من داد و من معامله کردم از خیلی از خرج هام زدم و پول هدیه و هرچی که بود رو جمع کردم و یه وام سی تومنی گرفتم و ... خلاصه تونستم 35گرم مخفیانه طلا بخرم 

الان من چند تا سوال دارم ازتون می‌خوام خواهرانه راهنماییم کنی 

من آذر ماه پارسال 70میلیون سهام داشتم و متاسفانه الان خیلی توی ضررم و دوام از نصف هم کمتر شده 🥺🥺

به نظرتون الان بفروشم همون رو هم تبدیل کنم؟!

و اینکه شوهرم الان داره طلا جمع می‌کنه که ماشین بخره به نظرتون چیکار کنم به اسم من بزنه ؟؟

اگر به اسمم نزد طلاهارو بهش ندم؟؟

کلا یه اخلاقی داره تا بفهمه من پول یا طلایی دارم سریع از من میگیره انگار میترسه من پس اندازی داشته باشم 🙁

وزن اولیه 108⬅️وزن امروز7۶⬅️وزن هدف 69
خب از گزارش روز پنجشنبه بگم کلی تایپ کردم دیدم ای داد تایپیک قفله🥲🥲 ما شهرستان دعوت بودیم ک از ...

سلام عزیزم میشه دستور سمبوسه رو توی تایپک آشپزی بذارید ومنم تک کنید ازتون ممنونم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم قیمت طلای ۱۸ عیار رو ضربدر ۷۰۰ (چون ۷۰۰ سوت هست) بکنید.+ مبلغ وکیوم (که این رو از ۲۵ هزار توم ...

عزیزم موقع فروش چجوری حساب میکنن میدونین؟یمدت میگرفتم بعد شنیدم موقع فروش ضرره یعنی خیلی کمتر برمیدارن..

@masumehjoon     سلام دوستان عزیزم و معصومه جون مهربونم که بدون هیچ چشم داشتی همه‌ی تجرب ...

گلم همونطور که مشاوره روانشناسی داریم یک سری افراد هستن به اسم مشاوره اقتصادی. توی هر شهری هم هستن. یا گاها تلفنی هم مشاوره میدن.

ما نمیدونیم سهام تو چیه و چندتا داری و اینده اون شرکت چی میشه

میتونی اطلاعات خصوصی ترت رو به مشاوره اقتصادی بگی و اون میگه چیکار کنی.

طلاهات به 50 گرم رسید بانک کار گشایی باهاش وام میده که باز همونو میشه تبدیل کنی. شرایطش رو بخون

برای ماشین هم همین رویه خونه رو شوهرت انجام میده و چیزی به اسمت نمیکنه. طلای مخفی اسمش اینه که مخفی هست. یعنی نباید هییییییییییییچکس متوجه بشه داری. حتما به فکر خرید یک خونه برای خودت باش. 50 متری پایین شهر. اما همون رو داشته باش هم اجاره میگیری هم برای مبادا بی جا نمیمونی. توی دیوار شهرتون رو ببین و ارزون ترین خونه اپارتمانی ببین چقدره. اندازه همون طلا بخر. هر شهری جز تهران خونه 700 800 میلیونی داره که میتونی دو سه ساله بخری. گاهی ادم جز خدا هیچکس رو نداره.

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش

بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
@masumehjoon     سلام دوستان عزیزم و معصومه جون مهربونم که بدون هیچ چشم داشتی همه‌ی تجرب ...

ازموده راازمودن خطاست

شما شوهرتون خودشو نشون داده وثابت کرده چیزی بنامتون نمیزنه

پس طلاها وپس اندازتونو رو نکن و برای خودت سرمایه گذاری کن

گلم همونطور که مشاوره روانشناسی داریم یک سری افراد هستن به اسم مشاوره اقتصادی. توی هر شهری هم هستن. ...

ممنونم عزیزم من طلاهامو به هیچ عنوان رو نمیکنم 

خودش این مدت برام چند تا النگو خریده برای خرید ماشین روی اون ها حساب کرده من تصمیم دارم اگر به اسمم نزد منم النگو هارو بهش ندم 

قضیه بورس خیلی منو عقب انداخت 

اتفاقا خودم هم توی فکرمه که تا پنج سال آینده یه  خونه خیلی کوچیک هم شده باید بخرم 

این ماه یه وام خونگی ۱۰میلیونی نوشتم و می‌خوام تا زمانی که این وام ده میلیونی تموم میشه امتیاز ویپاد جمع کنم و دوباره وام بگیرم من حتما حتما حتما باید یه خونه کوچیک بخرم که به آرامش روحی روانی برسم 

خرجی خونه هم دست خودم هست حتی شوهرم نمیدونه که پول حقوقش رو ریختم روی ویپاد من خیییییلی محتاط حرکت میکنم و اصلا نمی‌زارم شوهرم بفهمه که دارم پول جمع میکنم و به شکلی که شده ازش پول میگیرم 

مثلا ماه پیش مادرم برای من یه مانتو و شلوار خرید ۱۳۰۰ من چون که میدونستم شوهرم خیلی بی چشم و رو هست و حتی یه تشکر هم نمیکنه بهش گفتم خودم خریدم و اینجوری ۱۳۰۰به پس اندازم اضافه شد .هدیه تولد و... از این قبیل کمک های که خانوادم میکنن رو دیگه بهش نمی‌گم 

چون قبلاً هر چی که پدرم برام میخرید و پول می‌داد می‌گفت وظیفه اشه فک نکن لطف کرده😶 همه برای بچه شون خرج میکنن 😂منم الان دو سال هست که قشنننگ حالیش کردم یه من ماست چقدر کره داره گفتم پدرم دیگه به خرج خونه خودش هم به زور میرسه .حالا میخوای خرج توهم بده؟؟

این هم عکس طلاهای من هر بار که پولامو جمع کردم سریع رفتم تبدیل کردم 🥰🥰🌼🌼

یه مثال بزنم. من قهوه وشکلات و ادامس خوب و باکیفیت برام مهمه و خب قیمتشون کم نیست البته ادامس که نه ...

خیلی نکته خوبی گفتی 

منم موقع کشیدن غذا همیشه بهترین قسمت گوشت و مرغ رو برای همسر و بچهام میکشیدم 

یا وقتی خوراکی میارم وسط که با هم بخوریم بخاطر اروم خوردنم سهمم اخر همه تموم میشه منم که یه مادررررر بقیشو میدم میگفتم نمیخوام سیر شدم شما بردارید با اینکه برای اونا بیشتر بوده

موقع خرید نیازها و خواستهای بچهامون در اولویته

سر سفره نمکدونی چیزی لازم باشه نمیذارم کسی بلند بشه خودم میارم

و خیلی موارد دیگه ....

و این از خودگذشتگیها باعث شده دیسک کمر و ساییدگی زانو بگیرم و بیفتم به دارو و قرص تو سن ۳۴سالگی

متاسفانه یاد نگرفتیم از همون اول به خودمون درست بها بدیم 

اونایی که زود به خودشون اومدن و خودشون رو تغییر دادن بردن... بچهاشونم خیلی مستقل و با اعتماد به نفس  بار میان اما کسی مثل من که کارای بچهاشو خودش انجام میداد از کودکی الان به فکر افتادم اونا که بزرگ میشن و میرن منم که باید این بدن رو تا موقع مرگ سالم نگهدارم ....که محتاج عروس و نوه و دیگرون نشم یه لیوان اب دستم بدن

شاید این ضعف در تربیت از نسل قبل به ما منتقل شده ...و ما درست اموزش ندیدیم ....شاید کم‌کاری خودمون بوده ....نمیدونم.....اما کااااش محبتمون به فرزندانمون نه افراط باشه نه تفریط...کاش این حس مادرانه یه ولوم داشت که کمو زیادش کنیم و به وقتش و به اندازه ازش استفاده کنیم

مادر بودن خیلییییی سخته❤️❤️ 

اینم یادم رفت بگم جمعه سمت خونمون یه میوه فروشی حراجی میزنه رفتم خرید

یه دونه کاهو

شش تا فلفل دلمه

پونزده  تا فلفل سبز

دوتا خربزه کوچولو

دو کیلو سیب 

پنج تا خیار

چهارتا گوجه

سه کیلو ونیم پیاز ریز

دو کیلو سیب زمینی 

یک کیلو هویج

همه رو خریدم 176تومن*********

کاهو ریز خرد کردم  شستم خرد کردم گذاشتم ازاین کیسه ها

خیارم همینطور

پیاز من تو یخچال نگه میدارم

میوه ها شستم با دستمال خشک کردم گذاشتم یخچال

فلفل دلمه ازهمه زنگی برداشتم همه رو شستم خرد کردم قاطی کردم حه ازهمه رنگی توش باشه بعد بسته بندی کردم

هویج رنده کردم بسته بندی کردم

تمام

ازموده راازمودن خطاست شما شوهرتون خودشو نشون داده وثابت کرده چیزی بنامتون نمیزنه پس طلاها وپس اندا ...

خودم هم حدس میزنم به اسمم نزنه 

هرچند که ماشین قبلی هم همش خودم سوار بودم 

به قول یکی از دوستان خر مال اونی که سوارشه 😂😂

پس انداز خودم هم هست خونه پدرم حتی روحشم خبر نداره ازشون 🤩

ماشین میخواد با النگوهایی که مثلا برای من خریده و یه مقدار وام بخره 🌼🌼🌼

قبلاً خانوادم خیلی شماتتم میکردن که ازش مخفی نکن  

دیگه حتی به اونا هم نمی‌گم که طلا جدید خریدم 

فقط مادرم خبر داره 

ممنونم عزیزم من طلاهامو به هیچ عنوان رو نمیکنم  خودش این مدت برام چند تا النگو خریده برای خرید ...

قشنگ برنامه بریز که ماهی چند گرم طلا بخری و سر 3 سال 4 سال به پول الان بشه 800 میلیون.

مثلا تو اگه ماهی 4.5 گرم طلا بخری، سر 4 سال با طلاهای الانت میشه 800 میلیون

و یک واحد اپرتمان خیییییییییییییلی کوجولو میشه اما مال خود خودته

ببین مرد این کار هستی؟ میتونی ماهی بین 4 تا 5 گرم طلا بخری؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
به سوال هم از همه ی خانومای اقتصادی دارم😍 من چند سال پبش اطراف تهران باغچه خریدم که تا الان هم خیل ...

اگر برای استفاده خودتون نیاز دارید که آره بسازید و استفاده کنید حداقل ی مرحله جلویید پول زمین نمی‌خواهید بدید و با فروش طلا می‌سازید و هر وقت بخوایید هم میتونید بفروشید حتی 

ولی اگر براس سرمایه گذاری میخواهید میتونید زمین و بفروشید و با گذاشتن پول فروش طلا روش ی جای بهتر یا بزرگتر دوباره زمین بخرید

خیلی نکته خوبی گفتی  منم موقع کشیدن غذا همیشه بهترین قسمت گوشت و مرغ رو برای همسر و بچهام میکش ...

دقیقا درسته ازخودگذشتگی کاردرستی نیست

بچه و همسر خراب میکنه هیچ 

به خودت صدمه اصلی وارد میکنی

همینکه متوجه شدی عالیه عزیزم ازاین به بعد هوشیار باش وبه خودت ارج بده

2810