2777
2789
کسی هست با هم بریم کارامونو انجام بدیم بیایم اینجا بگیم اینجوری انگیزه کار پیدا میکنیم حداقل

عزیزم اینجا دوستانی که تمایل دارن میان گزارشات هفتگی اعم از خرید ها و برنامه ریزی های غذایی و بودجه بندی هاشونو با بقیه به اشتراک میزارن و گزارش میدن و مبلغی رو هم که طی هفته میتونن سیو کنن هم  اعلام میکنن از پس انداز ها و هزینه هاشون میگن شما هم میتونی همراهشون باشی 🥰

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام به دوستان عزیز و معصومه بانوی گل. بنا به رسم قدیمی تاپیک که خیلی کم رنگ شده یه گزارش بدم. ا ...

سلام عزیز دلم ❤️ خیلی ممنون که وقت گذاشتی و برامون تایپ کردی 

چیزی که مشهود بود ...علاوه بر مدیریت مالی ات ...اون نظم و انضباط خانه داری ات بیشتر به چشم میخورد به عنوان یه خانم خانه دار 😉😊با خیارها میخوای خیارشور درست کنی✅ 😉👌باریکلاا❤️

منتظر بودی تا یخچال خالی بشه و بری خرید ✅

دقیقا هم اصراف نشه ...هم بدون خرج باشی 👌✅

با توجه به بودجه ای که گذاشتی برای یه هفته 👌 تنوع زیادی داره لیستت ✅و خیلی نکته ها میشه از پستت تجربه میشه کسب کرد 

همون بخار پز کردن بادمجان ها و بعد سرخ کردنشون 👏

تره بار ها واقعا خوب هستن قیمت هاشون 

اینجا خیار کیلویی 45تومن 🤦

روی طبق 25تومن ✅

برای من چه فرقی می‌کنه که از 25ی بگیرم 

وقتی می‌خوام سالاد درست کنم باهاش ....یا خیار ماست درست کنم ؟

همین ریز مبلغ هارو جمع کنی میبینی سرماه میشه یک ملیون 

سر سال میشه دوازده ملیون 👌حالا تو عاقل باشی و اونارو هر ماه تبدیل کنی ....خواهی دید سر سال دوازده ملیون شده ...کم کم شده پونوزده تومن ....  بعد پنج سال ببین چقدرررر میشه ؟

اینجوریاست عزیزم ❤️

باریکلاااا بهت که حواست به مخارج زندگی هست 👌

خانم خونهههه برای پیشرفت زندگی خیلی مهم 👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورم اینه تو کتلت یه مقدار توی کلم پلو با گوشتمم یکم هویج ریختم  و اینکه منو دخترم اغلب یبوس ...

برای ماهاییم که شاغل نیستیم هم پیش میاد مثلاا از امروز ناهار یا شام میمونه برای فردامون ایرادی نداره که ☺️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام خوبی معصومه جان.ما مستاجر هستیم.۷۰تومن پول پیشمون هست.که آخر این ماه قراردادمون تمومه.۲۵۰۰هم اج ...

سلام عزیزم ❤️ شرمنده 

واقعیت من از قیمت ماشین ها خبر ندارم 

و نمی‌دونم کدومشون خوب که ثبت نام کنین 

یه تاپیکی بود از هلن بانو دوست عزیزمون ...اونجا بپرس که مخصوص همین سوالات 

یا اگه دوستانی واردتر هستن راهنمایی کنند 👌

بله گلم حقانی دیگه نداره باید از سایت های معتبر دیگه خرید کنید من طلاسی رو پیدا کردم که حداقل خری ...

عزیزم مثلا ۴ گرم طلای خام ثبت کنیم تو سایتش همون ۴ گرمو مثلا دوماه دیگ ب قیمت روز حساب میکنه واریز میزنه؟ چیزیم کسر میکنه؟

سلام معصومه جان خوبی ؟ ازت یک سوال داشتم .

پولی شوهرم میده بابت خرج خونه نه تومنه میده ‌.

من برای اینکه بهش گفتم یک وام پنجاه تومنی برداشتم ( در اصل پول خودمه فقط شیش تومان کم داشتم این ماهی پنج تومنی از خرج خونه و پول توجیبی خودم و یارانه ریختم که پنجاه تومان جور بشه .که شد پولم پنجاه و یک تومان ) خلاصه میگم چون می‌دونم وقت نداری تا الان  سه و شیشصد خرج خونه کردم  

که از این  مقدار پول هشتصد تومان خرج های متفرقه شده مثل روز پسر .روز دختر .کتاب درسی پسرم .وسیله خونه .

حالا دیشب شوهرم گفت چقدر تو حساب داری گفتم یک تومان دارم گفت چقدر کم داری تو چیزی نخریدی و از این صحبت ها ....

بارها ازم سوال کرده وچقدر داری  بهش گفتم مثلاتو کارت خرید عمده مثلاً ده تومان هست گفته بده قرضم بدم یا قسطم بدم منم دادم (بعد یک ماه دوماه برمیگردونه  ) . بعد من همون ماه  خرید عمده داشتم  گفتم پول برگردون گفته حالا تو کارت خونه پول داری فعلا از اون  بخر ولی  اینجوری تمام حساب و کتاب من میخوره بهم .چون شوهرم نمیدونه من ازخرج خونه پس انداز میکنم  و این اتفاق باعث میشه من بمونم تو خرج خونه 

چون همون اول که شوهرم پول خرج خونه میده  اول پول پس‌انداز ازحساب برمی‌دارم .بهشم میگم تو قرض میکنی حساب و کتاب من می‌ریزه بهم  میگه از تو قرض نگیرم از کی قرض بگیرم 

.می‌دونم این برجی خیلی ریسک کردم  زیادی پس انداز کردم ولی گفتم تا طلا اومده پایین برم طلا بردارم .کلا  چطوری برخورد کنم با این کارهای شوهرم ؟ 

از لحاظ خرج خونه نگرانی ندارم چون پول توجیبی پسرم پیشمه کم آوردم میرم از اون خرج میکنم برج بعد جاش پر میکنم 

حقوق شوهرم دهم هر برج میدن .

خدا خیرت بده کمکم کن .

@masumehjoon    n

سلام عزیزم ❤️ شرمنده  واقعیت من از قیمت ماشین ها خبر ندارم  و نمی‌دونم کدومشون خوب که ثب ...

@helen27    

تاپیک خودرویی هلن جون دارن بزنید رو نام کاربریشون براتون بالا میاره تاپیکو 👆🏻👆🏻🥰

من نمیخوام هی راجع به ویپاد بگم و حتی دیگه تو تاپیک سوالا رو جواب نمیدم که صفحات جلو نره ولی گفتم رو ...

ببخشید این وام یک میلیون و 2 میلیونی ویپاد چقدر سود و کارمزد داره؟ 

میشه بدون سود پسش بدی؟ 

اگه یادتون باشه اول اردیبهشت من یه خونه رو خریدم و نصف پول رو اول دادم

تا اخر این ماه باید نصف دیگه پول رو ک حدودا یک میلیارد و هشتصد میلیونه بدم

خیلی خیلی استرس دارم

یه مبلغیش طلبیه ک از دوستان دارم و اعتماد کردم و دادم و الان ک لازم دارم فقط چک اخرماه دادن دستم

به هیچکس پول ندین و اعتماد نکنین

که با التماس و استرس باید پس بگیرین

الان ارزش تک تک تومنهامو بیشتر میدونم چون لنگ یه هزار تومنم شدم و بیشتر از همیشه به حرفای معصومه جون رسیدم

واقعا 

دعا کنین خونه زودتر رهن بره

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
سلام عزیز دلم ❤️ خیلی ممنون که وقت گذاشتی و برامون تایپ کردی  چیزی که مشهود بود ...علاوه بر مد ...

ممنون از شما، لطف داری عزیزدلم🫶🫶🥰

معصومه جون این لیست کردن مواد مورد نیاز همیشه تو برنامه من بود ولی اینجا از شما و دوستان نکته های ریز که حواسم بهشون نبود یاد گرفتم. مثلا خرید هفتگی و یا از تره بار خرید کردن. 

بودجه ما در حال حاضر به هیچ وجه اجازه پس انداز نمیده ولی من بازم با پولهای کم که از اینور و اونور میمونه سعی میکنم هر دو سه ماه یه خرید طلای ریزی انجام بدم.

آره گلم اینجا قیمتهاش خوبه البته نسبت به سری قبل بازم گرونتر شده بود.

راستی من برای خوراک گوجه بادمجان، یا کشک بادمجان بادمجانها رو سرخ نمیکنم فقط آب پز. مدتهاست چالش مصرف کمتر روغن برای خودمون گذاشتیم و جالبه بهت بگم قبل اسفند ماه یه ۱/۵ لیتری روغن پخت و پز و ۱ لیتری سرخ کردنی گرفتم و هنوز هر کدوم بیشتر از نصفش مونده. همیشه مصرف روغنم کم بود سعی کردم همونو بازم کم کنم به همین خاطر نشستم برای هر غذا یه روش کم یا بدون روغن پیدا کردم. مثلا ماهی رو اصلا سرخ نمیکنم میذارم داخل فر یا برای برنج نصف ق غذاخوری روغن میریزم. خورشتها تقریبا بدون روغن هستن. سیب زمینی قیمه رو سرخ نمیکنم و خیلی روشهای دیگه که از حوصله تاپیک خارجه.

سلام عزیز دلم ❤️ خیلی ممنون که وقت گذاشتی و برامون تایپ کردی  چیزی که مشهود بود ...علاوه بر مد ...

سلام عزیزم 

یسوال ذهنمو درگیر کرده

یادم افتاد شما هم اونکارو انجام میدی گفتم ازت بپرسم

شما هم یه مبلغی ماهی گذاشتی برای خیریه درست ؟ از درامد ماهیانه

اگر مثلا طلا یا ماشین یا خونه فروختیم و سود کردیم  از اون سود هم باید خیریه بدیم 

فروختیم ک تبدیلش کنیم به چیز دیگه 

مثلا طلا به ماشین تبدیل بشه

🌹🌹🌹

صرافی نوبیتکس عضو شدی کد معرف منو بزن. برات دعا میکنم.. کد معرف 973317
عزیزان من گفتم شوهرم ولخرجه.من خیلی قناعت کردم ولی بازم گفتم بهم میگفت تو به فکرم نیستی و نمی تونی پ ...

نه عزیزم نگو ...همسرت رو خسیس بار نیار 👌

چیزی که از پست هات فهمیدم 

اینکه باید به خودت ارج بدی در حد معقول 

و برای پس انداز هم ریز ،ربز در پشت جمع کنی 

اینطور آقایون تا سرشون به سنگ نخوره درست بشو نیستند 

حتما بذار خودش هم به فکر آینده باشه 👌

نقش تو اینکه اگه خرجی دستت ...خوب مدیریت کنی و در پشت جمع کنی و تبدیل  کنی ...بدون اینکه گزارشی بهش بدی که چیکار کردی ...چیکار نکردی 👌

یه طوری نکن که فردا وضع مالی اتون اکی شد ...دیگه خرج نکنه برات و بگه لازم نیست ...گرون ...به درد نمیخوره ...

ولی نه اگه مخارج تو دستت نیست ...میتونی قرعه برداری ...وام برداری و به همسرت بگی که قرعه برداشتم ...ماهی اینقدر میشه 

اونم نه برای اینکه بیای بگی برای پس انداز...چون تو هنوز اول کاری ...و همسرت باهات موافق نیست برای پس انداز 👌

پس اسم جمع کردن ...و پس انداز کردن و ....خونه گرفتن و ....رو یه مدت به زبون نیار 👌

تا میتونی قرعه بذار بگو عزیزم یه جفت گوشواره دیدم ...محشررر 

اونو برام میگیری ؟

اگه گفت آره که چه بهتر ...گفت نه ...بگو پس قرعه میذارم پولش در بیاد بگیریم 👌

اینطوری سیاست به خرج بده عزیزم 

تا میتونی ...بدهکارش کن ...

مثلا مخفی پول جمع کردی ...ده ملیون داری 

از قبل زمینه سازی کن ...بگو به مامان بگم ببینیم طلافروشش فلان

انگشتر رو میده اقساطی برداریم ...سه ملیون پیش بدیم ماهی

..دو ملیون بدیم ...چشمم مونده عزیزم 🤩نمیدونی چقدر خوشگل بود آخه ....اینطوری عزیزم ♥️

بعد که از پول خودت دادی انگشتر رو گرفتی ...مجبورش کن ماهانه بده ...همون پول هارو دوباره قرعه بذار 

جمع شد باز یه حرکت این شکلی بزن 

فقط سیاست به خرج بده ...با محبت ...با زبون خوش ....با طرح نیاز 👌

به مرور زمان میبینی که بله همسرت اونی که میخوای شده 

و موقع حرکت اینقدر طلا داری که پشتتون گرم

دقت کن عزیزم ❤️

یا به حالت ....یا به حیلت ...یا به زاری ....یا به زوری ...

آخرین گزینه رو بذار همون واسه آخر بمونه 👌

سلام معصومه جون منم چندبار پیام دادم ندیدین🌺

لطفا منم راهنمایی کنید من دوشیفت کار میکنم و ۶ تومن حقوق میگیرم 

و همسرمم ماهی ۳ الی ۴ بهم میده 

جمعا ۱۰ تومن ماهانه دارم و ۱۲۰۰ قسط میدم

تو عقد هستم و دارم جهیزیه میخرم وام ازدواج هم همسرم برداشت 

چون خانوادم هیچ کمکی نمیکنن خیلی فشار روم هس بااین حال حدودا ۴۰ تومن دیگه مونده بخرم و احتمالا مهر عروسی میگیریم.

اخه خودم هرماه که پول دستم میاد وسیله میخرم تا ماه بعد فقط کرایه تاکسی دارم که برم و بیام

و انگار هیچی واس خودم هزینه نمیکنم و ازاین موضوع ناراحتم

میشه واسم برنامه ریزی کنین

2810