2777
2789

سلام دوستای قشنگم

هزار ماشالا تاپیک با سرعت نور بالا میره

منم اینروزا تنها کار اقتصادیم خرید باقالی و نخود سبزو خشک کردن شوید و کارای روزمره است

خونمون یه کم کم و کسری داره که آوردم روی کاغذ اول باید اونا رو که کمم نیستن فراهم کنیم بعد پس انداز.دیشب به شوهرم گفتم یه ماه پس انداز میکنم یه ماه میدم خرید برای وسایل خونه که عذاب وجدان نگیرم.مدرسه بچه ها تموم بشه میخوام چکاپ دندون ببرمشون.آزمایش کلی بدن و خودمم دکتر زنان برم و برای چشمم.همه ی اینها روی کاغذ اومده و به ترتیب جلو میره.خرج روزانه رو امسال آوردم روی کاغذ وبرخلاف چیزی که فکر میکردم که کم خرجیم تو خونه سورپرایز شدم😔حالا یه ماه که نوشتم باید یه تغییر رویه انجام بدم.یه وام بانک مهر داریم که چون مبلغش کمه ۲۳ تومنه شوهرم دست و دلش نمیره بگیره .گفته ۵۰ شد میگیرم میدم بهت.همواره دعا گوی شما دوستان هستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا همسرم میگه که من ولخرجم و نمی تونم مدیریت کنم مثلا الان من نزدیک زایمانمه .میخوام برم بیمارستان ...

هم مامای همراه بگیر هم برو بیمارستان خصوصی حتی اگه شده برای این کار محبور باشی به قرض کردن. یا طلا بفروشی.

مگه شما قراره چند تا زایمان دیگه کنی که سخت میگیری .سخت ترین تجربه برای یک خانوم زایمانه بهترین خرج ها رو آدم باید بزاره برای سخت ترین روزا .من که خودم برگردم عقب حتما میرفتم خصوصی .من رفتم تامین اجتماعی و به شدت پشیمونم حتی دیگه تصمیم گرفتم به تک فرزندی به حدی که زایمانم سخت بود.... اما به هرکی زایمان می خ است بکنه گفتم اشتباه من نکنه مگه قراره چند بار زایمان کنیم که بیایم تو این موارد پس انداز کنیم .

پس انداز و بزاریم برای بقیه ی روزها

چون شما ازاول براش خرج نکردی الان خیلی سخته که بخوای تغییرش بدی ولی باید این دیدش رو تغییر بدی . 

کم کم نم نم دیدشو عوض کن

این شگرد این سبک از مردهاست .

خودشون خرجشون بالاست به خرج زن که میرسه میگن زیاده و هروقت هم پولشون کم بیاد میندازن گردن مدیریت خانم ها

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
هم مامای همراه بگیر هم برو بیمارستان خصوصی حتی اگه شده برای این کار محبور باشی به قرض کردن. یا طلا ب ...

من میگم از هزینه ها کم کنم و به جاش پس انداز کنم .مثلا یه عالمه اسباب بازی برای پسرم گرفته که همه تو انباری خاک می خوره اگه اونا رو جمع میکرد براش الان مبلغ خوبی میشد.عزیزم من دلم خونه شیک میخواد از اول تو خونه داغون بودیم با ماشین معمولی دلم میخواد. از خرد ریزه ها کم کنم بتونیم ماشین بهتر بخریم. دلم سرویس طلا میخواد

دوست عزیز سلام  این ویپاد..... اگه وام یه تومنی رو همون ۴روز پرداخت کنی باز هم سود و کارمزد ...

اگه بعد از ده روز پرداخت کنین سود ندارع اما همون اول هزینه اعتبار سنجی و کارمزد دیجیتال رو میگیره 

چقدر خوب دست دو بود ؟

اره گلم براي پس انداز ميخام بدون اجرت ميخرم .....

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
من میگم از هزینه ها کم کنم و به جاش پس انداز کنم .مثلا یه عالمه اسباب بازی برای پسرم گرفته که همه تو ...

خب عزیزم شما اگرم قرارع از هزینه ها کم کنین نباید شوهرتون بدونه شما باید پس انداز مخفی داشته باشین نه اینکه شما خودتونو به سختی بندازین بعد شوهرتون به اندازه خرحتون میده نه بیشتر از اونورم خیال همسرتون راحته می‌دونه شما با کم میسازین

من چقدررررر ذوق میکنم پست هات رو میخونم پوران جان 😍 به وجودت در این تاپیک افتخار میکنم  چه ق ...

معصومه جانم ❤️

قربان بودنت بروم. 🥰

آذری زبان نیستم، ولی به آذری، قربون صدقه ات برم 🥹🥰

گویبانام سنه، مارالوم، جیرانوم، سیز چوخ گشه سیز

چه قلم زیبایی داری پوران دخت جان. من هم سالهاست ازدواج کردم ولی چون خودم هم تا ساعت 8 باید برم سر کا ...

مامان شاغل ❤️

زنده باشی بانو. عشقتان پایدار 🙏 زندگیتان برقرار و آباد 🙏

انشالله در عین خوشی و خوشبختی پا به پای هم پیر شین و سپید بخت. الهی آمین  ❤️🙏❤️🙏❤️🙏

سلام خانما

یک گاز فر دار دست دوم خریدم الان آوردم.

مارک تکنو

میشه راهنماییم کنید.🙏🙏

سیخ جوجه گردان ندارد.

اومدم خونه متوجه شدم ندارد میگه خودت تهیه کن.

و فر با کبریت روشن میشود.

فندک برای فر کار نمی کند.

همین طور باید باشه؟

یعنی برای فر باید از کبریت استفاده کنیم؟؟

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
2810