2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها گفتم امروز میرم طلا دست دوم‌بخرم و ۱۷ تومن دارم

طلا فروش اشنام هیچی نداشت به درد بخوره

اینارم با ۷ درصد سود میداد

حس کردم پیرزنی هست 

وزنش رو دقیق نمیدونم ولی ۲۶ تومن گفت

منصرف شدم بنظرتون زشت نیست؟؟؟🤭🤭🤭

ببینید اصلامعلوم نمیشه پول ما چی میشه خوردوخوراک یا بیرون رفتن انچنانی هم مثل قبل نداریم مثلا برنج ...

عزیزدلم دقییق ورودی هاوخرجی هاتونومثلا قبوض نت، کادو، خوراکی، لباس، دکتر،بگو از معصومه جون بخواه برات برنامه ریزی دقیق کنه وبگو که خرجی دسته خودته یاهمسرت؟ بابرنامه پیش برو اولش سخته کم کم راه میوفتی..انشالله تااخر سال بتونی کلی پس انداز کنی😍

چطوری هستش؟؟؟

روش پس اندازم با در آمد کم:

سه ماه کار میکنم و پس انداز میکنم 

یک ماه خرید و خوش گذرونی وبا  باقیمانده ی پول خوشگذرونیم مثلا ۳۰۰ سوت سکه میگیرم 

قانون پس اندازم سه ماه تداوم و یک ماه ماراتنیه 

تداوم یعنی بی وقفه پس انداز کن 

ماراتنی هم یعنی سرعتتو کم کن ولی پس انداز هم کن

با همین روش تونستم انگشتر و پلاک و گوشواره بگیرم 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍
عزیزم اول اینکه این چهل ملیون هم اگه لازم نداری تبدیل کن  که پولت از ارزش نیوفته  دوم ای ...

بله برنج که عمده خریدیم فعلا،باقی چیزا را لطف کنید. بیمه ندارم نه 

۴۰تومن بدم سکه بهتره بنظرتون یا طلا دست دو ؟؟

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
کدوم حساب بانک سپه ۲ ماهه وام میده؟ بازپرداختش چند ماهه هست؟

سپه

حساب نگین آتیه

اگر دو ماه پول بخوابه نمیدونم ۲۱ یا ۲۳ 

ما ۱۹۵ گرفتیم ۳۶ ماهه قسطش ۷۳۰۰

ولی وام گیرنده حتما باید شاغل باشه 

چک و حکم و کسر از حقوق هم داشته باشه.دو تا ضامن هم میخواد

میدونین برداشتم از خرید عمده چی بود؟اینکه مثلا همه چیو کارتونی و تعداد بالا بگیرم تا قیمت عمده برام ...

اینجا خرید عمده معمولا ب این معنی هستش

ک لیستی از نیازهای کلی تهیه میشه و ب مرور خریداری میشه ب اینگونه که همیشه تو خونه چند قلم زاپاس از هرجنسی باشه

مثلا خودم هرگز کارتنی ماکارونی نمیخرم

شاید تکی هم ک میخرم تعدادشون ب حد ی کارتن برسه ولی متنوع میخرررم کارتنی مثلا باید ی کارتن ماکارونی رشته ای بخری اونم از یک مارک من نمی‌پسندم دوست دارم تنوع باشه

کدوم حساب بانک سپه ۲ ماهه وام میده؟ بازپرداختش چند ماهه هست؟

طرح نگین آتیه بانک سپه  فکر کنم 

سه ساله

باز خانما بیان دقیق بگن

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
2810