2777
2789

سلام دوستان بیاین از کار اقتصادی که امروز انجام دادم براتون بگم😉 : شوهرم میخواست برای کارگرای زمین پدرشوهرم غذا ببره اومد خونه گفت ۱۰ نفرن و نزدیک دو میلیون پول غذاشون میشه من هم چون از اینجا روشهای درآمدزایی رو یاد گرفتم💰 گفتم خب چه کاریه این همه پول به رستوران بدی من غذا میپزم دو میلیون رو بده به من😋 ، بعد شوهرم گفت چی میپزی گفتم برنج خونه داریم مرغ هم بگیر پلو و مرغ میپزم🍗  ،  دیدم گفت خب چی گیرم میاد هم پول مرغ بدم هم دو میلیون بدم به تو ، گفتم خب یک میلیون بده اصلا ۵۰۰ هم بدی راضیم😎

بعدمیدونید چی گفت 🙄

،گفت برو خدا روزیت رو جای دیگه بده من همون غذا از بیرون بگیرم راحتترم😟

اینم از کار اقتصادی من😂 خلاصه الان خودمون هم موندیم گرسنه شامم نداریم بخوریم🙈

دوستانه جان ❤️  شب خوش و خوب 🙏❤️ تعدادی از دوستان مطرح میکنن که  مشاغلی بهشون معر ...

خیلیم عالی

ادامه اش بگم ک میتونن مربی رقص بشن

میتونن غریق نجات بشن

هرکس ایده ای به ذهنش رسید بگه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم میتونم بپرسم چرا ماشین میخاستن بزنن به نام مادرشون؟ 

سلام گلم 

من فکر کردم بخاطر اینکه ترس از مهریه داره یا شاید نمیخواد چیزی به اسم من باشه و اینا 

بخاطر اینکه میدونستم خواهراش پشت سرم چقدر حرف در میارن یکم بحث مون بالا گرفت 

ولی درنهایت گفت که بخاطر طرح ثبت نام خوردو های مادران نمیخواستم به اسم تو بزنم که بعدا بتونیم از ایران خودرو هم بگیریم 

بهرحال هرچی بود تموم شد😂 

الان رویا جون دعوامون میکنه که چرا بحث متفرقه کردیم 

ببخشید رویا جان

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

سلام به همه عزیزان .

ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها و دهه کرامت بر همه عزیزان مبارک و پر خیر باشه ان شاالله. 

روز دختر هم بر همه دختران قدیمی و جدید مبارک باد

تعجیل در فرج مولامون صاحب الزمان صلوات❤❤❤
سلام خواهرای گلم  ی نظری ازتون میخوام بپرسم  بچه میوه فروشی کنار خونه ما باقلا بهمون مید ...

بنظر من ک عالیه

همسایه قبلی ما از همین کار شروع کرد

شناخته شد

بهش کارای بهتر هم دادن و درامدش افزایش پیدا کرد

باید زرنگ باشی 

حالا همسرم میگه که من ولخرجم و نمی تونم مدیریت کنم مثلا الان من نزدیک زایمانمه .میخوام برم بیمارستان ...

سلام عزیزم 🌹 

از بس خرج نکردی عادت کرده

خرج خودش رو جر ضروریات حساب میکنه و ب چشمش نمیاد

چون تا حالا خرج نکردی و از هرچیزی زدی

الااااااااان وقتشه برای زایمانت از هیچ چیزی نگذری

برو لباس نوازد بخر  جنس خوبم میخری حتی اگه جنسش خوب نبود اونی ک گرونتر بود رو انتخاب میکنی

حتما ماما بگیر 

حتما اتاق خصوصی بگیر

در حال حاضر اینا خرجهایی هستن ک این آقای از خودراضی مجبور ب پرداختشون هست و باید پرداخت کنه

فعلا ب فکر پس انداز نباش ب فکر این باش

ک خرج کنی و برات خرج کنه و خرج کردنت ب چشمش بیاد ن اینکه اون برای خودش پادشاهی کنه و شما رو سرباز و دژبان خونش ب حساب بیاره

تمام اینا رو با عصبانیت براتون نوشتم

با عصبانیت بخون تا یا بگیری با همچین مردی چگونه باید رفتار کرد

فعلا سعی کن با سیاست وادارش کنی برای زایمانت خرج کنه فقط دعوا موا راه ننداز 

دوستان همیشه در تلاش باشید با پنبه سر ببرید ن با دادو هورار کردن الکی

سلام عزیزم 🌹  از بس خرج نکردی عادت کرده خرج خودش رو جر ضروریات حساب میکنه و ب چشمش نمی ...

قشنگ عصبانیتتونو درک کردم 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
حالا همسرم میگه که من ولخرجم و نمی تونم مدیریت کنم مثلا الان من نزدیک زایمانمه .میخوام برم بیمارستان ...

ببخشید از هزینه سلامت که نمی‌زنن تا پول پس انداز کنن 

شما اصلا این قضیه رو اشتباه متوجه شدین 

حالا کار به قضیه وسایل نی نی و استفاده از از لباس اون یکی بچه ندارم 

اما برای زایمان هم بیمارستان خوب برو هم ماما بگیر وهم هر کار دیگه لازمه انجام بده چون مستقیم به سلامتی شما وبچه مربوط میشه 

ولاااا بخداااااا من میگم آدما با شکم خالی هم با مرد زندگیش کنار بیاد درصورتی ک مردم درک د ...

امیدوارم ما زنا اول قدر خودمونو بدونیم اینجوری هم همسر هم بچه قدرمونو میدونن

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
گلم وام فرزند اوری ۹۰میلیونه ،۲۲خریدمش به صورت خام آماده به ضامن هم ۲۵ میلیون که اشتباه کردم اماده ...

شما کدوم شهرین که بانک سپه اینجوری وام میده؟اخه من شهر خودمون رفتم گفت نه این طرح تموم شده

دختراااا من امروز یدونه انگشتر خریدممممم😍😍😍😍😍😍

وزنش پنج گرم و ششصد سوت

نو هم بود

برام هفت درصد حساب کرد

قیمت طلا صبح ۳۴۱۰  هزار بود

قیمت کلش شد بیست میلیون و پونصد هزار تومان

امروز سرکار ک خسته میشدم هی نگاش میکردم هی با عشق مجدد کار میکردم😍😍😍😛

من این خریدمو مدیون معصومه جون هستم ک دیدم رفته طلا خریده منم یهویی دلم طلا خواست

(( فقط من چون شاغلم و خیلی توی چشم هستم و انگشترو استفاده میکنم نمیتونم عکسشو بزارم .))شرمنده

دوستای خوشگل دوستان عزیز من و یه راهنمایی میکنید خیلی ساله ذهنم و درگیر کرده  من یه عمل میخوا ...

این عمل عوارض خاص خودشم داره

راه علمی دیگه ای نداره؟رژیم مثلا

بعدم طلا جمع کردن بنظرم بهترین راهه

سلام بله میگیره منم خانه دار بودم و بهم وام فوری داد

سلام عزیزم نیاز به معدل یا سپرده داره این وام؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
2810