اینکه پدر شوهر مادرشوهر گیر دادن به بچه این رو رو از شما و همسرت گرفتن باید مرد و بندازی تو بی پولی و قسط تا پیشرفت کنه همسر من نزدیک هفت ماهه داره قسط یه زمین ومیده در حالت عادی پول نداشت 🙄حالا هم برای کارش سرمایه ردیف میکنه هم قسط زمینو میده تازه میگه یکم سبک بشم فلانی میخواد سهمشو بفروشه ازش بخرم ینی باید رو کلیه هامون حساب باز بکنه ولی مرد و همونقدر ک باید هواشو داشته باشی و تو فشار پارش نکنی همونقدرم نباید بیخیالش بشی و باید هلش بدی تا پیشرفت کنی
و اما راجب مسایل ساختمون مشترک من از وقتی تغییر رویه دادم آرامشم بیشتر شده کلا با چنتا کلمه کار میکنم( نه _نمیدونم _نمیتونم _ندارم _تموم کردیم _نمیام_وقت ندارم)
و واقعا بعد از پنج سال به ارامش رسیدم
و اینم بگم من اصلا بدون دعوت پایین نمیرم (خونشون) پدر شوهر مادرشوهرم خیلی سعی میکنن من تو برنامم باشه روزی یکی دو ساعت برم بشینم خونشون ولی خدمتتون عارضم من تو سه سال عقدی ک بودم سه بار شخصا دعوت شدم باقیش با مهمان دعوت شدم یکیش پاگشام بوده
یکیش تولد بچه برادرشوهرم بوده
یکیش قبل از عروسی پدر شوهرم گفت برو عروسمو بیار راجب واحدشون نظر بده 😂😂
باقیش هر وقت مهمون داشتن گفتن بگو بیاد. یا برو دنبالش بیارتش ( برای کار کردن)
من مشکلاتم هم مالی بود هم روانی
فک کن میری برای خونت رب و روغن و قند و شکر شامپو صابون خامه سس تخم مرغ میخری بعد باید هفت تا سوراخ قایم کنی تا هم کار خودت لنگ نمونه هم وقتی میگی نداری ده دقیقه بعد شوهرت آشپزخونه رو نگرده دنبالش چند روز پیش تهران تگرگ و بارون شدید بود منم سیب زمینی لازمم بود نشسته بودم تو راه پله تا بند بیاد برم خرید هرچقدددد گفت بیا سیب زمینی بدم ببر گفتم نه یه چی دیگه میپزم لازم ندارم الان بعدا زنگ زدن چرا نگرفتی گفتم همینطوری خرجا بالاس دوست ندارم با همون یدونه کار شما لنگ بمونه پرسیدن پس چی پختی گفتم ماکارانی
فعلن جفت گوشای شیطون کَرررررر ده روزیه چیزی نخواستن ازم 😂😂😂حتی همسرم رب باز نشده برده بود پایین ک نخرن فرداش همونو اورد من رب نمیخواستم و خریدم و اینا
گاهی با خودم فک میکنم میبینم همین ک خل نشدم از دست کاراشون ینی قویم 🚬
منم مثه شما حقوقم کمه ولی با همون کم با کادو ها یارانه تک و توک پس انداز خرجی خونه تو دوسال نزدیک ۲۴گرم طلا خریدم
ببین وقتی لواشک خریده تشکر کن همونو بشین خرد کن جلوی چشمش و بگو مرسی این چند ماه منو میرسونه چون هر روژ نمیخورم ک گاهی گذری یه تیکه میخورم
بعد فرداش عکس گوشواره نشونش بده بگو اینو خیلی خوشم. میاد دوسش دارم هفته بعد دوباره مطرح کن
خوشگلم باید رو قلق همسرت بری جلو
فقط مقایسه کردن شخصی نباشه صدای اروم لحن محبتی و دوستانه
البته برای همسر من حواب نمیده 😁😁😁 باید زور بالای سرش باشه چون استثناس چون خواسته های من اولیتی براش نداره 😂😂😂🚬