2777
2789
سلام معصومه بانو. من خواننده خاموش بودم  .اسم من مهربونه  عزیزم من کارم فروش اینترنتی &nb ...

عزیزم شما از معصو.مه جان نظر پرسیدی ولیبا اجازت منم نظرمو می دم

عزیزم شما عملکرد خوبی داشتین و با همسرتونم رفیق بودین و این رفاقتتون باعث پیشرفتتون شده چون همسرتون هم درک متقابل داره از همکاری های شما و فدا کاریهاتون

عزیزم از نظر من شما نیاز به پس انداز مخفی نداری

راحت با همسرت مشورت کن و برای درامد خودت و همسرت یه جا برنامه ریزی کن

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوگل جان شما طلا رو کجا نگه میداشتی؟ هفته قبل سه تا خونه تو محلمون دزد زده و طلاها و پولاشون رو برد ...

عزیزم عمده طلا و سکه های من دست مادرم بود

من ۳۵۰ گرم مثلا طلا داشتم

صد گرمش دست خودم 

۲۵۰ گرم دست مادرم چون خونه اونا خیلی امنیت داره

لابی من ۲۴ ساعته و کلی دوربین و نگهبان

اینجوری که در خونتم باز بذاری کسی وارد خونت نمیشه

من جای امن داشتم ولی خب دیگه برای سکه ها یه بخشیش دست خودم بود و میترسیدم

هر بار میزفتم شب بمونم خونه مادرم طلاها و سکه های خودمم میبردم

البته مثلا سه ماه یکبار میرفتم خونه مادرم یه هفته می موندیم

اینم بگم ساختمون ما هم امن هست تا به حال تو این ده سالی که بودم دزد خونه ای رو نزده

ولی بازم اطمینانم به خونه مادرم خیلی خیلی بیشتره 

من دیگه اخرا میترسیدم

اندازه ۲ میلیارد پول طلاها و سکه شده بود

همش میگفتم ما شدیم نگهبان اینا و باید تبدیل بشه

روزی که برای خونه فروختم همه رو نفس کشیدما

فکر کن خدای نکرده یکی بیاد راحت راحت ۲ میلیارد پولی که ریز ریز جمع کردی رو ببره شوک بزرگی میشه

برای همین میگم همیشه بخشی از کار پس اندازه 

بخش بزرگی اینه که جای امن داشته باشی اول

دیدم طرف طلا میخره فامیلش میاد خونش میدزده!!!!

شما اول باید خونت از نظر امنیت و حفاظ و اینها اکی باشه بعد شروع کنی به پس انداز  تا تمام تلاشهات خدای نکرده به باد نره

سلام دوستان صبحتون بخیر  من الان بد جور ذهنم درگیره ، نمیدونم کدوم کار بهتره ، اگه خانمای با ت ...  

من باشم تخت و کمد رو میخرم اما دست دوم تمیز از دیوار. با بقیه طلا دست دوم. تخت و کمد رو یک هفته هرروز بگردی همه اش با هم تا 20 تومن هم پید میشه. یعنی دوتا تخت با دوتا کمد       یا      یک تخت دو طبقه و دوتا کمد

یادت باشه پس انداز کردن دلیلی نشه که بچه هات زیبایی و راحتی زندگی رو نبینن

چند روز پیش یک دحتر بچه با من دعوا میکرد که نباید بچه اورد وقتی پول ندارن مامان بابا. میگفت بابای من حقوق اداره کار میگیرفت اما قسط خونه و ماشین میدادیم و حسرت یک بستنی به دلم بود. یک سوییشرت پول نداشتن بخرن

گلم حواست باشه بچه هات اینطوری پر از حسرت نشن. این بچه برای من یک اینه عبرت شد.

حتی پس انداز هم حدی داره. همونطور که ولخرجی هم حدی داره

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام عزبزم  من بودم حتما این کارو میکردم چون فقط یک سال اول سخته  سال بعد حقوق افزایش پی ...

ممنون از احساس خوبی که بهم دادی 

خیلی استرس دارم و میدونم قراره کلی سختی بکشم اما همین چندساعته پیامای شما خیلی بهم انگیزه داد

طلا موقع فردش با توجه به اینکه از فروشنده هم مالیات کسر میکنن باز هم ضرر داره علاوه بر اینکه خود طلا ...

من‌ تجربه ارز رو‌داشتم

۵۵۰۰ دلار خریدم ولی سودی که سکه و طلا داره اصلا ارز نداره

چون دلار رو همیشه سرکوب میکنن و خود واقعیشو نشون نمیده!!!!

من‌ تجربه ارز رو‌داشتم ۵۵۰۰ دلار خریدم ولی سودی که سکه و طلا داره اصلا ارز نداره چون دلار رو همیشه ...

عزیزم نوشتم یورو و پوند واقعا دلار ریسکه درست میگید اما طلا موقع فروش از سی گرم که بگذره مالیاتش بالاست تقریبا  

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
هرکاری میخوای بکنی بکن کمک کن پول بهش بده ولی حتما ماشینو به نام خودت بزن حتماااااا  بعدِ خرید ...

زن و مرد تو زندگی با هم زحمت میکشن و اگه با هم رو راست باشن نیازی به پس انداز مخفی نیست ... 

برا این خانم پس انداز مخفی لازم نیست ، خودمم همین طورم و با شوهرم هیچ پتهان کاری از هم نداریم ....

پس انداز مخفی برا مه لازم نیست 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
شما چطور به طلای حقانی اعتماد میکنید   من الان رفتم تو محصولات اقتصادی اولین گوشواره چپ حساب ...

گلم طلاهاش اجرتش بالاست

فقط پارسیان و بهار ازادی بخر

کلا هر طلای نویی اجرت داره معمولا 10 12 15 درصد

که ارزش پس انداز ندارن. منتهی ریز و سوت سوتی که جمع شد و سکه خریدی با اون میتونی طلای دست دوم بخری

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم از هر مبلغی ک کم کمش 250 تومن هسو میشه ی سکه پنجاه سوتی پارسیان تا ااااا هر میلیونی ک خودتون د ...

خیلی عالیه. ممنونم که انقدر خوب بهم توضیح دادی. 

من حقوق شوهرم هشت تومنه 😒 به فکر کارم. ولی پسرم پنج سالشه و شیطنت داره. 

عزیزم نوشتم یورو و پوند واقعا دلار ریسکه درست میگید اما طلا موقع فروش از سی گرم که بگذره مالیاتش بال ...

۱۵۰ گرم برای هر کد ملی بهش مالیات تعلق میگیره سکه هم دقیق یادم نیست ۱۰ الی ۱۵ تاس 

یعنی چی؟ 

یعنی خیلی خیلی بی ربط به عنوان تاپیک بود عزیزم لطفا قوانین رو رعایت کنید❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810