2777
2789
اتفاقا خودمم به فکرم افتاد که وام ویپاد از قرعه ۱۵ ماهه بهتره

وگرنه من خودم پارسال ۵۰۰ نوشتم ۵و خرده دراومد امسال ۱ تومن ۱۱ و خرده ای چون با تاپیک آشنا نبودم فک میکردم بهتره ولی الان میگم این تموم بشه به همسرم بگم قرعه رو ادامه میدم ولی به جاش پارسیان یا سپرده بخرم 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سکه پارسیان دونه ای هی باید برای هرکدوم هزینه وکیوم رو جدا بدی از گلدان طلای خانواده در سایت حقانی ...

سلام چجوری میخرید؟ من وارد سایت که میشم برای خرید چند سوت طلا میزنه ناموجود

❤ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستید❤
اینکه پدر شوهر مادرشوهر گیر دادن به بچه این رو رو از شما  و همسرت گرفتن باید مرد و بندازی تو بی ...

اتفاقا می‌خوام وام بگیرم خواستم از بلو شروع کنم بعد بذارم ویپاد برا امتیاز و بعد هم بذارم مهر نمی‌دونم درسته یا نه؟! اما می‌دونی بدیش چیه میگه وام و گرفتی بریم مسافرت 😐😐

اما اصلا تو فکر خونه خریدن نیست🥴 

از مشکلات تو یه ساختمون بودن که هر چی بگم کم گفتم ،اما اینجا نمیشه گفت ...اما  هر وقت خودم چیزی کم میاوردم یا نداشتیم  نذاشتم از اونا بگیره گفتم فردا میگیریم حتی نون اما اونا هر وقت بیرون هستیم چیزی نداشتن میگن ما بخریم با اینکه بازم بچه تو خونه دارن و میتونن بگن بخره. بدیشم اینه که هیچ حساب کتابی تو کار نیست ... و منت هزار باره که پول آب و برق و گازمون رو میدن البته که خودشون خواستن بدن اما امان از منت ... . اوایل ازدواج به همسرم گفتم پول آب و برق و گاز رو خودمون می‌دیم متاسفانه نگفتت بهشون ... 

استقلال مالی که نباشه استقلال عاطفی هم نیست و متاسفانه اگه یه جایی کمک کردن به خودشون این اجازه رو میدن که دخالت هم کنن. 

سلام خانمای اقتصادي گل.یه چیزی بپرسم،  اینجا میپرسم چون جوابش دست شماهاست  مسکن مهر شهر م ...

اگه بتونید بازسازی کنید خیلی خوبه

هم برای روحیه خودتون ،هم اگر قرار باشه بفروشید 

وقتی خونه شیک و به روز باشه مشتری بیشتری براش پیدا میشه

یکم خلاقیت به خرج بدین از اینستا ایده های مختلف بازسازی رو نگاه کنید ببینید با امکانات موجود چطور میتونید خونه رو زیبا تر کنید

بعد از بازسازی هم تا میتونید طلا بخرید که بعد چند سال خونه رو عوض کنید

سلام عزیزم لاستیک دولتی رو چجور گرفتین؟میشه توضیح بدی .ممنونم❤🌹

سلام عزیزم.....توی هرشهری جاهایی هست که لاستیکهای دولتی ثبت نام میکنن البته به هرسندماشین دوتا میدن ودوتا دیگه رویکسال بعدش میدن....

با سند ومدارکای ماشینتون برید محل ثبت نام راهنماییتون میکنن....

غذای ابتکاری و کم هزینه امروزم✨️🍃😍🫰🏻

یه تیکه سینه مرغ رو گذاشتم توی قابلمه یدونه پیاز خوردم کردم روش و ادویه نمک زدم گذاشتم یکم بپزه از اونطرفم دوتا دونه سیب زمینی نگینی خورد کردم ریختم توی همون آب مرغ به تعداد خودمون برنج خیس داد

سینه مرغ ک پخت خارج کردم ریش کردم

همراه برنج برگردوندم توی قابلمه

یکمم شوید و زعفران اضافه کردم

خیلی خوشمزه شد

گفتم شاید به کارتون بیاد❤️

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
اتفاقا می‌خوام وام بگیرم خواستم از بلو شروع کنم بعد بذارم ویپاد برا امتیاز و بعد هم بذارم مهر نمی‌دو ...

درست میشه عزیزم درکت میکنم  ببخشید نمیتونم تگت کنم دورهمی  همینجا میگم‌

یه بار قبض گاز و برق و بیار  حساب کن  یه کدی داره میزنی من بعد به شماره خودتون قبض میاد حرفی زدن بگو خرجمون پای خودمون بی منت 

میدونی من و شمایی ک یا با  انتخاب یا  با گول خوردن  اومدیم و موندگار شدیم تقصیر خودمونم بوده 

من حرفی میوفته میگم  دور از حون شما و بچه های دیگه  من حرفم با خودمه 

همیشه میگم  لعنت به اونی ک تز داد و گول زد ( خودشو خانوادش ) لعنت به اونی ک باور کرد و  قبول کرد (خودم‌)

و از همسرت فقط بخواه بگو‌ پول بده لباس لازم دارم پول بده با اسنپ برم ینی جیبش و خالی کن و خودت پس انداز کن  تا به جایی ک میخوای برسی 

مسافرتم دورت بگردم بودجه بندی کن مثلا ماهی پونصد بزار کنار بگو هر وقت جاش قد مسافرت پر شد باشه میریم ولی سوراخ سمبه زیاد داریم کار کن پر کنیم به خواسته من برسیم ک سودش برای جفتمونه بعد هرچی تو بگی ۶ قلو میارم برات مسافرت ماهانه میریم 🤪🤪🤪

من‌متاسفانه داستانم فرق داره من شوهرم یه‌موجود خاصیه ک قلقش فرق داره ما با جنگ اعصاب به خواسته هامون میرسیم گرو کشی داریم همش من قبلا اروم بودم کم خرج بودم الان وحشی شدم خرجم بالا رفته تو ظاهر و تا چیزی ک میخوام و فراهم نکنه دهنش ⚒️⚒️⚒️🔩⚙️ه گاهی میگه کجاس اون بچه گربه  دلبر من میگم ماشین زد بهش ترکید 😂😁 داستان من یکم وحشیانس 😂😂😂

درکت میکنم  شددددیدا 

ولی بیا و با باکس بندی با ریز ریز جم کردن  و تلاش کنیم تا برسیم به هدفامون 

من اگر نمیرم و نمیتونم برم  چون خونه واسه همسرمه ولی اجازه فروش نداره یه قاطی پاتی شده ک حد نداره 🧐

هممون اینحا جم شدیم تا یاد بگیریم چیکار کنیم 

سلام چجوری میخرید؟ من وارد سایت که میشم برای خرید چند سوت طلا میزنه ناموجود

بله گلم

حقانی دیگه نداره

باید از سایت های معتبر دیگه خرید کنید

من طلاسی رو پیدا کردم که حداقل خریدش ۱۰۰ هزار تومن تقریبا میشه ۳۰ سوت طلا

در گوگل سرچ کنید طلاسی

اما ارسال سکه پارسیانشون تنها در تهران هست

اگر ساکن شهر دیگه هستین، خیلی سریع طلایی که خریدید رو میتونید به سایت بفروشید و با قیمت روز، بردارید. که مستقیم به کارت خودتون واریز میشه.

فیلم های آموزشش رو ببینید. به مشاور پشتیبان پیام بدین براتون لینک میفرستن. من خودم ۲۰۰ تومن خرید کردم تا باز پول دستم بیاد.

فقط لطفا اگر عضو شدین، کد دعوت من رو وارد کنید و به بزرگ و کوچک بودن حروف دقت کنید. اینطوری به گمانم به هر دومون سود برسه

AZiDpwLk

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
خانومهایی که برا پس انداز طلا میخرید،خودتون تنها میرید خرید؟ احتمال نمی‌دید طلا رو گرونتر از اون چی ...

من همیشه تنهایی هم رفتم طلا خریدم و هم طلا فروختم و اصلا همسر من کاری به این کارها نداره و تمام کارهای مربوط به پس انداز در خونه ما از طلا خریدن و سرمایه گذاری های دیگه بر عهده خودم هست . 

به چه قییمتی غذاهای ته مونده لقمه میکنید میدید ب همسرتون ب مرور اگر همش،سیبو هویج بخورید بدنتون ضعی ...

منظورم اینه تو کتلت یه مقدار توی کلم پلو با گوشتمم یکم هویج ریختم 

و اینکه منو دخترم اغلب یبوستیم و بدنمون به فیبر هویج نیازمنده

غذای مانده برا منو همسرم اغلب پیش میاد چون من هم شاغلم و هم بچه کوچیک دارم و چاره ای ندارم

برای دخترم ناهارش که مخد از شب قبل میپزم و شام هم جدو جور میزارم یکی برا شامش یکجورم برا ناهر فرداش که تنوع داشته باشه

سلام عزیزم. دیوار جدیدا پولی شده ؟ ی آگهی ماشین داشتم نوشته بود ۱۴۰تومن ؟درسته؟

نه پولی نشده فکر میکنم برای اگهی ماشین و آگهی استخدام باید هزینه کنی

فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵
من همیشه تنهایی هم رفتم طلا خریدم و هم طلا فروختم و اصلا همسر من کاری به این کارها نداره و تمام کاره ...

عالیه👌

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️

رویا جان تاپیک همش شده درباره ی وام ویپاد

اینجا قرار شد درباره ی مدیریت خرج و مخارج صحبت کنیم ، خانما از روش هاشون بگن برای مدریت بهتر خرج و مخارج و همدیگه رو راهنمایی کنیم ، اهدافمونو بگیم، گزارش بدیم، ایده بگیریم و انگیزه بدیم.

لطفا یه تاپیک جداگانه بزنید درباره ی همین ویپاد

۹۰ درصد صفحه های تاپیک جلو رفته فقط بخاطر ویپاد هست!

❤ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستید❤
😐😕 این روش روی همسر من جواب نداده هنوز  ی ده تومن از طرف مامانم دادم تازه بعد یکماه باید یاد ...

عزیزم تا پیارسال این کارت اعتباری رو بانک ملی خیلی راحت میداد ولی من پارسال خیلی پیگیرش بودم ولی هیچ شعبه ای نمیداد ، امسال هم نپرسیدم .

2810