2777
2789
ستاره جان طلا نوو دست دوم حق انتخاب داریم درصدش چطوره؟

راستش نمی‌دونم دست دو داره یا نه ولی یه سری کم اجرت هم داره به نسبت اجرتشون خوب بود

آره میتونی معادل طلات سفارش بدی هر چی خواست خودته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گل باجم منم     ۱۲ تومن ویارانه برای خرج خونه هست     از اون دوازده توم ...

سلام.گلم میشه یکم راهنماییم کنی لطفا من ی بچه۲۰ماهه دارم و یدونه بچه هم تو راهی دارم.به همسرم میگه پول بده براشون جمع کنم طلاسکه بخرم پس اندازبشه میگه نه...بنظرتون چیکارکنم؟من بخاطر بچه کوچیک کلاهمه خریدای خونه و...همسرم انجام میده الان قصد دارم خودم انجام بدم چیکارکنم همشو خودم انجام بدم و راضی بشه هرماه مثلا مثل شما۱۲تومن بده برا خرجی ...و نکته دیگه اینکه همسرم ی کارت بهم داده هروقت بخوام شارژش می‌کنه میگه خریدی داری چیزی انجام بده.مثلا در حد دوسه تومن شارژ می‌کنه.همسرم آدم خسیسی نیست و اینکه چطور پس انداز مخفی داشته باشم از پولهایی که بهم میده

آی کاپ دارم ولی سفته کاغذی خواستن.  نمیدونم چرا وقتی یکی از چیزی که خبر داره میاد اینجا میگ ...

شما انگار اعصاب نداری
من چند ساله از رسالت وام میگیرم خواستم راهنمایی کنم برای سفته
خب این طرح و بپرس به کیا تعلق میگیره بگو تا همه متوجه بشن

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
گفتم بیچاره خانوم ❤️ گفت آره ..اون خانوم هم یه ایرادی که داشت 👌 فقط غر میزد جلوی جمع به شوهرش هی م ...

سلااام 

یه سوال 

من الان با کسی در ارتباطم  و قرارمون بر اشنایی ازدواجه و میدونه که من ترجیح میدم خوب همو بشناسیم و درست تصمیم بگیریم  و اینکه اگر دیدیم نمیشه به دلایل منطقی و مهم حاضرم روی احساساتم چشم پوشی کنم، یعنی اینکه حاضرم مدت ها گریه کنم ولی این تصمیم اشتباهو نگیرم 

(من اصلا هیچوقت تو فاز سیاست داشتنو اینا نبودم قبلا) 

خب طرف مقابل ممکنه چه فکری از این بابت بکنه 

که این دختر ادمیه که راحت میشه رهاش کرد؟ 

یا این دختر ادمیه ک تصمیم به این مهمیو سر سری نمیگیره؟ 

ممنون 🌱 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
عزیزم من خیلی اخلاق بدی دادم قناعت میکنم قناعت می کنم به یه بار جوگیر میشم .خرج میکنم فقط .برنامه ری ...

گلم یادت باشه هر مدیریت و خلاقیتی که داری، هزینه اضافه ای که صرفه جویی کردی رو برای خودت برداری

اگرنه تو هی کم خرج میکنی و جیب شوهرت پر تر میشه. اینطوری اخرش دیگه نمیتونی به اندازه نیازت خرج کنی

اون پول صرفه جویی رو هم بلافاصله از گلدان طلای حقانی طلا بخر. 50 سوتی داره به بالا.

جمع کن برای نیاز تو دلیت بفروش

و بعد هم که پول های اضافه ات رو طلا بخری دیگه پولی نمیمونه که خرج بی رویه کنی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

سلام خانمای عزیز من با اینکه شاغل بودم ولی هیچ وقت وام نگرفته بودم پارسال که با این تاپیک آشنا شدم مقداری پول گذاشتم بانک سپه به اسم شوهرم باهاش وام گرفتیم که وام در اومد طلا سر به فلک کشید دوباره همون پول رو گذاشتیم بانک سپه که 200 میلیون وام به نام  من بگیریم که وام  رو شهریورماه  بتونیم بگیریم با پولای قبلی یه ششصد میلیون داریم به نظرتون زمین بگیریم ؟ یا همه رو بدم طلا دست دوم یا طلای آب شده؟

عضو گروه نارنجی بامداد خمار وزن اولیه 70/500 وزن هدف 57 قد 157
سلام دوستان من برای کاری می خوام طلا بفروشم بعد زنگ زدم به یکی از طلافروشایی که ازشون خرید داشتم گفت ...

اگه کاغذ خرید داری و طلاهات سالمن با 2 3 درصد بالای تابلو بذار دیوار

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
گفتم بیچاره خانوم ❤️ گفت آره ..اون خانوم هم یه ایرادی که داشت 👌 فقط غر میزد جلوی جمع به شوهرش هی م ...

سلام عزیزم پس انداز مخفی رو پول نقد نگه داریم یا چی یک حساب مخفی داشته باشیم؟

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
سلااام  یه سوال  من الان با کسی در ارتباطم  و قرارمون بر اشنایی ازدواجه و میدونه که ...

😐😐😐😐😐

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810