2777
2789
بچه ها من دیگه برم آماده بشم به باشگاه دخترا 😉 انشالله میام میخونم 👌 ببخشید خیلی از ریپلای ...

چه جوری ل ز همسرم پول بیشتری بگیرم  و پس انداز کنم.یا بگم چقدر ماهانه بهم بده اگه قبول کنه.من الان هر کاری بخوام انجام بدم همون موقع ازش میگیرم و خرج میشه جوری که همیشه کارتم خالیه.الان تو راهی دارم دلم میخواد به دنیا بیاد یه کار خونگی که سرمایه نخواد راه بندازم و حداقل ماهی دو میلیون داشته باشم

سلام دوستان من امروزبرای ویپاد هرکاری کردم تا مرحله چهره رفتم میگه درخواست تطابق چهره انجام نگردید ب ...

دوباره امتحان کن،بدون ارایش و ساده باشه وثل عکس کارت ملی تا تایید بشه،

بی زحمت اگه خواستی کد دعوت من رو بزن ممنون

NMDTZF

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمای گل... نمیدونم بگم یا نگم ولی یه چیزی خیلی رو این مدت رو اعصابمه... یه مدت از اسفندپارسال ک شروع به پس انداز کردم ماشاالله 9گرم طلا مخفی تا این ماه جم کردم.. اما   این ماه یه وامی تونستم بگیرم در حد 15تومن(رسالت) با قسط ماهی 750تومن..9تومن این وامو واس خودم مانتو و شلوار اداری و کلی لباس واس خودم گرفتم.. یه دوره کراتین هم ثبت نام کردم... الان همش عذاب وجدان دارم میگم میتونستم طلا بگیرم ال بل از این حرفا.. یکی بیاد آرومم کنه بگه کجای کارم اشتباه بوده🤕☹️🤦‍♀️حداقل حس عذاب وجدانم برطرف بشه☹️

بهمن سال ۱۴۰۱ من بابت همون شغل سوممون کار گرفتم که تهران بود، خب خیلی اذیت شدیم یه پامون اونور بود ز ...

ماشالله..مبارکه الهی ب خوشی باشه و پررررر از خیر و برکت و نور

خدا میدونه چقدر کیف کردم.تبریک میگم بانو.هزار بار مبارکتون باشه❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

چشم به راه...
دوباره امتحان کن،بدون ارایش و ساده باشه وثل عکس کارت ملی تا تایید بشه، بی زحمت اگه خواستی کد دعوت م ...

فدات عزیزم بخدااگ آرایش داشتم ساده ساده گفتم لابد مشکل داره بامن من که اصلا فرق نکردم 🤭😄😄چشم گلم حتمن ببینم میشه دوباره امتحان میکنم

خانمای گل... نمیدونم بگم یا نگم ولی یه چیزی خیلی رو این مدت رو اعصابمه... یه مدت از اسفندپارسال ک شر ...

۹تومن زیاده اخه برا لباس و اینا 

من بودم حداقل ۵تومنشو میدادم طلا یعنی حداقل ها

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
عزیزم به جای طلا فروختن وقتی مادرشوهرتون ۲۰۰تومن رو داد از همون۲۴بهش بدین بعد وقتی که وامتون جور شد ...

خب مشکل همینه دیگ ،چون برادرشوهر بدحسابه اول کار ۲۴ رو ازش گرفت  میگه شمام باید اول کار یجا ۲۴ رو بدین و پول هم تو حساب خودش نگه میداره مادرشوهرجان بعد امتیاز رو انتقال میده.بعععله اینجوریاس کلاه سرش نمیره😂😂😂😂

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
قربونت برم منظور از اینکه میگی طلا بفروشم بذارم روش یعنی چی ؟ یعنی میخوای بیشتر از دویست بذاری بانک ...

معصومه جون مادرشوهرم میگه ۲۰۰ میلیون ۶ ماه میدم دستت سودش رو بهم بده ک میشه ۲۴ میلیون

اما من ندارم الان ۲۴ میلیون ،باید طلا بفروشم .

و اینکه میگه همین اول و یجا سود پول رو میخوام چون برا بچه های دیگش هم روال همین بوده و پول رو تو حساب خودش میخوابونه و امتیاز وام رو انتقال میده برا ما.

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
چه جوری ل ز همسرم پول بیشتری بگیرم  و پس انداز کنم.یا بگم چقدر ماهانه بهم بده اگه قبول کنه.من ا ...

خب عزیزم شما اول باید به فکر پس انداز مخفی باشی

اگر قناعت ام میکنی لازم نیست همسرت بدونه

من خودم مثلا میرم ترمیم ناخن مبلغ دقیق رو همسرم نمیدونه و یا حتی اصلاح صورت رنگ یا غیره یه مقدار ازش میگیرم ک چیزی ام برا خودم بمونه و میره پس انداز مخفی

ما خونمون ویلایی هست دیشب همسرم خاست ماشین رو ببره کارواش گفتم خودم میشورم پولشو بزن به کارتم چون قصد داشتم حیاط رو بشورم یه آب و کف و یه ابکشی ماشین رو کردم وسط حیاط شستن ۳۰۰ تومن گرفتم ازش 🫣🚶🏻‍♀️

.

.

این چند نمونه بود که بازم همش به سیاست خودت برمیگرده🙂🫰🏻

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
مبارکتون باشه😍 دقیقا همینو من گردنی و گوشواره شو دارم  بدون اجرت گرفتم😍

مرسی عزیزم😍😍

اتفاقا گردنی و گوشواره اش هم بود خیلی هم زیبا بود

تصمیم گرفتم سری بعد به امید خدا گردنبندش رو بخرم😍

طلاهای شما هم مبارک باشه❤️ان شاءالله با دل خوش استفاده کنین و هر روز بیشتر و بیشترش کنین😍

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
چه جوری ل ز همسرم پول بیشتری بگیرم  و پس انداز کنم.یا بگم چقدر ماهانه بهم بده اگه قبول کنه.من ا ...

عزیزم  اونجوری که شما تعریف کردی همسرت لارجه برای خودش شما چرا می خوای دقیقا عکس ایشون باشی برخلاف امواج داری شنا می کنی گلم. شما یه خانومی به خدا که باید هزینه هات چند برابر اون باشه . وقتی همسرت برای خودش و ورز ش فقط ۷۰۰ میلیون خرج می کنه. شما الان هزاری هزاری هم پس انداز کنی ایشون میلیونی میلیونی قراره  خرجشون کنه به نظرم شما هم باید هم شان ایشون خرج کنید بسی بالاتر نیاز هات رو بگو و پول هم بیشتر از سابق ازش بگیر بد عادتش نده  . اصلا خودتون کم خرج نشون ندید که پشیمونیش میمونه برات .

منی که مثلا شاغلم و پس‌انداز دارم  از حقوق خودم وگه گاه که خرجی می گیرم برای مخارج آرایشگاه و لباس وآرایشی و

..همسرم حتی یه هزاری هم ولخرجی نمی کنه . درسته یکم بهش فشار میاد جون کلی قسط داره اما همینکه میدونه من خودم پس انداز و خونه و حساب بانکی دارم باز وظیفه ی خودش میدونه که در حد لباس وآرایشگاه و...خرج کنه راضیم . من البته مراعاتشو می کنم اما خودشون گاها شده خرید داشتن اما من و دخترم رو واجب تر دونستن وپول رو به میدادن خرج کنیم .خودش خرید هاش رو به تعویق انداخته برای اینکه ما رو اولویت دیده .

حتی لباس و ایناهم اکثرا کادویی من براش می گیرم ‌و همونا رو انقد سالم و تمیز نگه می داره همیشه لباساش روخودش اتو میکنه  . .مثلا پیراهن از ۳۵ هزار ۷۰ هزارتومن و ۱۵۰ هزار تومن خریدم هنوز دارتشون و استفاده می کنه. همشون هم به مناسبت تولد و روز مرد و.....فقط برای خودش شلوار و کاپشن  کفش میگیره  که اونا رو هم خیلی تمیز استفاده می کنه .

البته کار کردن وپس انداز شخصی بسیار لازم و خیلی هم عالیه اما اینکه کم خرج خودتو نشون بدی اشتباهه .اگر پس اندازی هم کردی مخفی ....تنها راه پس انداز کردن برای شما همون خرج تراشی در ظاهر و سر وضع و لباس هست که پول بیشتری ازش بگیری 

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
خب عزیزم شما اول باید به فکر پس انداز مخفی باشی اگر قناعت ام میکنی لازم نیست همسرت بدونه من ...

منم همین کار میخوام بکنم ولی جدیدا پولی که همسرم میده دقیق همونقدکه لازم دارم و  خرج میشه چیزی برای خودم نمی مونه .این کارواش و پسر منم ۸ سالشه میره ماشین باباشو میشوره و پول کارواش از بابا ش می گیره😍من نمی دونم چه جوری بیشتر بگیرم مثلا ماهی ۵ میلیون و فقط پس انداز کنم

سلام عزیزم وام یک تومنی باید یک تومن هم خودتون تو حساب داشته باشین تا بتونین استفاده کنین بقیه مبال ...

دوست عزیز سلام 

این ویپاد..... اگه وام یه تومنی رو همون ۴روز پرداخت کنی باز هم سود و کارمزدش میگیره؟ 

مثلا فک کن یه نفر این پول های یک و دو نخواد. 

و بخواد سریع پرداخت کنه این مبلغ ها و مبلغ های بیشتر بگیره

سود و کارمزد برا هر وام کم میشه؟ 

@مامان_سبحان7    

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
عزیزم  اونجوری که شما تعریف کردی همسرت لارجه برای خودش شما چرا می خوای دقیقا عکس ایشون باشی برخ ...

حالا همسرم میگه که من ولخرجم و نمی تونم مدیریت کنم مثلا الان من نزدیک زایمانمه .میخوام برم بیمارستان دولتی که هزینه بیمارستان نداشته باشیم.یا برای نی نی ۱ تومن لباس و کیف خریدم.و میخوام از وسایل پسر اولم استفاده کنم .ماما همراه نمی خوام بگیرم.و تا جایی که بتونم میخوام هزینه اضافی نداشته باشیم.الان چه جوری بهش بگم من این خرج هارو نمی کنم پولشو بده پس انداز کنیم

2810