سلام عزیزم
شما 1600 یارانه و ی تومنی ک براتون میمونه نقد دارید ماهیانه ب اضافه 800 بن
بشین قشنگ خریداتو لیست کن حواست باشه ماهیانه بیشتر از 800 نشه
واجبا رو بخر چون الان یکم شرایطتون پیچیده شده البته منم مث شما هسم و دقیق اندازه حقوق قسط دارم و دو تا بچه دارم و چهارنفریم بن ما ماهیانه 400 تومن هس یارانه و اگررر همسر بره اسنپ رو داریم بگذریم
وسایل صبحانه برا اندازه ی ماه مثلا ی بسته تخم مرغ ی قالب پنیر ی دونه کره متوسط و... هر چی مصرفتون رو هس اما باتوجه ب بودجه چ نهایت تا ی ماه داشته باشی رو لیست کن بخر اگر بتونی ی جور خرید کنی ک ماهیانه مثلا ی ماکارونی یا مثلا مرغ اگر فروشگاه داشته باشه چرخکرده واینچیزا هم بخری ک خیلی برد میکنی و کمتر ب سختی میافتی البته در کنارش رو غذاهایی ک میپزی هم باید کار کنی مرغ و گوشت و ماهی رو کمتر کنی مگر اونا ک از فروشگاه میخری
ی بسته بزاری برا مهمون مابقی رو تو ی ماه استفاده کنی حتما تو تایپیک اشپزی از لیست غذای بچه ها استفاده کن
پونصد تومن رو سعی کن تو حساب نگر داری یهو مهمون میاد خدای نکرده دکتری بخاید بری مهمونی عروسی خلاصه چیزی باشه از این استفاده کنید انشالله ک خرج اتفاقای خوب بشه
دویست تومن هم بزار برا قبض و نت مصرفیتون
سیصد تومن هم بزار صیفی جات و سبزی جات برا ی ماه رو سعی کن بخری یا میتونی دو بار بری دو تا 150 تومن خرید کنی مثلا با توجه ب لیست غذات نیم کیلو سبزی خوردن برا ی هفته برا هفته بعد ی کاهو سایز متوسط مثلا یکیلو سیب زمینی ی کیلو پیاز ی کیلو گوجه اگر ب تعداد و باتوجه ب لیست غذا بخری کم نمیاد اولش یکم سخته بعد دستت میاد من خودمم همین کار رو میکنم .
صد تومن هم بزار برا انواع نان تو ی ماه ک مصرف دارید ک معمولا اضاف میاد ک ازش برندار بزار بمونه جمع شه
پونصد تومن دیگه میمونه چون نمیدونم فروشگاه اتون مرغ و ماهی و گوشت و غیره رو داره یا نه اگر داره ک سعی کن از همون 800 بن 300 هم نقد بزاری بتونی بخری همه چیز اگرم نه ک 500 تومن رو بزار برا همین مرغ و گوشت نهایت ماهیانه ی بار مرغ و ماهی بخر ی بار گوشت
ون قیمت شهر ها با هم فرق میکنه و من کم برات بودجه بندی کردم 0 بزار روش یا خودت تقسیم بندی کن چون اینجا چراغ رو میدیم دست شخص خودش با توجه ب سبک زندگیش تصمیم میگیره .
انشالله موفق باشی