2777
2789

تا جاییکه میشد سوالات دوستان گل رو جواب دادم اگر کسی از قلم افتاد به بزرگی خودش ببخشه ماشالله صفحات تند تند جلو میره

زندگی هاتون پر برکت 

دلهاتون شاد

تنتون سلامت

جیبهاتون پر 

صندوقچه هاتون لبریز از طلا 

نازنینان  خداوند رزاق، خیر برکت روزی حلال به زندگی‌ هامون ببخشه انشالله

شب همگی به خیر

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معصومه جونم شاگردت چه جور درس پس داد....هدف بعدی تا آخر سال ۱۰۰ گرم طلا بگیرم و به اسم وام بدم داداش ...

سلام بر رکسانا بانوی عزیز ❤️

حال دلت خوبه دیگه انشالله ؟

چقدر خوشحال شدم عزیزم پست هات رو دیدم 😍

از اون بیشتر ...عملکردت واقعا بی‌نظیر بود 😍

باریکلا بهت عزیزم 

کیف کردم 😍

دست مریزاد 👏👏👏👏👏👏👏👏

فوق العاده بودی عزیزم 🤩🤩

اینو بدون عزیزم بهترین کار ممکن رو کردی

هم سیاست به خرج دادی بابت ماشین که به برادرت گفتی که بیا این ماشین رو به اسم خودت بده به همسرم 

این قسمت فوق العاده عالی بود 👏👏

هم اینکه تو کار خودت بودی ..با اینکه همسرت اهل پس انداز نبوده ولی تو خودت تو کار خودت بودی و به کسی متکی نبودی اینم احسنت داره 👏👏👏

بعضیا هستن که میگن همسرم باهام پایه نیست 

اهل پس انداز نیست 👌منم دیگه معصومه جان ول کردم 

متاسفانه اینو نمی‌دونن که دودش تو چشم خودشون می‌ره 🙁

همیشه گفتم  بازم میگم ...تو خودت شروع کن عزیزم 

برای شروع  هر کاری منتظر دیگران نباش 👌حتی همسرت 

از همه مهمتر میدونی از چی خوشم اومد به جاش و به وقتش به همسرت فهموندی که خرج خواهر و بچه خواهر می‌کنی 

ولی خودت آرزوی ماشین سواری داری 👌👌

و اینکه به همسرت گفتی یه پول میذاریم برای پدر مادرت کنار ولی خرج خواهر و بچه خواهرت نکن 

لذت بردم ❤️عالی و بجا بود حرفات عزیزم 

مطمین باش عزیزم به مرور زمون تغییر خواهد کرد 

همون طوری که نمی‌مونه گلم ❤️

(گر صبر کنی زه غوره حلوا سازد )

صبور باش و آروم آروم حرکت کن 

بدون سر و صدا 

چراغ خاموش 😊

بهت واقعا افتخار کردم 🥰😘❤️

ایمان دارم میتونی صد گرم هدف طلا رو به راحتی برای امسال تیک بزنی ✅اینطوری ❤️

هیچی ازش نمیمونه عزیزم همیشه هم تو خرج میمونیم بنظرتون کمه خیلی این میلیغ برای سه نفر؟

عزیزم ماهم سه نفریم ماهانه هشت تومن خرج خونمونه..همه چی هم میخریم 

بنظر من شما باید کل حقوق خودتون ونصف حقوق همسرتون رو پس انداز کنین👌 بانصف حقوق همسرتون خرج ها رو ببندین اگه نمیرسه ده تومن خیلی خوب میرسونه یه خونواده سه نفره رو🌹

راستی اگه دوس داشتین شرایطتون روکامل بگین هستن دوستایی که باکس بندی کنن براتون تا بتونین تا جوونین پس انداز مناسبی هم داشته باشین برا اینده خودتون وبچه های گلتون🌹

جي جي جينگ 💥💥💥 خب امروز رفتم طلاي ارديبهشت ماهو خريدم هم پول تولد دخترم بود هم وام ويپاد كلا ١.٠ ...

وای وای مبارکه عزیزم

بهترین کارو کردی 

انشااله طلاهای بعدی

چراغ تاپیک رو روشن کردی😂❤️❤️❤️

وای خدایا ممنون ک گفتی  ی سوال  از کجا باید بابت خرید زمین مطمئن شد؟ اطلاع داری سوگل جا ...

خواهش میکنم گلم

همسرم میگه فقط با افراد درست و شناخته شده معامله کنین

ما برای خونمون مثلا هم‌بنگاهی رو کاملا میشناختیم و معتبر بود هم کسی که ازش خونه خریدیم

خانمش کارمند بود اقاهه کارمند بانک بود

از افرادی که ناشناسن خرید نکنین

چون ضعف قانونی داریم و حتی با سند تک برگ هم مشکل ممکنه پیش بیاد ،… فقط بر اساس اعتماده 

@آرامش_مطلقgod   عزیزم معصومه جان فعلا جواب ندادن. reyhanehbanooo ‍ @1376و1383   ...

ممنون گلم موفق باشین🌹

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
من شاغلم قبلا خیییلی زیاد کیک و کلوچه میخوردم سرکار جدیدا چندتا مغز میخرم قاطی میکنم  هم وزن ...

بدیش اینه پدروبچه ازینچیزا نمیخورن

فقط خوراکی و بستنی🥲بنظرتون میشه عادتشون داد؟

پیکی به سلامتی خداوند بزن
2810