2777
2789

بچه سلام این سرماخوردگی جدید چقدر طول میکشه از بدن خارج شه؟ خواهرم گرفته شب اول تب و لرز شدید داشت دکتر رفته سرم اپول زده شب دوم کمر درد شدید داشت و تب متوسط و امشب کمر دردش خیلی کمه تبش هم خیلی کمه حالا چقدر طول میکشه کلا خوب شه شما تجربه اش این چند روز داشتید یه کاربر مهربون اینجا خیلی کمک کرد بعدش قرض استامنوفین ۵۰۰ هم برای درده هم تب؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دو هفته

از شدت کمر درد داشتم ساقط میشدم

علایمم اول خفیف بود یهو زیاد شد گلوم درد گرغت و ابریزش داشتم خوب میشدم که یهو تب کردم افتادم رو سرفه و بدن درد شدید کمرم داشت نصف میشد سرگیجه و تهوع اضاف شد که رفتم دکتر سروم زدم اما خوب نمیشدم کم کم ذوباره ابریزش بینی اومد الان تازه بهتر شدم

من امشب از شدت دل‌پیچه بیدار شدم 

متاسفانه عذرمیخوام اسهال آبکی شدید گرفتم ، حالت تهوع 

دستشویی هم تو حیاط بود چند بار رفتم و اومدم لرز گرفتم از سرما 

یه وضع افتضاحی دارم که نگم 

فقط زوری خودما رسوندم جعبه قرصا دو قرص تهوع و دلپیچه خوردم، الآنم کیسه آب گرم گذاشتم زیر پتوم، خودما با گوشی سرگرم کردم حواسم پرت بشه

من امشب از شدت دل‌پیچه بیدار شدم متاسفانه عذرمیخوام اسهال آبکی شدید گرفتم ، حالت تهوع دستشویی هم تو ...

خدا شفات بده عزیزم 

مایعات زیاد بخور

کسی رو داری واست کته ماست بده؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
من دو هفتهاز شدت کمر درد داشتم ساقط میشدمعلایمم اول خفیف بود یهو زیاد شد گلوم درد گرغت و ابریزش داشت ...

اره خیلی سخت از بدن بیرون میاد اینم مثل روز اول نیست روز اول لرز شدید همراه با تب شدید داشت روز بعد درد هاش شروع شد الان دردش کم شده تبش هم کم شده چون بدنش ضعیفه ماشالله بزرگه بدنش ضعیفه قرص نمیخوره فقط قرص استامنوفین شربت دادم استامنوفین شربت برای بزرگسالان هست اما میخوام ببینم قرصش برای تب و درد خوبه؟

من امشب از شدت دل‌پیچه بیدار شدم متاسفانه عذرمیخوام اسهال آبکی شدید گرفتم ، حالت تهوع دستشویی هم تو ...

اون روز خواهرم لرز شدید گرفت زنگ زدم اورژانس پرسیدم شما هم اینکارو کن کف پاهات ماساژ بده آب ولرم بخور کسی نیست بیدارش کنی کف پات ماساژ بده اول ولرم بخور

واس دل پیچه واسهال سیب رنده کن بزار قهوه ای بشه بعدبخور .اویشن. ونباتم خوبه فردام سوپ درست کن تندتند بخور.  .