2777
2789

دوستانه جان ❤️ 

شب خوش و خوب 🙏❤️

تعدادی از دوستان مطرح میکنن که  مشاغلی بهشون معرفی بشه که درآمد زایی داشته باشه، و اینکه چطور میشه رزق و روزی و درآمد  رو  افزایش داد.

چند مورد رو لیست کردم، با توجه به وضعیت فعلی خودتون ، چه آنها که به صورت تمام وقت خانه دار هستن، که بسیار شریف هستین و بسیار فداکار ❤️ چه آنها که تحصیلات آکادمیک دارن، چه آنها که شاغل هستن و برای شغل دوم در نظر دارن کاری راه اندازی کنن، کارهایی که با  حال و هوای این روزها و شرایط این روزگار، به درآمد میرسه رو لیست کردم، خدمتتون مینویسم: 

بانوهای خانه دار ❤️ ، شیرینی های خاص درست کنید و به کافه دارها بفروشید. 

کیک‌ های خونگی با بسته بندی شیک به کافه دارها و سوپرمارکت ها بفروشید.

میوه خشک درست کنید در بسته بندی های شیک به سوپرمارکت ها بفروشید. 

آنها که دسترسی به محصولات ارگانیک و روستایی دارن، و یا خودشون باغ و باغچه دارن، محصولات ارگانیک مثل انواع سبزی ها برای خورشت ها، ماست و پنیر، مرباها، ترشی ها و …. تهیه کنید و در بازارهای محلی و یا لبنیاتی ها و مغازه ها به فروش برسانید.

راه اندازی کافه گلخونه، اگر زمینی، جایی دارید میتونید دو منظوره اش کنید، هم گلخانه ای درست کنید آنجا و نیز کافه ای هم باشد، مشتری ها در کنار سفارش از کافه ی شما، گل و گلدان هم خرید میکنن.

صبح ها در مدارس بالاشهر، و یا مدارس اطرافتان میان وعده های سالم آماده کنید و بفروشید و بعد بروید دم ادارات و شرکت ها خوراکی های خاص مثل تاکو بفروشید.

حتی میتونید کافه سیار داشته باشید، و دم پارک ها، بستنی، خوراکی های مفید، کتاب، و …. بفروشید.

اگر دستپخت خوبی دارید، با شرکت ها، سالن های آرایش و … صحبت کنید و اشتراک غذای خونگی بفروشید، غذای با کیفیت ولی با حجم کم و قیمت اقتصادی. 

اگر باغ یا مزرعه یا فضایی دارین، سرو غذاها را آنجا انجام بدین،  رستوران غذاهای تخصصی مثل، غذاهای شمالی، یا غذاهای ایرانی، یا غذاهای خاص دیگر، یا کباب سرا و … در فضای چیدمان شده و شیک مزرعه تون و یا باغتون آن را تبدیل به باغ رستوران کنید، که هم محل زندگی شما خواهد بود و هم محل کار شما.

آموزش دوره های هنری ببینید و شروع به کار کنید و سفارش بگیرید،(  خیاطی، قالیبافی، شماره دوزی، و انواع هنرهای دستی و یا صنایع دستی و ……. )

آموزش دوره های ورزشی مثل فیتنس و یوگا و … ببینید و دوره های مربیگری آنها را شرکت کنید، و مدرک بگیرید و به عنوان مربی در باشگاه ها و یا مراکز یوگا و مدیتیشن مربی گری کنید، 

حتی میتوانید مغازه ی میوه فروشی خود را که شکل و شمایل نامناسب و بدبو، با بارهای پلاسیده را تبدیل به هایپر میوه کنید، و ببینید که کمی تغییر دکور و یا تمیز و سالم بودن فضای داخل و میوه ها و بسته بندی هاتون در جذب مشتری چه تاثیر مثبتی خواهد داشت. 

دوستانی که تحصیلات آکادمیک دارن، معماری و …❤️

طرح های خاص بزنید، طرح های ویلاهای پیش ساخته، که الان توی ایران داره طرفدار پیدا میکنه.

تندرست و پر رزق و روزی باشید. 🙏❤️

سلام به همه ی دوستان عزیزم امیدوارم روزگار بر وفق مرادتون باشه

فقط اومدم بگم رویای عزیز لطف کنند و گزیده ی این تاپیک رو ارسال کنن به تاپیک گزیده

خیلی مشتاقم دنبالتون کنم ولی وقت ندارم کل صفحات رو بخونم

به شدت سرم شلوغه و به لطف خدا و این تاپیک تونستم یه  کسب و کار کوچیک برای خودم راه اندازی کنم که از این بابت حیلی حوشحالم فقط دعا کنید که انشاالله کارام خوب پیش بره و بیام خبر موفقیتم رو بگم

دوستتون دارم هوارتاااااا🌹

@royayezendegi    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=338348846]همه جوره آفرین بهت😍😍😍😍😍مبارکه چقد شیک وزیباست وبه دستت هم اومده الهی بیشترشوبخری😍😍😍😍😍🤲🤲 ...[/QUOTE

ممنونم از لطفتون 🥰

وزن اولیه : ۶۸.۱۰۰   وزن فعلی : ۶۵.۴۰۰ 😊  وزن هدف : ۵۷
سلام خواهرای گلم  ی نظری ازتون میخوام بپرسم  بچه میوه فروشی کنار خونه ما باقلا بهمون مید ...

خوبه به نظرم 

چون من یه خانمی برام سبزیجات و ... پاک میکنه  , باقلا رو کیلویی ۷ تومن میگیره پاک میکنه 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
👏👏👏عزیزم خیلی خوب هزینه ها رو مدیریت کردی👏👏👏 اما یه جا گفتی میخوای تو هزینه های عروسی کمک ...

الی بگردمت. 

رنجهایی کشیدی که لایقش نبودی

ولی چشم. مرسی که گفتی

الان نمیتونی شرایط رو کمی متعادل کنی؟

از خرج هایی شروع کن که به ظاهر نتونه همسرت نه بگه

مثلا هزینه های ردرمانی مقل دندانپزشکی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

[QUOTE=338367044]سلام خواهرای گلم  ی نظری ازتون میخوام بپرسم  بچه میوه فروشی کنار خونه ما باقلا بهمون مید ...[/QUOTE

سلام عزیزم...کارخوبیه....ولی زحمتش زیادددده....اگردرتوانت هست روزی ۲۰کیلوخوبه.....ولی کیلوی ۱۰کمه...باقالی پاک شده گرونه...

👏👏👏عزیزم خیلی خوب هزینه ها رو مدیریت کردی👏👏👏 اما یه جا گفتی میخوای تو هزینه های عروسی کمک ...

گلم من متوجه منظورت هستم.

صرفه جویی و مدیریت، یک چاقوی دو لبه اس.

کافیه یکم حواسمون پرت شه و وارد ورطه خساست بشیم و هیچی برای خودمون هزینه نکنیم.

از اون طرف هم ممکنه اگر همسرما فاقد جنبه کافی باشه، کاری که ما میکنیم رو نوعی وظیفه بدونه و همیشه روش حساب باز کنه و پولها رو ازمون بگیره یا بهمون پولی نده با این حساب که فلانی خودش داره این پول رو جای مهمتر خرج میکنم.

در حالی که ما طبق اسلام، نفقه داریم و این نفقه از شیر مادر و ارث پدر حلال تره و همسر اصلا نباید روش حساب کنه.

برای همین طبق گفته های دوست عزیزمون که الان نام کاربریش رو فراموش کردم، باید پس انداز مخفی و اشکار داشته باشیم.

با پس انداز مخفی انشالله بشه زمینی یا خونه کوچیکی خریر که بعد ۱۲۰ سال، دستمون جلو کسی دراز نباشه

میدونم اینها رو میدونی ها. برای یاداوری مجدد خودم گفتم.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
الی بگردمت.  رنجهایی کشیدی که لایقش نبودی ولی چشم. مرسی که گفتی الان نمیتونی شرایط رو کمی مت ...

من هزینه زیادی برای خودم میکنم

اما چون از حقوق خودمه کسی اونقدر متوجه نمیشه

خدا رو شکر با شوهرم از لحاظ خرج کردن مشکلی ندارم ایشون خیلی لارجه

سلام دوستان طلافروشی های شیراز تعطیل هستن یک هفته هست شهر شما چطوره من یه هفتست میخام طلا بخرم نمی ...

سلام عزیزم دیروز عصر استوری میزاشتن که بازن هم طلا فروشی بازار زرگرها هم ملورین سر چهارراه سینماسعدی 

سلام خواهرای گلم  ی نظری ازتون میخوام بپرسم  بچه میوه فروشی کنار خونه ما باقلا بهمون مید ...

پاک شده سمت ما بین۱۸۰ تا ۲۰۰ 

خود باقالی تو مغازه هم بین ۲۵ تا ۳۰

حالا اونا عمده می‌خرن نهایت ۲۰ بخرن ده تومن به شما بدن براشون کیلویی ۳۰ تومن میوفته 

یعنی تقریبا ۶ برابر میفروشن

اگه بتونی خودت باقالی بگیری پاک کنی به آشنا حالا ۱۵۰ هم بفروشی 

۵ برابر سوده

2810