2777
2789
مبارک عزیزم 😍 آره شکل خورشید 

سلام معصومه بانو. من خواننده خاموش بودم  .اسم من مهربونه 

عزیزم من کارم فروش اینترنتی  میخوام یه خلاصه اززندگیم بگم خدمتتون وخطامو بگید هروقت تایم ازاد داشتید 

ما سال۹۷ازدواج کردیم  و همسرم  مقداری پول برای خرید خونه داشت

و ماشین  واون زمان به من گفت بیا برات عروسی بگیرم هرچی میخوای برات بگیرم هرچی موند خونه میگیریم 

من قبول نکردم گفتم اول خونه وخلاصه خونه. اول گرفتیم  طبقه چهارم بود بدون اسانسور ولی شروع خوبی بود 

منم کار اینترنتی  خواستم شروع کنم همسزم  قبول نمیکرد بهش گفتم اجازه بده یه هفته انجام بدم راضی نبودی انجام نمیدم 

که قبول کرد و دید درامد دارم دیگه چیزی نگفت 

خیلی برای کارم زحمت کشیدم خیلی  و تونستم اون موقع نزدیک ۵۰تا۶۰پول جم کنم 

همسرمم یه مقدار داشت. هنوز خونه گرون نشده بود وما رفتیم محله بهتر و طبقه دوم و متراژ۷۰متری گرفتیم ولی ماشین فروختیم 

وکارمو ادامه دادم  یه مقدار پولی که داشتم به اضافه طلاهام  گذاشتیم  و دوباره ماشین گرفتیم که بگم ماشین فقط اسم منه 

واین خونه جدیدمون یکم مشکلات سندی داره که کاراش درست بشه  گفته مقداریش میزنه اسم من 

الانم کار میکنم ولی فروش خیلی ضعیف شده و اینکه 

پس انداز مخفی نداشتم 

ازوقتی مطالب شمارو خوندم. یک گرمی پارسیان .یه سیصد سوتی  گرفتم  پنهانی

یه قرعه ۵تومنی دارم میخوام دراومد اونم طلا بگیرم بزارم کنار

میخوایم ماشینمون عوض کنیم  ایکس۲۲بگیریم  معصومه جان ولی سایت بازنشده. اقساطی میخوایم بگیریم 

به نظرت اگر سایت باز شد من طلاها بهش کمک کنم اگر کم اورد؟

اینم بگم که ماشین میخوایم به کمک فروش ماشین و صدمیلیون قرض ازخواهرشوهربگیریم

میدونم طولانی شد شرمنده 

ممنونم که وقت گذاشتیدبا چشمان زیباتون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من دیوار رو این چند روزه چک کردم الان مثلا با یک و نیم میلیارد تو کرج میشه صاحب خونه شد  ...

عزدزم پنج سال اخیر رشد طلا حتی از ملک هم بیشتر بوده 

پس فقط پولهاتو تبدیل کن به طلا و جای امنی نگهداریش کن

اصلا هم به خودت درمورد قیمتها استرس نده

کم کم خونه رو میخری

فقط مداومت داشته باش در پسانداز طلایی

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
سلام معصومه بانو. من خواننده خاموش بودم  .اسم من مهربونه  عزیزم من کارم فروش اینترنتی &nb ...

هرکاری میخوای بکنی بکن کمک کن پول بهش بده ولی حتما ماشینو به نام خودت بزن حتماااااا 

بعدِ خریدِ ماشین دیگه خداروشکر هم خونت خوبه هم ماشینت شروع کن به پول جمع کردن برای خودت به شوهرتم نگو.... 

یه خانوم زرنگو باسیاست همیشه قایمکی پول پس انداز میکنه،هروقتم خواستی به شوهرت پول قرض بدی نگو بیا این پولو من جمع کردم بگو بزار ببینم میتونم از کسی قرض بگیرم کارت راه بیوفته!بعد با خواهری مادری یا کسی دست به یکی کن که مثلا پولِ اونه تا شوهرت مجبور بشه پولو برگردونه،نزار خیال کنه هروقت کم بیاره تو هستی

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
عزدزم پنج سال اخیر رشد طلا حتی از ملک هم بیشتر بوده  پس فقط پولهاتو تبدیل کن به طلا و جای ا ...

شنیدین میخوان واسه طلا مالیات بگیرن؟ 

من دیروز شنیدم

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
بچه ها من دیوار رو این چند روزه چک کردم الان مثلا با یک و نیم میلیارد تو کرج میشه صاحب خونه شد  ...

سلامم 

روکی جان ازت بعیده این همه یاس و ناامیدی 😠😠

قرار نیست شما بدونی و تعیین کنی ک چطوری و با چ درآمد و با چ پولی باید صاحب خونه، ملک، ماشین و غیره بشی

قراره بنده خدا فقط تلاششو بکنه و ب هرآنچه ک بهش

اعتقاد و ایمان کامل داره از انرژی مثبت گرفته تا کائنات و.. 

نشون بده ب قووول معروف

فقط باید بگه از من حرکت از خدا برکت

مطمئن باش ما تا 100 سال دیگه هم بخوایم مثل شما

با این حساب و کتاب درآمد ناچیزمون ب فکر خرید 

خونه باشیم امکان پذیر نیست و نخواهد بود چون میزان حقوق با تورم همخوانی نداره

ما داریم تلاش می‌کنیم ک با کمک این درآمد راه رو بازتر کنیم

مثل همین خرید طلا

تبدیل طلا ب ماشین

و تبدیلای دیگه ک مطمئنن مطابق با تلاش و ایمانمون

سر راهمون قرار میگیره

یعنی با پول بازی کنیم تا ب هدف برسیم

و همیشه باور داشته باشیم

ما انسانها همیشه برای کارهای بزرگ کارهای زیادی میتونیم انجام بدیم حتی کاری ک باورش برامون سخته پس برای کارهای بزرگ باید قدرتمون رو زیاد کنیم

ی مثال براتون بگم از موقعه ای ک بخوایم کاری کنیم چطور قدرتمون خودنمایی میکنه فقط کافیه بخواهیم

من ی زن داداش دارم بشدت یعنی بشدت ریزه میزه

کم جون و ضعیف یعنی ببینید فکر میکنی بچه کلاس چهارم باشه با قد و وزنی کوچلو مچلو  جوری ک میگی بهش دست بزنم میشکنه

ی بار داداشم میره ماموریت 

زنداداشم پسر کوچیکش چهاردست و پا میره  میخوابونش و با پسر بزرگش میره حموم 

پسر رو میشوره میخواد بفرسته بیرون ک متوجه میشه در حموم قفل شده و در باز نمیشه

هر چی زور میزنه در باز نمیشه پسر کوچیکه بیدار میشه و شروع میکنه تو خونه چهار دست و پا رفتن و گریه کردن  و زندادادشم  کاری ازش برنمیاد داد و بیدادشون هم ب جایی نمیرسه تو اون لحظه زندادشتم بخاطر بچه کوچیکه ک هم گریه میکنه و هم میترسه ک مبادا اتفاقی براش بیفته

میشه سوپرمن 😂

تصور کنید میشینه کف حموم پاهاش رو از دوطرف میچسبونه ب دیوار و با دستش لبه ی در رو میکشه ب حدی فشار میده و قدرتش فوران میکنه ک در میشکنه و پسرش رو از قسمت شکسته می‌فرسته بیرون بهش میگه برو همسایه رو صدا کن بیاد

اتفاقی بود عجیب خودش تا چن هفته بدنش گرفت و درد داشت و هیچ کی باورش نمیشد این در رو این ی ذره آدم شکونده باشه

ولی تونسته بود مانع رو بشکنه ک هم خودش ب آرامش برسه و بچش رو درآغوش بگیره هم فرزندش درآغوشش آروم بشه

مثالش ب پس انداز و امورمالی هیچ ارتباطی نداشت

ولی نیروی قدرت و خواستن رو تو شرایط سخت خیلی خوب میشه ازش متوجه شد

اگر شرایطت برای خرید پوشک اکی هست ،خودتو درگیر این ماجراها نکن عزیزم بارداری و زایمان به اندازه ی ک ...

چه ایده خوبی😍 یک دنیا ممنون عزیزم 

پس بهترین راهش اینه در طول روز گاهی باز بذارمش بچه هم راحت باشه 

آروم باش ، صبور و آهسته پیش برو خالص باش❤️
شنیدین میخوان واسه طلا مالیات بگیرن؟  من دیروز شنیدم

شنیدن نداره گلم

کل بازار طلای تهران چندین هفته اس تعطیلن و در اعتصاب کامل هستن 

ببینیم نتیجه  چی میشه

بعدم برای مبالغ بالاست 

نه این خورده پولها

نگران نباشین

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

بچه ها یه سوال داشتم من چندتا پارسیان دارم حدودا ۶ میلیون میشه به نظرتون بفروشم به همون مقدار طلا بگیرم یا فعلا پارسیان نگه دارم؟

امیدوارم اتفاقای خوب واسمون رقم بخوره    
فقط ای کاش پس انداز۲ هم برگرده من حدودداشتم ازاول تاپیک همه مطالبومیخوندم خیلی مونده ازش🥲🥲🥲🥲

منم ۲ رو ذخیره کردم بودم، الان ۳ رو دیدم گفتم وا چرا ۳ هم زدن😐 نگو ۲ ترکیده بوده🥲😂

تجربه ثابت کرده اینایی که الکی الکی اسم آزادی رو به زبونشون میارن از همه بیرحم تر و وحشی ترن با اسانس عقده ای💀 "اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁

عزیزم شما خودت داری میگی 50گرم طلا میخری خوب اگر خونه گرون تر بشه طلاهات هم گرون شده . 

و‌ روکین جان شما ببین برا خرید 1500خونه چند گرم طلا لازم داری به فرض300گرم .و شما اول پس انداز کردن هستی و طلاهای کوچولو که میخری به چشمت هم نمیاد ولی بزار یک سال دیگه نگاهشون کن خودت هم تعجب میکنی چجوری این مقدار جمع کردی و اینکه شما سعی کن خونه ای پیدا کنی با اجاره کمتر .و با وام های ویپاد سعی کن طلا بخری. 

شنیدن نداره گلم کل بازار طلای تهران چندین هفته اس تعطیلن و در اعتصاب کامل هستن  ببینیم نتی ...

آخه میگن هرکی طلا داره باید اعلام کنه مثلا من اینقد طلا دارم تا ثبت بشه و اگه کمتر بگه بعدن دیگه نمیتونه بفروشه طلاشو 

میگن این اتفاق باعث میشه طلا بیاد پایین.... 

دلارو یورو بهتر نیست برای سرمایه گذاری بنظرتون؟

گره با توکل باز میشه خواهر من به زور ۸۰۰ داشت ولی خونه ۱۸۰۰ خرید 😄الانم با یه قسط و قرض میگذرونه ولی بازم وضع زندگیش خوبه باور کن یعنی تا خرخره هم زیر قرض نیست. تلاش کن ولی ناامید نشو. هدف های کوچیک بزار همین طلا خریدن با تیک خوردن هر کدوم خوشحال باش و امیدوار

از الان هی به هدف بزرگت نگاه کنی معلومه که ناامید میشی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام دوستان  ما میخوایم خونه بخریم حقوق و قسط مسکن تقریبا برابره  با وام به راحتی میتونی ...

سلام عزبزم 

من بودم حتما این کارو میکردم چون فقط یک سال اول سخته 

سال بعد حقوق افزایش پیدا میکنه متاسفانه تورم بیشتر میشه و دیگه مبلغ قسط خیلی کمتر به چشم میاد 

درسته بچه کوچیک داشتن و همزمان باردار بودن هزینه زیادی تو زندگی میطلبه ولی این برای شما یه چالشه 

هزینه گوشت و مرغ که زیاده رو بن دارید / یارانه هم اندکه ولی هست / کمک مادرتون هم هست 

فقط تصمیم تون و قطعی بگیرید و یا علی بگید و یکسال سخت و بدونید پیش رو دارید ولییییی مزه این سختی خیلی خیلی شیرینه 

هر جا خسته شدید و کم آوردید به دستاورد مهمی که داشتید فکر کنید 

سلام دوست عزیز میشه برام توضیح دقیق بدین من هیچی از پارسیان یا ۵۰ سوت یا ... نمیدونم یا چه طلا فروشی ...

عزیزم قبل از هرچیز این که حتمن از یه جای مطمئن خرید کنید وسعی کنید به خودشون بفروشید.

پارسیان همون طلای ۱۸ عیار هست که در سوت های پایین موجوده.

همونطور که میدونید یک گرم معادل ۱۰۰۰سوت هست .

سوال دیگه ای هست درخدمتم.

2810