2777
2789
من میگم از هزینه ها کم کنم و به جاش پس انداز کنم .مثلا یه عالمه اسباب بازی برای پسرم گرفته که همه تو ...

عزیزم تاپیک برگزیده رو بخون یه جوری رفتار نکن که همسرت فکر کنه لایق خرج کردن نیستی الویت بندی کن برای خرید خونه هم از درامد همسر باید پس انداز بشه نه شخصی خودت 

من همسرم خودش حساب کتابگره فقط گفتم من پولمو یه جا میخوام براش برنامه ریزی کنم ۵ تومن میده ریالی برای خونه خرج نمیکنم تازه یه مبلغی هم جدا میدا چیزی دیدم بخرم برای خونه 

الان من باردارم اون میره باشگاه کلی،هزینه میکنه همیشه گوشزد میکنم پول باشگاه و مخلفاتشو برام بذار کنارها منم بعد زایمان برنامه دارم برم 

بیمارستان هم گفتم خصوصی،میرم با ابنکه دوستم از تامین اجتماعی خیلی تعریف میکنه لازم میدونم این پول برام خرج بشه حالا گفتم خودتو برای طلای بعد زایمان اذیت نکن خیلی سنگین نمیخوام ولی منظورم اینه که میخوام یه چیزایی باید بخری 🤭🤭

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
چقدر خوب دست دو بود ؟

اره گلم براي پس انداز ميخام بدون اجرت ميخرم .....

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم یه سقفی تعیین کن خودت رو بکش به چالش  مثلا قبلا روزانه با دویست تومن می بستی برای مخ ...

سلام خوشگل خانوم 🥰من گزارش نمیدم چون فعلا از روز اول چالشمون کارت نکشیدم..فردا و پسفرداهم خرید ندارم..خریدام شنبه انجام میشه که گزارش میدم حتما😍

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️

بچه ها من همسرم این ۳ سالی ک باهاشم

موقعی بیرون میرفتیم برام خوراکی میخرید 

یا لباس و اینا

ولی از وقتی گفتم پس انداز کنیم و فلان

خیلی خسیس شده امر‌وز حول حولکی رفتیم بیرون صبحونه نخورده بودبم معده م درد گرفتم

۱۰۰ تومن دادم کیک و ابمیوه  و بسکوییت

خیلی زورش اومد

ی نصیحت ازمن ب شما

مردارو بد عادت نکنیم

یواشکی پس انداز کنیم

وگرنه اگه عادت کردن خسیس شدن گاو مون زاییده

ای کاش وقتایی خونه نیست مثلا پولایی قبلا میدادم تنقلات رو پس انداز میکردم

وقتایی با خودش بودم ی چیزایی میگرفتم

خسیس نشه

سلام سارا جان  اگه اپارتمان سند تک برگ ملک و پایان کار داره پس یعنی مجوز دار و بدون مشکل هست&n ...

سلام دوست عزیز 

احسنت به این نکات خوبی که گفتی👌🏻👌🏻

اگه امکان داره براتون از این قبل نکات بیشتر بگید🌹

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
ببخشید ویپاد چیه

سلام عزیزم ویپاد اپلیکیشن بانک پاسارگاد هست . ۲ نوع وام داره .

یکی پشتوانه هست که به صورتی پله ای و با تسویه هر وام و کار کردن با حساب تا سقف ۳۰ میلیون وام میده .

یکی هم وام برایند هست که براساس میانگین حساب تا سقف ۵۰ میلیون وام میده .

برای وام برایند ۱۰ میلیونی باید ۱۰ میلیون ۴۵ روز یا ۳ ماه داخل حساب باشه تا بتونید با بازپرداخت ۶ یا ۱۲ ماهه ۱۰ میلیون وام بگیرید .

و همینطور برای مبالغ بالاتر هم به همین نسبت باید حساب کنید . اگر دوست داشتید کد معرف منو بزنید 🍃 5FVB14

زدم عزیزم  ولی به منم جایزه میده؟  چرا نمیبینم

میگه به هر دو طرف ۴۰ میده

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
من میگم از هزینه ها کم کنم و به جاش پس انداز کنم .مثلا یه عالمه اسباب بازی برای پسرم گرفته که همه تو ...

اون اسباب بازیارو بیار از انبار تمیز‌کن از قیمت اصلی چند درصد کم‌کن بزار دیوار بفروش

به همسرت بگو بیمارستان خوب میرم و‌هدیه زایمان ازت فلان  طلا رو میخوام

ببخشید‌نمیخوام ناراختت کنم ولی خیلی ساده ای و سیاست نداری مشکل اصلی  اینه 

یه شبه نمیشه تغییر رویه داد  خونه و‌ماشین و سرویس طلا صاخب شد 

کم خرح کردی ولی صاحب نشدی

من دارم میرم ارایشگاه همسر میکه چقد لازمته میگم  ۳۰۰

اونم سیصد میده 

این به خودم بستگی داره صد اضافه بگم یا پنجاه کمتر 

رفتم دکتر هزینه ویزیت ۲۵۰ گفتم با دارو و اسنپ و الان ۴۰۰ درصورتی ک  با اتوبوس بزگشتم و کلا ۲۲۵ تومن دادم شما کم خرج کردی ک همسرت اووووورت خرج کنه 

بعد انتظار داری مابقیو. بیاد دو دستی تحویل بده  هیچ مردی نمیکنه این کارو چنتا دونه خدا خلق کرده محض  نبودن مرد خوب 

اگر کم خرج کردی باید تو دلت نگه داری قیمت معمولشو بگی و با اپن پس انداز کنی عزیزم 

چقد ححححححححرصم دادی  🥲🥲🥲🥲

خانما خبارشور شما فله ایشو کیلویی چند میگیرین؟من صدتومن گرفتم دیدم چ خبره کفتم خودم درست کنم بصرفه تره 

ولی مهارت ندارم چندباری درست کردم پوک شد میشه طرز تهیه خیارشوره ترد وخوشمزه خونگی رو بگین ک خراب نکنم خیارا 

سلام بچه ها من رفتم ۲ونیم گرم پارسیانامو دادم ۴۸۰۰ هم سر دادم یه پلاک زنجیر دست دوم با سود ۵ درصد گرفتم ۳ گرم و ۷۰۰سوت

فی طلا ۳۴۵۰ بود

کلش ۱۳۴۰۰ شد که ۸۶۰۰ پارسیانا رو به قیمت تابلو برداشت و ۴۸۰۰ هم پول دادم

اینم عکسش جهت انگیزه 

فقط یچیزی بچه ها من اولین تجربه ی خریدم از دست دوم بود..فروشنده بهم فاکتور طبق قیمت طلای نو داد ولی پشت فاکتور قیمت دست دومش رو هم نوشت..هرچی من گفتم ننویس قبول نکرد..بنظرتون چرا اینکارو کرد؟ذهنم درگیره..

خداجونم هزاران بار شکرت🙏
@masumehjoon معصومه جون ما هشت ساله ازدواج کردیم یه خونه حاشیه شهر داریم که یک میلیارد میارزه فک کن ...

اگه میتونید قسط پرداخت کنید ، یه وام مسکن بگیرید و ماشین رو هم بفروشید یه خونه ی بهتر و ارزنده تر بخرید .سودی که خونه داره ماشین نداره ، ضمن اینکه ماشین باکلاس تر ،خرجش هم بیشتره معمولا ،حالا جدا از این میتونید کم کم پس انداز کنید و ماشین رو ارتقا بدید ، ارتقای ماشین راحت تر از خونه هست .و حتی میتونید یکم از پول ماشین ۷۵۰ رو بذارید رو پرایدتون و مدل بالاتر که خرج باز نکنه بخرید .خیالتون هم راحت بشه .

البته درباره ی  موضوع قیمت خونه هم خیلی مهمه که شما کدوم شهر باشید مثلا تو تهران این خونه مفته ولی مثلا تو یه شهر دیگه قیمتش متوسط هست .ولی در هر صورت اگه من بودم نه تنها حرف همسرتون رو گوش میکردم بلکه اگه میتونستم یه چند تا هم وام میگرفتم برا این کار .

2810