2777
2789
سلام عزیزم، بنده بعد از مدتها اومدم تاپیک و دیدم چه اتفاقاتی افتاده، تاپیک جدید رو بطور گذرا میخوندم ...

ازتون ممنونم دوست عزیز 

بله برای سرمایه گزاری میخواد

خیلی دلنگرونشم چون زود اعتماد میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون، لباس بچه گانه،، و تازگی یکم مردانه 

قراره سه شنبه بریم ی بازار شلوغ دل تو دلم نیست هم خوشحالم هم استرس دارم 

ممکنه تو بازار هفتگی از فروش راضی نباشم؟شما فقط بازارهای خیلی شلوغ میرین یا محلی جمعیت متوسطم میرین؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
ممنون فدات بشم. درآمد ۳۰تومن  اقساط مون کلا ۱۴یعنی عملا ۱۶میمونه  مستاجر نیستیم خداروشکر ...

عزیزم اول اینکه این چهل ملیون هم اگه لازم نداری تبدیل کن 

که پولت از ارزش نیوفته 

دوم اینکه با این پول خورد و خوراک و پوشاک و تفریح میخواین 

بگزرونین ؟

بیمه و ...که ندارین ؟

عزیزم رضوانشهر تا جایی که من می دونم خیلی رشد نداره  بعد باید ببینه زمین مسکونی هست یا نه  ...

ممنونم گلی جان❤️

حتما حرفای شما و دوستان رو بهش میگم

دیگه خودش باید تصمیم بگیره

چآلش ۵۲چی هست عزیزم

۵۲ هفته سال، هر هفته پس انداز هست

هفته اول ۱۰ تومن

هفته دوم ۲۰ تومن

هفته سوم ۳۰ تومن

و ... تا آخر سال

مثلا ماه اول ۴ هفته است موجودی اینطوریه (۱۰،۲۰،۳۰،۴۰ تومن)

۱۰۰=۱۰+۲۰+۳۰+۴۰

هفته پنجم ۵۰ تومن به پس انداز قبلی اضافه میشه، میشه ۱۵۰

هفته ششم ۶۰ تومن ، میشه ۲۱۰ تومن

و ....

تاپیکو ذخیره میکنم

راستش چالش دو ماهه رو از دو ماه پیش شروع کردم و الان ۳ گرم طلا با در آمد کم خریدم 

الهی شکر

انشالله واسه این دو ماه هم بسته به مخرج و در آمدم طلا خواهم خرید .

یا الله 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍
آره خیلی شبیه به هم هستن مبارک هردومون باشهه،😁😁

مرسی🤩

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
ببخشید من خیلی تو طلا و سکه وارد نیسم الان برای مورد پنجم حداقل مبلغ مورد نیاز چقدره؟ 

عزیزم مورد پنجم حتی از ۵۰۰ تومن هم شروع میشه تا خدا تومن 

هر چی داری خدا بده برکت به پس اندازت😉

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍
گلم نمیدونم کسی جوابتون رو داده یا نه ...سفارش من معمولا ۳ یا نهایت ۴روزه میرسه ...از نظر ارسال و پش ...

دوست عزیز ممنونم از جواب تون ، لطف کردید   

طبق تجربه شما آیا این سایت برای هزینه پلمپ سکه ها ، نرخ و قاعده مشخصی داره یا نه ؟ 

من از چند جای شهر سئوال کردم متاسفانه مبالغ متفاوت و گاها خیلی نادرستی گفته شد 

2810