2777
2789

سلام به همه خانم های عزیز و با درایت 

خوب اردیبهشت ماه تموم‌ شد و یه سری از اهدافی که تیک خورد 

۱- کارت ویپادم رسید و وام یک تومن و گرفتم و با نقدی های خودم یک سکه یک گرمی پارسیان  خریدم ، مجدا یک و تسویه کردم و دو رو گرفتم و دوباره با نقدی هایی که داشتم یک سکه یک گرمی دیگه خریدم که شد دو گرم طلا برای این ماهم 

۲- پسرمو تو مدرسه مورد نظرمون مجددا ثبت نام کردیم ‌ 

۳- یه Ps5 برای پسرم خریدیم 

۴- یه سفر ۳ روزه رفتیم استان گلستان با اینکه کوتاه بود ولی خیلی خوش گذشت 

❤️و در جهت رسیدگی به خودم 

۵- ترمبم ناخن / ترمبم مژه / شارژ لیزر/ابرو 

۶- چون عید سفر بودیم خرید لباس عید نکردم ولی این ماه یک کت شلوار و یه شومیز خریدم ،

✅ سبزی و سالاد جز اصلی سفره مون شده ،قبلا شاید ۳ روز در هفته یود ولی الان همیشه حواسم هست حتما باشه و این خودش باعث شده نصف پیمانه برنج کمتر مصرف بشه علاوه بر اینکه روی لایف استایل سالم زندگی هم تاثیر مثبت داره 

✅ برنامه غذایی مو ترکیبی میچینم بر اساس مواد یخچال فریزرم و علایق همسر و بچه ها

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو خرداد ماه ایشالله سعی میکنم پول هامو جمع بندی کنم و یک سکه تمام بخرم ( هدفم ۴ تا تمام هست برای امسال البته مخفی ) 

بقیه رو زینتی و آشکار میگیرم 

تولد دخترمم هست 

تصمیم به یه سفر سه روزه هم داریم 

چکاپ هم باید بریم 

غدد برای بچه ها - چشم پزشکی خودم و بچه ها ( همسرم به تازکی رفته - زنان و پوست خودم )

ووووو کلییییی کار دیگه 

ایشالله که با برنامه و عمل درست و خارج نشدن از مدار برنامه هام به درستی تیک بخورن 

فقط غذا و شوینده 

البته اینم بگم خودم خیلی رعایت میکنم تا کم نیارم خرجی رو,

پس اندازم هم از فرودین یک و نیم شده ،برنامم خرید طلا هست ،دوست دارم بتونم یه برنامه مرتب و مشخصی داشته باشم.

کلا به نظر شما خرید از سوپری بهتره یا فروشگاه؟؟؟

عزیزم از سکه فروش تو بازار بخر  من تا ده تا امامی وچند تا نیم و چند تا ربع خریدم  ترسی ن ...

مبارکه عزیزم 

سکه های امامی رو طی چند سال خریدین؟

و اینکه خبر عرضه سکه های تمام  جدید موجب ترس از خریدتون نمیشه؟

منم هدفم سکه اس  

چه توصیه ای دارید به خرید امامی ادامه بدم؟

فقط غذا و شوینده 

خب گوشت و مرغ  و برنج اینا هم هس ؟ 

مصرفتون چجوره 

اگر هست بنظر من 

برنامه غذایی بنویسید ببنید در هفته چقدر گوشت و مرغ مصرف دارید همون اول هفته تهیه کنید 

صیفی جات و میوه هم برا ی هفته از جای قیمت مناسب تهیه کن 

سوپری و لوازم صبحانه 

ببین میتونی هفتگی برسونی یا باید ماهیانه یا عمده خرید کنی 

من خودم خرید عمده راحتترم 

مثلا ی تومن فرضا بزار هفته ای کنار 

تا مبلغش زیاد بشه بعد دو ماه برو راحت فریز و برنجت و شوینده ها رو بخر برا سه چهار ماه راحتی اگر دوماه سختی کشیدی و با ی تومن خرج کردی 

بعدش باز هفته ای پونصد بزار برا پس اندازت اخر ماه تبدیل کن 

پونصد هم بزار برا خرید عمده و مخارجتو با ی تومن ببنید 

البته اینم بگم خودم خیلی رعایت میکنم تا کم نیارم خرجی رو, پس اندازم هم از فرودین یک و نیم شده ،برنا ...

خیلیم عالیه 

پس خوب میتونی برسونی 

فقط برنامه غذایی داشتن خیلی بیشتر کمک میکنه و تعداد مایحتاجت رو متوجه میشی و رو خریدات بیشتر کنترل داری 

صدالبته فروشگاه های تخفیف دار خیلی عالیه 

یه موردی که این دو ماه به شدت بهش پایبند بودم غذای رستوران بود 

طبق شرح حالی هم که دوستان اینجا مینویسن میبینم ماشالله همه رستوران بازن 😅

و این رستوران هاس که واقعا قاتل جیبه 

ما یک ماه قبل عید ایر فرایر خریدیم و دیگه از اون تایم رستوران نرفتیم البته بجز تایم سفر  به شدت توصیه میکنم به همه 

این برای ما که هفته ای حداق. ۳ بار میرفتیم یه دستاورد خیلی بزرگ بود 🙌  رستورانم معمولی نه ها  😇 سدروس و حاج حسن و بقیه 

دوستان مشهدی در جریانن 😔 و حتما یکبارم فست فود جاهای مختلف 

البته همه حواسمو جمع میکنم همسرجان عادت نکنه ولی چون اصلا فضا نمیذارم موقعیت پیشنهاد دادن نمیشه 

به عنوان مثال جمعه گفتن ناهار بریم بیرون منم گفتم اوکی 

ولی چون بارون شدید میومد احتمال دادم رستوران های شانیذبز تعطیل باشه قبل رفتن جوجه مزه دار کردم برنج خیس کردم حتی سالاد و ماست خیار و سبزی همه چیز رو تو آماده تربن حالت ممکن گذاشتم و همین طور که حدس زدم رفتیم و بسته بود 

پیشنهاد دادن بریم یه جای دیگه داخل شهر که دیگه من گفتم بریم خونه خودم غذا میزارم شب بریم فست فودی 

و چون اون حس تامین و به زبون خودمونی تر ( میدونستم پول تو جیب اقا لگد مبزنه و میخاد که به نحوی خرج کنه ) لیستمو دادم و رفتیم میوه فروشی میوه یک هفته رو خرید و بعدم سوپری 

🤣🤣🤣 دیگه وقتی دیدم آروم شد برگشتیم خونه 

و دیگه شب هم کلا نرفتیم 🥲🥲

خب گوشت و مرغ  و برنج اینا هم هس ؟  مصرفتون چجوره  اگر هست بنظر من  برنامه غذ ...

عزیزم هر از گاهی برنج رو شوهرم کیسه ای میخره،البسه هم اکثر مواقع خودش پول میده،تخفیف میگیرم میزنم به کار دیگه ،

اره،بهتر برنامه یه هفته رو بنویسم ،باید خیلی هنرمند باشم تا برسونم😅

مرسی عزیزم ،،🌹

2810