2777
2789
سلام به همگی عصرتون بخیر عزیزان معصومه جون شما گفتید ماهی یه تومن خرید جهیزیه دارید میشه لطفا راعن ...

سلام عزیز دلم ❤️ اون مقدار بودجه است برای خرید جهیزیه 

حالا یه مدت شروع کردم ...وسیله های برقی دخترم رو تکمیل گرفتم ...و الان قسط بعضی هاشون که مونده دارم میدم 

انشالله تموم بشه قسطش،،،،،

اون مبلغ رو قرعه شش ماهه میذارم برای دخترم طلای دست دوم میگیرم نگه میدارم 

از پول اجاره خونه هاشون هم پارسیان و طلای بدون اجرت میکردم نگه میدارم براشون به عنوان جهیزیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانمای اقتصادي گل.یه چیزی بپرسم،  اینجا میپرسم چون جوابش دست شماهاست  مسکن مهر شهر م ...

گلم خونه ۳۶۰ متری ویلایی دیگه میشه گفت خیلی کمیابه

امکانش نیست که بازسازی کنید؟مثلا پنجره ها رو بزرگتر کنید

آشپزخونه رو یک تغییری بدید؟  البته با یک مهندس معمار هم مشورت کنید

به نظرم بعد بازسازی شاید دلتون نخواد عوض کنید یا اگه هم خونه بهتر پیدا کردین، این هزینه ای که کردید دوبرابرش به قیمت خونتون اضافه میشه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
@masumehjoon     همه اینهارومدیون شمام عزیزدلم خیلی ممنونم ازتون که چراغ راهمون شدی اینج ...

😍😍😍😍

قربونت برم عزیزم ♥️ لطف داری فدات شم 

باریکلااا بهت 👌احسنت بهت 👏👏👏👏

افتخار میکنم بهت😉

چه خوب که میاین و مینویسین برامون ...

تا بخونیم و لذت ببریم 😉

دقیقا همینطور عزیزم...محبت دوای هر درد بی درمون ❤️

یکم که بگزره خواهی دید ...چقدر زندگی ات پیشرفت خواهد کرد 

خواهی دید که چقدر احترامتو نگه خواهد داشت همسرت ❤️

خواهی دید که زندگی ات چطوری برکت میوفته توش 

غرق در ثروت و آرامش و فراوانی خواهی شد 😍

میگی نه ؟امتحان‌ کن 😉❤️

سلام عزیز دلم ❤️ اون مقدار بودجه است برای خرید جهیزیه  حالا یه مدت شروع کردم ...وسیله های ب ...

سلام معصومه جون😍ما ۷۰ تومن قرعه نوشتیم ده ماهه الان میخوام یه قرعه ۳۰ تومنی دیگ بنویسم که بدونم برای امسال صد کنار گزاشتیم حالا به نظر شما من این ۳ تومنو قرعه بنویسم یا طلای ریز بگیرم ماه ب ماه میخوایم پولامونو جمع کنیم انشالله ماشینمونو ارتقا بدیم ولی یه سال و نیم دوسالی طول میکشه برای ارتقا ماشین ۲۰۰ ،۲۵۰ پول لازم داریم ما تا عید ۱۵۰ اینا میتونیم کنار بزاریم انشالله😁🤍اگه من این برنامه ریزی و نوشتن غذای هفتگی و رعایت کنم بیشتر هم میشه 🥲

میشه توضیح بدین چجوری حساب میکنین؟

وزن رو ضرب در قیمت تابلو میکنی بعد به علاوه درصد اجرت میکنی، میشه قیمت طلا. این عدد که به دست میاد‌ بعدش ممکنه یه کمی هم مالیات بالاش ببرن.‌موقع پرداخت متوجه میشی چقدر مالیات گرفتن. 

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
سلام دخترا من شغل آزاد  دارم و همسرم هیچیییییی پس انداز نمیکنه حالا می‌خوام بهش بگم با ویپادش ...

گلم در هر شهری جز تهران، خونه ۱ میلیاردی یا کمتر هم پیدا میشه

خونه های خیلی کوچیک و پایین شهر و یک اتاقی

به خدای احد و واحد در مشهد خونه ۸۰۰ تومنی وجود داره

پایین شهر هست اما محله معتاد ها و قاچاقچی ها نیست. محله کارگر هاست و امنیتش هم بالاست

برو پایین شهر اما اگه میتونی خلاص بشو. من آزادی با گرسنگی رو به قفس طلایی ترجیح میدم

برو توی دیوار نگاه کن ببین ارزون ترین خونه چنده

توی فیلترش قیمت رو بزن مثلا بین ۸۰۰ ميليون تا ۱ میلیارد

بشین روی کاغذ بنویس چقدر پول داری چقدر طلا داری

بعد ببین برای بقیه اش چطوری میتونی قرض بگیری و وام بگیری

تازه توی دیوار گرون میدن. اما تو پیدا کن و بعد با شوهرت برین املاکی های اون منطقه ۵۰ تا ۱۰۰ تومن ارزون تر هم با همون متراژ پیدا میشه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام معصومه جون منم چندبار پیام دادم ندیدین🌺 لطفا منم راهنمایی کنید من دوشیفت کار میکنم و ۶ تومن ح ...

سلام عزیز دلم ❤️ ببخش فدات شم ندیدم ...اونطور مواقع گفتم که دوباره یاد آوری کنین 

باریکلا به خودت ...باریکلا به همسرت ...حالا نمی‌دونم شما گفتی که ماهانه مبلغی بهت بده یا خودشون میدن؟

در حالیکه خودت هم حقوق بگیر هستی ...

این یعنی اینکه ده  پله جلویی 👏👌

منتها فدات شم ♥️ کاری که باید بکنی از همون ابتدا 

یه طوری برنامه بریز برای زندگیت 

که خودت در الویت باشی عزیزم ❤️

اولا که تازه عروسی باید خوب به خودت برسی و تو چشم باشی 👌

دوما همسرت بهت ماهانه میده 👌

سوما خودت هم صاحب در آمدی 👌

پس زنانگی خودت رو حفظ کن ...و به خودت ارج بده 😉

از الان به خودت ارزش ندی و همه ی پول رو تبدیل کنی همسرت اونطور عادت خواهد کرد و صدرصد انتظارش برای آینده بیشتر خواهد شد 👌

کاری که باید بکنی ...دقیقا از پولی که همسرت میده به خودت خرید می‌کنی ...یعنی بهش بفهمون که از پولی که خودش بهت میده خرج خودت می‌کنی 👌

که رو در آمدت حساب باز نکنه ..فردا بعد عقد بگی ...لباس لازمم بگه خودت درآمد داری 👌

که در آمدت پس انداز بشه و بمونه برای کارها و پیشرفت های بزرگ 👌

همسرتون که چهار تومن میده ...نصفش رو برای خودت خرید کن 

نصفش رو هم نگه دار پول تو جیبی ات باشه ...اینور اونور میری با تاکسی و اسنپ میری ...از همون پول بردار 👌

حقوقت که میمونه شش تومن ...یک دویست قرعه داری 

مابقی ۴۸۰۰رو بده به نواقص جهیزیه ات ...یه جایی رو پیدا کن اقساطی بگیر 👌

زیاد هم حساسیت به خرج نده 👌 چیزای ضروری رو بگیر 

و خودت رو فراموش نکن که در الویت باشی 👌

از همین ابتدا مرد زندگیت رو هر طور عادت بدی همون‌طور خواهد بود ....

و فرض کن اون چهار تومن رو نمی‌ده ...پس اونو برای جهیزیه 

حتما نادیده بگیر ...فقط برای خودت خرجش کن و هزینه ی رفت و امدت 

سلام عزیزم  یسوال ذهنمو درگیر کرده یادم افتاد شما هم اونکارو انجام میدی گفتم ازت بپرسم شما ه ...

سلام عزیز دلم بستگی به خودت داره که چطور با خدای خودت عهد و پیمان ببندی 🌸

من سالهاست که از درآمد خودم یک درصد اشو وقف شیر خوارگاه میکنم 👌

و باز از در آمد همسرم یک درصدش رو میدم همون اول ماه به شیر خوارگاه👌

و در حق پدر مادرم ❤️ هر چند وقت که از مرکز نیکوکاری خانه مهر علی...تماس میگیرن برای بچه هایی که مریض هستن و نیاز به عمل جراحی دارن ...کمک می‌خوان
در حد توان به اونا هم یه کمکی میکنم 👌

تو هم ببین با خدای خودت چگونه عهد می‌بندی 🌸

خانما 

پیج یا طلافروشی معتبری سراغ دارید که بتونم ازش طلا بخرم گرمی هم داشته باشه؟

در حد کم مثل یک گرم یا سوتی ها ؟؟؟

نمیخوام با همسرم برم طلا فروشی بخرم میخوام مخفیانه باشه 

فقط خواهشا معتبر باشه و خودتون ازش خرید کرده باشید

پیشاپیش ممنونم خانمای با درایت

سلام معصومه جون😍ما ۷۰ تومن قرعه نوشتیم ده ماهه الان میخوام یه قرعه ۳۰ تومنی دیگ بنویسم که بدونم برا ...

سلام عزیز دلم ❤️ بستگی داره ...قرعه ای که میذارین چند ماه طول بکشه ...اگه شش ماهه است خوبه بذار پولت یه جا جمع بشه ....ولی نه اگه بیشتر نه همون تبدیل کن عزیز 

انشالله میتونی ....بخواه بشوووو 

حرکت کن ...حرکت کن...حرکت کن ...🌸

اکه میخوای موفق بشی عزیزم ❤️

ممنون عزیزم زحمت کشیدین حتما باید این وام رو خونه گرفت؟اقساط ماهانه تو مازندران چقدر میشه؟مازندارن ...

خواهش میکنم عزیزم بله روی خونه حتما باید گرفت بله فکر میکنم همون ۸۰۰ میلیونی که ۶۰۰ میلیونش میمونه داخل استان مازندران تعلق میگیره .

اقساطش حدودا ۱۷ میلیون میشه که البته ۴ میلیون و نیم مربوط به وام جعاله هست که بعد از ۵ سال تمام میشه و بقیه قسط تا ۱۲ سال ادامه داره .

من چقد مثل قبل توام🤪با این تفاوت ک تو قهر نمیرم خونه مامانم 😂و از همه بدتر این ک میدونم این اخلاقا ...

من نه قهرم میرفتم مامانم هم پرمیکردم اون میومددنبالم جلوخانواده ام بهش حرف میگفتم کاری میکردم که بقیه هم بهش حرف بزنن وگرنه باهاشون قهرمیکردم😑😑

سلام عزیز دلم ❤️ بستگی داره ...قرعه ای که میذارین چند ماه طول بکشه ...اگه شش ماهه است خوبه بذار پولت ...

سلام عزیزم میخواستم تو خصوصی بپرسم گفتم اینجا هم زودتر میبینید هم دوستان هم نظرشونو میگن هم جواب شما یه ایده ای هم به اونا میده ..

من قبلا ازتون برنامه گرفتم برای ماهی ۵ تومن خرجی و ۶۰۰ یارانه و ۷۰۰ هشتصد فروش زعفران و خدا رو شکر این چندماه 

پس انداز داشتم به همه چیزمم رسیدم 

حالا من پارسال طلا فروختم ۱۸۰ اینا دادم به همسرم قرار شد یا 

به گرمش طلا بخره یا اینکه اگه شریکش رفت با پول من سهم اونو بده من بشم شریک جدید😁😁

بعد قرار ماهانه ده تومن به جز،۵ تومن بهم بده  و حتی ممکنه اگه فروش بیشتر شد شایدم بیشتر باشه

اما گاهی هم ممکنه خرابی دستگاهی باشه یه چیزی پولی بهم نده یعنی تو ضرر هم تحمل داشته باشم .

حالا میخواستم یه جوری بهم برنامه بدین من بتونم طلای مخفی هم بخرم 

خرد خرد طلا زینتی هم بخرم و این که یه نقدینگی داشته باشم 

چون اگه نقد نداشته باشم همسرم فک میکنه خوره پول دارم 

میخوام وجهه خوبی داشته باشم 

و اینکه میگه به دخترمون من ماهی ۱ میدم پس انداز تو هم ماهی ۱ بده اونم تو برنامه باشه لطفا 😁 دخترم مرداد دنیا میاد

با تشکر ببخش درد سرتون دادم 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام عزیزان😍😍

من تا الان خواننده خاموش تاپیک بودم ولی از تجربه ی همه ی دوستان استفاده کردم 

تیتان جان و معصومه جون و .......

خیلی ممنونم از دوستان بابت تجربه های گرانبهاشون 🩷

از این به بعد میخوام همراه دوستان باشم و حرکت های هرچند کوچیک اقتصادی مو باهاتون به اشتراک بزارم 

خب دوستان یکی از حرکت های خوبی که این هفته زدم چون شاغل هستم و همش پشت میزم خیلی به استخر نیاز داشتم و اینجا بلیطش ۲۸۰ تومنه 🥲

این هفته یک روز استخر ۶۰ درصد تخفیف گذاشته بود و منم سریع ساکم و بستم و به نامزدجان گفتم برسونتم ک هزینه نقلیه هم ندم 😂😂😂

و صاحب یه بلیط استخر با ۶۰ درصد تخفیف شدم و به جای ۲۸۰ تومن ۱۱۲ تومن دادم و کیف کردم 😌

خلاصه ک حواستون به تخفیف های خوبی که اینجور جاها میزاره باشه که شاید مث من خیلی به کارتون بیاد 

2810