2777
2789
سلام عزیزم ، وام زوجین در شهرهای بزرگ همراه با جعاله ۸۰۰ میلیون هست و در تهران ۹۶۰ میلیون که البته م ...

ممنون عزیزم زحمت کشیدین

حتما باید این وام رو خونه گرفت؟اقساط ماهانه تو مازندران چقدر میشه؟مازندارن ۶۰۰میلیونی فکر کنم بشه درسته

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اینجا دوستانی که تمایل دارن میان گزارشات هفتگی اعم از خرید ها و برنامه ریزی های غذایی و بودجه ...

فداتشم میدونم گلم من از سال می می ناز عزیز نی نی سایت میام تقریبا کلتاپیکا رو میدونم اکثرا خواننده هستم چشم 

چرا کسی که بعد عید درآمد نداشته و زن و بچه داره روزی ۱۰۰ تومن قهوه میخوره؟ حالا نری با همسرت دعوا کن ...

قهوه،بنزین و سیگار🤕😹🤣

میانگین روزی ۱۰۰

نمیخواستم اون قسمتو بگم مجبور شدم😁

تاریخ عضویتم😅😅

سلام صدسلام به دوستای قشنگ پول دوستم منم یه گزارشی بدم ازامروزکه هم خودم وهم بچه هاهوس شیرینی کرده بودیم دختری روفرستادم یه کیلوارداوردوخودمم رفتم ازعطاری خمیرمایه وزیره گرفتم ودست بکارشدم براشون کلوچه پختم کلی شدتازه برادفعه بعدمونم موندباهزینه 60تومن همسرمم امشب شبکاربوددخترهاهوس غذای فست فودی کرده بودن وبه رسم همیشه میخواستن برن سوپری سوسیس وکالباس ونوشابه بگیرن بنویسن به حساب وبیان😑😑که گفتم نه صبرکنیدببینم چیاداریم توخونه ازهمونهادرست میکنیم که سیب زمینی ابپزکردم وتره خوردکردم وبراشون سمبوسه درست کردم سس داشتیم جای نوشابه هم شربت ابلیموخنک درست کردم براشون کلی کیف کردن یه چهارتاسمبوسه سرخ نشده موندگفتم چه کنم چه نکنم گفتم خب چکاریه فردابرم خورشت برنج درست کنم همینهاروفردانهارسرخ میکنم همسری که امشب نخوردازشون یه بسته هم فلافل دراوردم درکنارشون گذاشتم تویخچال اروم برافردایخش بازبشه واینم میشه نهارفردادیگه اینکه همسرمم هنوزحقوقش نگرفته منم یارانه دستمه وکلی احتیاج به لباس دارم هم بیرونی هم خونگی هم باشگاه این ماه وفکرنکنم بتونم پس اندازکنم ابرسان وضدافتابم میخوام روبه اتمام هستن یه فروشگاه بزرگ پیداکردم برالباس خونگی کراپ های شیک دونه ایی 100تومان سه تاگرفتم یه لگ جنس خوب گرفتم دویست تومان ویه مانتوم میخوام که خیاط خوبی دارم میرم پارچه میگرم میدم خیاط برام بدوزه که اقتصادی تربشه برام یه داروخانه هم دیدم خیلی قیمتاش مناسبه ضدافتاب فلوئیدی مای ومیده 180تومان که تودیجی کالاباکلی تخفیف میداد190میرم ازاونجامیگرم 

عزیزم مثلا ۴ گرم طلای خام ثبت کنیم تو سایتش همون ۴ گرمو مثلا دوماه دیگ ب قیمت روز حساب میکنه واریز م ...

خب کسر که دارن اما فکر کنم مقدارش خیلی کمه

بازم از پشتیبانی بپرس و به منم بگو

اما با این حال توصیه میکنم یکی دو گرم که جمع کردی خارج کنی و سکه پارسیان بخری. بعدش تبدیل به طلای مصرفی کن

یعنی نذار خیلی بمونه توی سایت

قصد تبلیغ ندارم فقط به عنوان یک قلک سرمایه گذاری نگاه میکنم برای همین نمیخوام دینی به گردنم باشه

نهایتا هم از سه چهار میلیون ۵۰ تومن هم کارمزد کم کنه به نظر شخص من خوبه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
دخترا دخترا ما هم چنان در بیشتر غذاهمون ردپایی از هویج هست     این چند وقته بشدت مدیریت ...

دور همی بهت میگم چیکار کن که بچه ات چاق بشه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

این روزهابیشتربه شوهرم محبت میکنم باجانم وعزیزم صداش میزنم اکه بدونین چه ذوقی میکنه 😅

مردهاچقدربه محبت نیازدارن ومن نمیدونستم همیشه انتظارداشتم اون بیادنازموبکشه محبت کنه منم هیچ یه تیکه سنگ بودم ولی الان چقدرحس میکنم زندگیم مستحکم ترشده قبلن هرتقی به توقی میخورددعواوجربحث واخرشم لجبازی وگاهی هم میرفتم قهرخونه مامانم که بیاددنبالم منت کشی

فقط ازسرلجبازی که بهش بگم توبهم نیازداری توبدون من زندگی نمیتونی بکنی 😐

اینم بگم ازلحاظ اقتصادی هم میگفتم اوف من چقدرفکراقتصادی وفعالی دارم من چقدفلانم ولی کوگوش شنواشوهرم که همراهی نمیکنه 

وچقدردراشتباه بودم یه حرفی رویکی دوباربامنت وسربالابهش میگفتم واونم میگفت نه وتمام میشدولی الان بامهربونی موقعی کیفش کوک باشه بهش میگم بازم 

دوباره وقتی حالش خوب بودمیگم 

روزهای که سرکاره زنگ میزنم بانرمی وزبون خوب حال واحوال میکنم وبازم بهش گوشزدمیکنم ووالان اون بیشترازمن دنبالشه بیشترازمن پیگرشه ومیبینم که چقدرتاثیرزن توزندگی زیاده چقدرزنه که مردوهول میده به جلوبه سمتی که میخوادبچه هاکوتاه نیاین ناامیدنشین محبت وزبون خوب تودل سنگم نفوذمیکنه این شوهرهای طفلکیمون که دیگه بکنار

ببخشیدپرحرفی کردم خواستم چیزهای که ازاینجااوازمعصومه جون یادگرفتم وتاثیرش وتوزندگیم مشهوددیدم بهتون بگم شایدچراغ راهی براکسی میشدکاش ده سال پیش مادرم اینهاروبهم یادمیداد😔

کلا ۱۰۰ تومن،ماهی ۱۰ تومن از دم قسط یعنی ۱۰ ماه طول میکشه

خیلی خوبه ولی زیر مدل ۸۳ میگن کاربراته ماشین کاربرات خوب نیست ما خودمون پراید مدل پایین داریم موقع گرفتن همسرم میگفتن زیر ۸۳ نباشه مدل ماشینمون فک کنم یا ۸۵ یا ۸۶ باشه نزدیک ۲۰۰ تومن ما گرفتیم پارسال با کلی سختی 🥲تو اگه میتونی ۲۰۶ و بگیر خب عزیزم هر چی مدلش بالاتر باشه بهتر 

اخه اگه هم ثبت نام کنیم.۱۵۰ تومن اول دادیم گیریم بقیش دیگه نداریم.کلا همیناروداریم.عزیزم توچه پیشنها ...

چون پولتون کم ...و از اون طرف هم که باید دنبال خونه برای اجاره بگردین ...من نظرم اینکه ...همون مسکن ملی رو ادامه بدین ...و هر چی دستتون اومد تبدیل کنین 

انشالله مسکن ملی رو تحویل بدن از  اجاره نشینی راحت بشین 

ماشین رو بعد تحویل خونه انشالله ثبت نام میکنین 

فعلا تلاش کنین سرمایه جمع کنین ...از نوع طلا 

این روزهابیشتربه شوهرم محبت میکنم باجانم وعزیزم صداش میزنم اکه بدونین چه ذوقی میکنه 😅 مردهاچقدربه ...

من چقد مثل قبل توام🤪با این تفاوت ک تو قهر نمیرم خونه مامانم 😂و از همه بدتر این ک میدونم این اخلاقام بدن ولی نمیتونم درستش کنم

2810