2777
2789

سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنید

خیلی سردرگمم

تاجایی که یادمه همیشه در حد معقول خرج کردیم تازه بعضی جاها هم بااندکی خساست

هیچوقت زیاده روی نداشتیم

حالا جمع خرجکرد ۳۱ روزه اردیبهشت : ۱۹.۹۵۰.۰۰۰ تومان

یعنی از ۲۰میلیون ۵۰ تومن کمتر

این ماه بجز یه یه تومنی گوشت قرمزگرفتیم گوشت خورشتی و چرخکرده و مرغ و بوقلمون تو فریزر داشتیم حتی ماهی هم از مادرشوهرم رسید

خرجهای سنگین تولد دخترم و یه کالسکه ۲.۳۰۰ی برای نی نیمون

هزینه پوشکش اون ماه ۲۵۰ فقط گرفتم مابقی از قبل داشت

شیرخشکی نیست

پول سرویس دخترم(۷۵۰)تومن ،پول کتاب دخترم،جشن الفبا،تولدش که بالاتر گفتم،پولی که روزانه همسرم از کارت میکشه برا بنزین و قهوه میانگین روزی صدتومن،اینا هست

یه جشن نزدیک داشتیم و یه قرعه کوچیک روی هم حدود ده تومن شدن اونم تو این لیست نیست

میوه هم خیلی خرید نداشتیم نسبت به ماههای قبل چون میوه تابستونی ها هنوز نیومده،قبلی ها هم خیلی میلمون نمیکشه الان فقط گرمک و ملون و یه هندونه،چند بارهم از بیرون برامون رسیده

بااین اوضاع و تفاسیر منو راهنمایی کنید،هزینه کمه زیاده،کجاش درسته کجاش اشتباهه

بعدم اینکه همسرم شغلش آزاده بعد عید میتونم بگم هنوز ۱۰ تومن درآمد نداشته سرجمع،و داریم از جیب میخوریم.

برنج هم سالیانه میخریم،حبوبات هم از پدرمادرا میرسه برامون کامل،خرید سوپری هم زیاد نداشتیم مخصوصا با خرید فجرانه ها

همینطور هاج و واج موندم

تاریخ عضویتم😅😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون متوجه شدم. فقط اینم باهم حساب کنید ببینید . فی طلا 3/480/000 (این قیمت طلا برای قبلا هست) ...

ببین عزیزم با این مبلغی که شما میگی من حساب کردم شد:

38٬498٬196 

یا بیشتر از ۱۳ درصد باهات حساب کرده یا بقیه اش رو مالیات ازت گرفته. از دوستان اهل فن بپرس که تجربه دارن دلیلشو بهتون میگن.

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان

از امروزم بخام بگم بچه ها

صب زودتر از اعضای خانواده بیدار شدم

زیر کتری رو روشن کردم چاییمو با یه پیمونه دم دادم

روزای قبل باهم بیدار میشدیم

و برای اینکه چایی زودتر دم بکشه چند پیمونه میریختم🙂🫣

در این بین آشپزخونه رو برق انداختم 

من یکم به تمیزی خونه حساسم خونه بهم ریخته باشه

تمرکزمو از دست میدم و دستمم به آشپزی نمیره

قشنگ که آشپزخونه تمیز شد اهل خونه ام کم کم بیدار شدن

با همون یه پیمونه چاییم

از هر روز بهتر شده بود و قشنگ دم کشیده بود

راجب ناهارمم پست قبلم توضیح دادم

چون حوصله و وقتشو داشتم آروم اروم یه غذای کم هزینه ی خوشمزه درست کردم🙂🍃

یکی دیگ از اهدافم سحرخیزیه 

خیلی میتونه ب جلو افتادن برنامه هام کمک کنه و منو نزدیک کنه به هدفام

سعی میکنم کم کم پست بذارم از کارام بگم دِینی هست که به گردنمه در برابر چیزایی ک منم یاد میگیرم ازتون

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
سلام عزیزم ❤️ شرمنده  واقعیت من از قیمت ماشین ها خبر ندارم  و نمی‌دونم کدومشون خوب که ثب ...

اخه اگه هم ثبت نام کنیم.۱۵۰ تومن اول دادیم گیریم بقیش دیگه نداریم.کلا همیناروداریم.عزیزم توچه پیشنهادی داری برام باتوجه به شرایطم

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنید خیلی سردرگمم تاجایی که یادمه همیشه در حد معقول خرج کردیم تازه ب ...

سلام خانوم گل.

شما هر روز هر چیزی میخرید یاداشت کنید ببینید اون پول کجا هزینه شده.

حالا یه گزارش کوچولو بدم.

امروز با همسرم رفتیم خرید اول ماه ۲ تا مرغ خریدم با وسایل پیتزا که خودم براشون درست کنم چون خیلی پیتزاهای منو دوست دارم 😍🤭

اندازه ی ۳۰ قارچ، پنیرپیتزا ۱۵۰، خمیر پیتزا ۷۰،

سس و فلفل هم دارم که با اینا ۳ بار براشون درست میکنم هم کلی میخورن و جز اقتصادی بودن تمیز و به صرفست.

کلا ۱ تومن خرج کردم، حالا میخوام برم ۱.۵ چرخ کرده با ماهی هم بخرم گوشت هم ماه قبل خریدم دارم.

بعد میخوام خودمو به چالش بکشونم روزمو با ۱۰۰ ببندم برای میوه و وسایل صبحونه بقیه  وسایل اصل رو دارم شاید یکم سخت بشه چون دختر بزرگم هر روز چیپس و پفک و بستنی میخواد با اینکه تخمه و فندوق و کشمش هم ماه قبل خریدم.

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
سلام اولین روز هفتتون بخیر و شادی. یه سوال داشتم به نظر شما خانه های مسکن مهر ارزش خرید دارن؟

سلام بله چرا نداشته باشن .

الان یکی از بستگان نزدیک من که چند سالی میشه از همسرش جدا شده یک واحد مسکن مهر تقریبا فکر کنم ۵ الی ۶ سال قبل به عنوان بخشی از مهریه از همسرش گرفت که اون موقع فکر کنم قیمتش حدود ۵۰ الی ۶۰ میلیون بود و یک واحد هم خودش ۳ سال قبل خرید حدود ۴۰۰ میلیون .

بعد به تازگی که داخل همین تاپیک هم گفتم واحدهاش رو فروخت .

اون که به عنوان مهریه گرفته بود جای بهتری بود به مبلغ یک میلیارد و سیصد فروخت که ظاهرا پارسال قیمت بالاتری هم بوده ولی الان که مسکن یک مقدار راکد هست این قیمت فروخت .

اون یکی واحد رو هم حدود یک میلیارد فروخت .

و مقداری هم روش گذاشته یک واحد به قیمت ۲ میلیارد و هشتصد البته سال ساخت بالا و جنوب تهران خریده . 

یه سوال دیگه اینکه چطوری وقتی همسرم خرجای الکی می‌کنه بهش بگم. مثلا رفته برا من یه لواشک گرفته صد تو ...

به نظر من اول ذوق کن. بعدا سر فرصت بگو تو حرف ها منظورمه، اون دفعه که برایم لواشک خریدی خیلی خوشحال شدم ممنونم ولی خوب خیلی گرون بود تو این تورم و تو این اوضاع اقتصادی اگه به جای لواشک برام پارسیان بخری بیشتر خوشحال میشم. یا جمع کنی و یه جا برام بدون مناسبت مثل اون دفعه که لواشک خریدی یه انگشتر بخری رو ابرها سیر میکنم.

البته من خودم فهمیدم میخواد برام گل بخره برای روز معلم ، به صد زبون گفتم نخر و من جنس بیشتر دوست دارم و ...

ولی ماموریت با شکست مواجه شد 🥲🥲🥲🥲🤪🤪🤪🤪🤪

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
ممنون از شما، لطف داری عزیزدلم🫶🫶🥰 معصومه جون این لیست کردن مواد مورد نیاز همیشه تو برنامه من بود ...

فدات شم تاپیک آشپزی بگو دقیقا سیب زمینی قیمه رو چیکار میکنی یا بادمجون رو ،واسه خورش‌ها  پیازداغ درست نمیکنی ؟

ممنون از شما، لطف داری عزیزدلم🫶🫶🥰 معصومه جون این لیست کردن مواد مورد نیاز همیشه تو برنامه من بود ...

نه از حوصله خارج نیست لطفا بگید .

البته منم یه مورد دارم سیب زمینی را اول تو آب جوش میریزم و نرم که شد سرخ میکنم روغن کمی مصرف میشه

سلام بله چرا نداشته باشن . الان یکی از بستگان نزدیک من که چند سالی میشه از همسرش جدا شده یک واحد مس ...

به نظر من مسکن مهر هم خوبه.

چون من به شخصه پولم به خونه داخل شهر نمی‌رسه و فقط میتونم مسکن مهر بخرم و اون را میخرم و بعدا که پول جمع کردم میفروشم و بهترش میکنم

سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنید خیلی سردرگمم تاجایی که یادمه همیشه در حد معقول خرج کردیم تازه ب ...

چرا کسی که بعد عید درآمد نداشته و زن و بچه داره روزی ۱۰۰ تومن قهوه میخوره؟ حالا نری با همسرت دعوا کنی😅 

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810