2777
2789
بچه ها من دیوار رو این چند روزه چک کردم الان مثلا با یک و نیم میلیارد تو کرج میشه صاحب خونه شد  ...

عزیزم یعنی توی 5 سال یک میلیاردش رو جمع میکنی دو تا وام هم بگیر یک و نیم میلیاردت جور میشه

توی این سالها هر چه قیمت ملک بالا بره طلای شما هم ارزش بالا میره

خدایا به خاطر تمام داده هات شکر

بزرگترین تغییر من مال زمانی بود که تو نی نی س ایت مطالب گروه یک خانمی به نام س اغر رو می خوندم 

اما با رویا جون دیگه سفت و سخت پیش رفتم چون دیدم با قدم های کوچیک اما مستمر میشه تغییرات بزرگ داشت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا برنامت چیه واسه ابن پول خوردا . چکارشون میکنی؟ به منم بگو بلکه آدم شم درست خرج کنم🥺😁

عزیزم چندهفته پیش موفق شدم باپس اندازمخفی که داشتم یه پلاک طلای شکسته خریدم واولین طلای مخفیم بود😍😍😍وقبل اون نقدنگه مییداشتم😔😔 اماازدوستان اینجاومعصومه عزیزتبدیل کردنویادگرفتم الانم بازجمع میکنم همین پولای خردوتابازم انشالله طلابخرم 😍😍😍😍

سال بعد خونه گرون میشه درست ولی شمام پولهات به تومن نیست خونه گرون بشه طلاهای ذخیره ات هم گرونتر میش ...

سوگل جان شما طلا رو کجا نگه میداشتی؟

هفته قبل سه تا خونه تو محلمون دزد زده و طلاها و پولاشون رو برده 

یه هفته ست خیییلی استرس دارم با اینکه طلای زیادی ندارم😅 ولی برای همونم کلی زحمت کشیدم

سلام دوست جونا يه مشورت ميخوام من يه پولي جورد كردم ميخوام طلاي مخفي بخرم ولي همسرم خيييييلللييييي ب ...

من پیشنهاد میدم اما تصمیم با خودته 

حتما که نباید پاشی بری بیرون 

۱با کد بورسی همونو عیار بخر تا زیاد بشه و موقعیت بیرون پیش بیاد

۲از پیج مهر گلد شمش بخر از ۱۰۰سوتی داره به بالا

از حقانی وگلدون طلا خرید کن بعد سفارش بده 

ودر آخر همون پیاده روی وقدم زدن😅

دوستان من خیلی خیلی خیلی حواسم رو روی مخارج ریز جمع کردم 

هر بار ما به تفاوت رو به قول معصومه جون بر می دارم چون هنر من هست که اون پول پس انداز شده 

حالا اون پول مبلغ خوبی شده منم می خوام باهاش برم بوتاکس بزنم 

واقعا ممنون که دانسته ها رو اینجا با دیگران به اشتراک می ذارید 

من که خیلی ازتون یاد می گیرم 

همیشه زنگ میزنه ب پسرا زنگ عادی نه ۱۵بار در روز معمولشه  ب عروسا ک اره چ خبر مراقب پسرام باشی ...

عزیزم خیلی نکاتی ک میگی آموزنده س و نکات رفتاری رو خوب تحلیل میکنی و سیاست ها رو برمیشماری ...❤

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
روکین جان از صبح تا حالا فکرم درگیره شما گفتی امسال ۵۰ گرم طلا بخریم تا ان شاءالله تا ۵ سال دیگه ک ...

طلا موقع فردش با توجه به اینکه از فروشنده هم مالیات کسر میکنن باز هم ضرر داره علاوه بر اینکه خود طلا هم یک مقدار اجرت داره حتی همون کم اجرتش سعی کنید ریالتون رو به ارز تبدیل کنید پوند و یورو همیشه  روند سعودی دارن و موقع تبدیل هم نه ضرر نه مالیات قراره بدین من سالهاست پولامو ارز میکنم قبلا طلا میخریدم اما متوجه شدم بازم مقداری ضرر توش هست 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
پول پیش ک مال من نیست فدات شم  از الان برادرم میگن به پسرا صد نیرسه به دخترا ۵۰  و ...

یک سری وام ها هست که خود سند خونه می‌ره تو رهن بانک و دیگه نیاز به ضامن نیست 

اگر بتونی خونه وام دار پیدا کنی که خوبه 

بیست متر زیر زمین هم باشه خوبه فقط از یک جا شروع کن

واقعا به کمک نیاز دارم

تگش کن سوال بپرسی کمک میکنه❤️عریزم تاپیک گزیده هاروبخونی معصومه جون گفتن  اوایل زندگی حتی باوجودبچه چه سختیایی روتحمل کردن تاخداروشکرالان به نقطه امن رسیدن..دوستانه دیگه هم هستن که شرایطشون همچین گل وبلبل نبوده اوایل..

بنظرم به همسرت امید بده که کنارهم میتونین تحمل کنین این یکی دوسالو🙂وبگیرین خونه رو

گلم‌منظورم‌همون‌شما بودید😄

جون دلم بفرما عزیزززم 

فکر کردم با معصومه جون کار داشتید

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام دوستان.تاپیک جدید مبارک😍 پول قلک هفتگی گروه که دیروزشد۶۶۰تومن+۱۰۰که از کسی میخواستم امروز واس ...

سلام مبارکتون باشه ببخشید سکه پارسیان وقتی می‌خرید طلا فروش چقدر روش میکشه

خیلی دوستت دارم همسر عزیزم تو بهترین هدیه ی خدایی برای من زندگیم وقتی قشنگ تر شد که دخترم به جمع دو نفرمون اضافه شد...همه بهم میگن خیلی صبوری واسه همین اسم کاربری مو گذاشتم صبور...دوستتون دارم عزیزای دل
بچه ها من دیوار رو این چند روزه چک کردم الان مثلا با یک و نیم میلیارد تو کرج میشه صاحب خونه شد  ...

قربون خدا برم بخواد جور کنه ها زمینو زمانو وادار میکنه کارت راه بیوفته منم اعتقاد نداشتمو برام غیرقابل باور بود که خونه دار بشم تا اینکه ۳سال پیش یه قرعه کشی ده ملیونی اسمم دراومد تصمیم گرفتم چرخ صنعتی بخرم یهو برادرشوهرم گفت چرا خونه نمیخرید؟من زدم زیرخنده گفتم با ده میلیون؟ 

گفت خب رهن خونتون هست ماشینتون هست ماهم کمک میکنیم شاید باورت نشه همه تا جایی که میتونستن کمک کردن انگاری گلریزون بود🤭 یه برادرشوهرم ۱۵ تومن داد اونیکی ده تومن مادرشوهرم ۶۰ م مامانم اینا ۵۰ تومن خالم ۱۰ تومن و... واممون درعرض یک هفته جور شد و من فقط تو شُک بودم روزیم که اسباب کشی داشتیم من بازم فکر میکردم که دارم خواب میبینم باورم نمیشد.... 

ولی اینم بگما من خیلی دعا میکردم ختم های مختلف ذکر میگفتم بالاخره یجا خدا صدامونو میشنوه،هرچند که همیشه میشنوه ولی ما حکمت کارهای خدارو نمیدونیم

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
2810