سلامم
روکی جان ازت بعیده این همه یاس و ناامیدی 😠😠
قرار نیست شما بدونی و تعیین کنی ک چطوری و با چ درآمد و با چ پولی باید صاحب خونه، ملک، ماشین و غیره بشی
قراره بنده خدا فقط تلاششو بکنه و ب هرآنچه ک بهش
اعتقاد و ایمان کامل داره از انرژی مثبت گرفته تا کائنات و..
نشون بده ب قووول معروف
فقط باید بگه از من حرکت از خدا برکت
مطمئن باش ما تا 100 سال دیگه هم بخوایم مثل شما
با این حساب و کتاب درآمد ناچیزمون ب فکر خرید
خونه باشیم امکان پذیر نیست و نخواهد بود چون میزان حقوق با تورم همخوانی نداره
ما داریم تلاش میکنیم ک با کمک این درآمد راه رو بازتر کنیم
مثل همین خرید طلا
تبدیل طلا ب ماشین
و تبدیلای دیگه ک مطمئنن مطابق با تلاش و ایمانمون
سر راهمون قرار میگیره
یعنی با پول بازی کنیم تا ب هدف برسیم
و همیشه باور داشته باشیم
ما انسانها همیشه برای کارهای بزرگ کارهای زیادی میتونیم انجام بدیم حتی کاری ک باورش برامون سخته پس برای کارهای بزرگ باید قدرتمون رو زیاد کنیم
ی مثال براتون بگم از موقعه ای ک بخوایم کاری کنیم چطور قدرتمون خودنمایی میکنه فقط کافیه بخواهیم
من ی زن داداش دارم بشدت یعنی بشدت ریزه میزه
کم جون و ضعیف یعنی ببینید فکر میکنی بچه کلاس چهارم باشه با قد و وزنی کوچلو مچلو جوری ک میگی بهش دست بزنم میشکنه
ی بار داداشم میره ماموریت
زنداداشم پسر کوچیکش چهاردست و پا میره میخوابونش و با پسر بزرگش میره حموم
پسر رو میشوره میخواد بفرسته بیرون ک متوجه میشه در حموم قفل شده و در باز نمیشه
هر چی زور میزنه در باز نمیشه پسر کوچیکه بیدار میشه و شروع میکنه تو خونه چهار دست و پا رفتن و گریه کردن و زندادادشم کاری ازش برنمیاد داد و بیدادشون هم ب جایی نمیرسه تو اون لحظه زندادشتم بخاطر بچه کوچیکه ک هم گریه میکنه و هم میترسه ک مبادا اتفاقی براش بیفته
میشه سوپرمن 😂
تصور کنید میشینه کف حموم پاهاش رو از دوطرف میچسبونه ب دیوار و با دستش لبه ی در رو میکشه ب حدی فشار میده و قدرتش فوران میکنه ک در میشکنه و پسرش رو از قسمت شکسته میفرسته بیرون بهش میگه برو همسایه رو صدا کن بیاد
اتفاقی بود عجیب خودش تا چن هفته بدنش گرفت و درد داشت و هیچ کی باورش نمیشد این در رو این ی ذره آدم شکونده باشه
ولی تونسته بود مانع رو بشکنه ک هم خودش ب آرامش برسه و بچش رو درآغوش بگیره هم فرزندش درآغوشش آروم بشه
مثالش ب پس انداز و امورمالی هیچ ارتباطی نداشت
ولی نیروی قدرت و خواستن رو تو شرایط سخت خیلی خوب میشه ازش متوجه شد